ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
Σπουδαστές

Συμμετοχή με μεγάλη επιτυχία της Τουριστικής σχολής ΣΑΕΚ Τουρισμού Πελ/σου στα εγκαίνια του Ιερού ναού Αγίου Παισίου Στο Ναύπλιο. 

Η Τουριστική Σχολή ΣΑΕΚ Τουρισμού Πελ/σου συμμετείχε εθελοντικά στις εκδηλώσεις για τα εγκαίνια του Ιερού Ναού Αγ. Παισίου στο Ναύπλιο το Σάββατο 18 /05/2024 στους χώρους της Ευαγγελίστριας. 

Οι μαθητές -τριες των τμημάτων Μαγειρικής – Ζαχαροπλαστικής & Μονάδων Φιλοξενίας παρασκεύασαν με τους καθηγητές τους εδέσματα , γλυκίσματα και διάφορα κεράσματα για τους πιστούς που προσήλθαν στον Ιερό ναό αλλά και το επίσημο γεύμα για τους προσκεκλημένους του π. Ελευθέριου Μίχου. 

Τόσο οι γεύσεις όσο και η παρουσία – εικόνα και οι τεχνικές που παρουσιάστηκαν από τους μαθητές-τριες της σχολής εντυπωσίασαν τους συνδαιτημόνες του γεύματος όπου και τους χειροκρότησαν με πολλά και θερμά συγχαρητήρια αλλά και από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Αργολίδας κκ Νεκτάριο που ευλόγησε την όλη εκδήλωση. 

Οι μαθητές -τριες των τμημάτων Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής παρασκεύασαν Μενού γεύματος τριών πιάτων με την καθοδήγηση και επιμέλεια του καθηγητή Μαγειρικής Τέχνης της σχολής μας Κλειδαρά Γεωργίου & Ζαχαροπλαστικής Καπετάνου Ιωάννη. 

Οι μαθητές τριες των μονάδων Φιλοξενίας προετοίμασαν την αίθουσα και παρουσίασαν – σέρβιραν τα εδέσματα του Γεύματος εφαρμόζοντας όλες τις τεχνικές που διδάχτηκαν στην σχολή με τη καθοδήγηση του καθηγητή Εστιατοριακής Τέχνης κ Σούκουλη Δημητρίου αλλά και την αρωγή του υπαλλήλου της ΣΑΕΚ έμπειρου σε θέματα παράθεσης κ Μανιάτη Χρήστου. 

Η Δ/νση της σχολής συγχαίρει τόσο τους μαθητές για την εθελοντική συμμετοχή τους αλλά και τους καθηγητές για την καθοδήγηση και την άριστη επιμέλεια της όλης εκδήλωσης. 

Επίσης ευχαριστεί θερμά τον π. Ελευθέριο Μίχο για την ευκαιρία που έδωσε στην ΣΑΕΚ Τουρισμού να αναλάβει με επιτυχία την επισιτιστική οργάνωση.. 

ΑΡΓΟΣ 20/05/2024 

Ο Δ/ΝΤΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΑΧΡΙΜΑΝΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Δημήτρης Δήμου Πρόεδρος του συλλόγου Γεωπόνων Αργολίδας Γεωπόνος

AGGELOS DRITSAS

ΛΥΓΟΥΡΙΟ : Έφυγε για το μεγάλο ταξίδι ο Επιχειρηματίας, Δημήτρης Μακρής σε ηλικία 57 ετών.

AGGELOS DRITSAS

Ξεκινούν τα « Φωτοβολταϊκά σε Eπιχειρήσεις » με Επιδότηση για την εγκατάσταση μπαταριών

AGGELOS DRITSAS

Η “μάχη” για τις Περιφερειακές Ενώσεις Δήμων – Ποιοι Δήμαρχοι της Αργολίδας διεκδικούν την ΠΕΔ Πελοποννήσου

AGGELOS DRITSAS

Άγιος Βασίλειος Άργος : Σήμερα μετά από 50 ολόκληρα χρόνια..

AGGELOS DRITSAS

Ξεχωριστή βραδιά χθες στο Αραχναίο κατά την έναρξη του 2ου Φεστιβάλ Ακροναυπλίας ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Νέα τροπή για το βρέφος που βρέθηκε δίπλα σε κάδο σκουπιδιών – «Ήταν στημένη δουλειά» ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Κριτσιδήμας και Μπεκιάρη από την Αργολίδα στην σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού

AGGELOS DRITSAS

Σε μια βραδιά γεμάτη μελωδία, αρμονία και καλλιτεχνική ευαισθησία,

AGGELOS DRITSAS

35χρονος Κουβανός σκóτωσε με μαχαίρι τον 27χρονο σύζυγό του γιατί τον ζήλευε

AGGELOS DRITSAS

ΓΚΛΟΡΙΝ ΤΣΙΟΥΡΕΑ: Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ

AGGELOS DRITSAS

Ναύπλιο: Συμπλοκή μεταξύ κρατουμένων στις αγροτικές φυλακές Τίρυνθας ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS