ΑΡΓΟΛΙΔΑ TV – ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΡΙΤΣΑΣ
Σπουδαστές

Συμμετοχή με μεγάλη επιτυχία της Τουριστικής σχολής ΣΑΕΚ Τουρισμού Πελ/σου στα εγκαίνια του Ιερού ναού Αγίου Παισίου Στο Ναύπλιο. 

Η Τουριστική Σχολή ΣΑΕΚ Τουρισμού Πελ/σου συμμετείχε εθελοντικά στις εκδηλώσεις για τα εγκαίνια του Ιερού Ναού Αγ. Παισίου στο Ναύπλιο το Σάββατο 18 /05/2024 στους χώρους της Ευαγγελίστριας. 

Οι μαθητές -τριες των τμημάτων Μαγειρικής – Ζαχαροπλαστικής & Μονάδων Φιλοξενίας παρασκεύασαν με τους καθηγητές τους εδέσματα , γλυκίσματα και διάφορα κεράσματα για τους πιστούς που προσήλθαν στον Ιερό ναό αλλά και το επίσημο γεύμα για τους προσκεκλημένους του π. Ελευθέριου Μίχου. 

Τόσο οι γεύσεις όσο και η παρουσία – εικόνα και οι τεχνικές που παρουσιάστηκαν από τους μαθητές-τριες της σχολής εντυπωσίασαν τους συνδαιτημόνες του γεύματος όπου και τους χειροκρότησαν με πολλά και θερμά συγχαρητήρια αλλά και από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Αργολίδας κκ Νεκτάριο που ευλόγησε την όλη εκδήλωση. 

Οι μαθητές -τριες των τμημάτων Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής παρασκεύασαν Μενού γεύματος τριών πιάτων με την καθοδήγηση και επιμέλεια του καθηγητή Μαγειρικής Τέχνης της σχολής μας Κλειδαρά Γεωργίου & Ζαχαροπλαστικής Καπετάνου Ιωάννη. 

Οι μαθητές τριες των μονάδων Φιλοξενίας προετοίμασαν την αίθουσα και παρουσίασαν – σέρβιραν τα εδέσματα του Γεύματος εφαρμόζοντας όλες τις τεχνικές που διδάχτηκαν στην σχολή με τη καθοδήγηση του καθηγητή Εστιατοριακής Τέχνης κ Σούκουλη Δημητρίου αλλά και την αρωγή του υπαλλήλου της ΣΑΕΚ έμπειρου σε θέματα παράθεσης κ Μανιάτη Χρήστου. 

Η Δ/νση της σχολής συγχαίρει τόσο τους μαθητές για την εθελοντική συμμετοχή τους αλλά και τους καθηγητές για την καθοδήγηση και την άριστη επιμέλεια της όλης εκδήλωσης. 

Επίσης ευχαριστεί θερμά τον π. Ελευθέριο Μίχο για την ευκαιρία που έδωσε στην ΣΑΕΚ Τουρισμού να αναλάβει με επιτυχία την επισιτιστική οργάνωση.. 

ΑΡΓΟΣ 20/05/2024 

Ο Δ/ΝΤΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΑΧΡΙΜΑΝΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Δικηγορικός Σύλλογος Ναυπλίου: Αποχή των δικηγόρων ως και 12 Φεβρουαρίου

AGGELOS DRITSAS

ΝΑΥΠΛΙΟ: Ανοίγουμε την Κυριακή το τριώδιο ποδηλατώντας χορεύοντας και τραγουδώντας

AGGELOS DRITSAS

ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΤΑΦΙΟΥ – (ΌΡΘΡΟΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ) LIVE

AGGELOS DRITSAS

“Από το σκοτάδι στο Φώς”: Ομιλία στην Ενορία Αγίας Τριάδος Λυγουριού

AGGELOS DRITSAS

Ιωάννης Σαρρής – Δημιουργική συνΕργασία Επιδαύρου

AGGELOS DRITSAS

Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας: Οι συνάδελφοί μας διατηρούν το αίσθημα ασφάλειας στην περιοχή μας υψηλό

AGGELOS DRITSAS

Υποδεχθήκαμε και ξεναγήσαμε την Αντιπεριφερειάρχη Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αρωγής της Περιφέρειας Πελοποννήσου

AGGELOS DRITSAS

Δήμος Ναυπλιέων ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ

Tv

Μπαίνουν και οι Γάλλοι αγρότες στον “χορό” των κινητοποιήσεων

AGGELOS DRITSAS

Κόρινθος: Νεκρός εντοπίστηκε νεαρός άντρας στο κανάλι του Ισθμού

Tv

Πρόγραμμα περισυλλογής ογκωδών αντικειμένων στο Δήμο Ναυπλιέων

AGGELOS DRITSAS

Μια ακόμα συνάντηση εργασίας για την Ο.Χ.Ε. Επιδαύρου Ερμιονίδας Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS