Πε. Οκτ 21st, 2021

ΑΡΓΟΛΙΔΑ TV

ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΡΙΤΣΑΣ

Τον Σεπτέμβριο οι αποφάσεις για τον εμβολιασμό των παιδιών

E-mail: info@argolidatv.gr & maxtelev@gmail.com

Θέμα κοινής λογικής χαρακτήρισε η πρόεδρος του ΚΕΣΥ και διευθύντρια της 7ης Πνευμονολογικής κλινικής του Νοσοκομείου «Σωτηρία», Μίνα Γκάγκα, την υποχρεωτικότητα εμβολιασμού συγκεκριμένων επαγγελματικών ομάδων.

«Δεν μπορεί ένας γιατρός να πηγαίνει από ένα θάλαμο με ασθενείς κορωνοϊού, σε ένα θάλαμο με άλλους ασθενείς και να είναι ανεμβολίαστος, διακινδυνεύοντας να μεταφέρει τον ιό, εκτός από το να κολλήσει ο ίδιος» τόνισε.

Η διευθύντρια της 7ης Πνευμονολογικής κλινικής του Νοσοκομείου «Σωτηρία» επεσήμανε πως το εμβόλιο προστατεύει τόσο εμάς όσο και τους γύρω μας. «Αυτό σε μια πρώτη ανάγνωση μπορεί να μην φαίνεται άμεσα στα κρούσματα, που κι αυτά έχουν μειωθεί, αλλά φαίνεται κυρίως σε άλλους δείκτες, όπως αυτός των νοσηλευόμενων που σήμερα είναι περίπου 1.600, το 1/3 δηλαδή από την κορύφωση της πανδημίας» ανέφερε.

Τέλος, σε ό,τι αφορά στον εμβολιασμό των παιδιών, η κ. Γκάγκα είπε ότι θα πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμη να συγκεντρωθούν περισσότερα δεδομένα και οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν τον προσεχή Σεπτέμβριο, πριν ανοίξουν τα σχολεία.

Ακολουθήστε μας
#ARGOLIDA TV GOOGLE NEWS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | ΡΟΗ