ΑΡΓΟΛΙΔΑ TV

Οι εκδόσεις Κομνηνός εξέδωσαν πρόσφατα το παραμύθι,ΤΟ ΑΝΥΠΑΚΟΥΟ ΠΕΛΑΡΓΑΚΙ ,της Γεωργίας Τζαβάρα του Ηλία.Η συγγραφέας ευγενικά προσφέρει την αμοιβή της,στο συσσίτιο της Ευαγγελίστριας Ναυπλίου.Το παραμύθι θα το βρείτε στα βιβλιοπωλεία:fairydust στο Δρέπανο και στο Paper Clip στην ενδέκατη Ναυπλίου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συσσιτίου της αγάπης του Ιερού Ναού Ευαγγελίστριας Ναυπλίου ευχαριστεί θερμά την συγγραφέα κα ΓεωργίαΤζιαβάρα για την πρωτοβουλία της αυτή, να διαθέτει το ποσοστό που της αναλογεί απο τις πωλήσειςτου βιβλίου, στο Γεύμα αγάπης Ευαγγελίστριας. Σε αυτή την τόσο δύσκολη εποχή, όπου η οικονομική κρίση έχει οδηγήσει πολλούς συμπολίτες μας να διαβιούν κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες,οι πρωτοβουλίες, προκειμένου να ενισχύσουμε από κοινού τους αδύναμους οικονομικά συνανθρώπους μας, είναι συγκινητική και στέλνει ένα μήνυμα ελπίδας, πίστης και αλληλεγγύης, ότι όλοι ενωμένοι, μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Ευχόμαστε ο Ελεήμων Θεός, να της χαρίζει υγεία και κάθε ευλογία,να γίνει το παραμύθι αυτό συντροφιά για όλα τα παιδιά και να έχει τον ζήλο και την αγάπη να συνεχίσει να γράφει και άλλα ξεχωριστά βιβλία.

“Το παραμύθι μας εκτυλίσσεται στην Αργολίδα, σε μια πανέμορφη περιοχή που ονομάζεται Κρεμαστός, όπου ένα ζευγάρι πελαργών αποφάσισε να κάνει τη φωλιά του και να μεγαλώσει την οικογένειά του. Πέντε μικρά πελαργάκια γεννήθηκαν, αλλά… μόνο τέσσερα ήταν ήσυχα. Το πέμπτο είχε άλλες ιδέες… με συνέπειες! Θα μάθει, άραγε, το πελαργάκι μας κάτι από τα παθήματά του;”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

ΕΝΔΗΕΡ: ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ

diktio

Νέο Ε.Ε.Ε.ΕΚ Ερμιονίδας

admin

Χειροπέδες σε δυο γυναίκες για κλοπή σε φαρμακείο και απόπειρα ληστείας

diktio

ΕΝΔΗΕΡ: Παρουσίαση του Συνδυασμού το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου

diktio

Χρόνης, Βασιλόπουλος, Μαλτέζος οι επικρατέστεροι για την Προεδρία της ΠΕΔ Πελοποννήσου

diktio

Ακόμα ένας τελικός για την ΓΕ ΝΑΥΠΛΙΟΥ!!!

admin

Συμμετοχή του 2ου Λυκείου Ναυπλίου στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό «ImagineEU»

diktio

Κύπελλο Αργολίδας: Πεντάσφαιρος ο Παναργειακός προκρίθηκε στην επόμενη φάση

diktio

10 + 1 λόγοι για να επισκεφθείτε την Δημοτική Βιβλιοθήκη Κρανιδίου

diktio

Στα άκρα οι ιεράρχες- Σκέφτονται να μην πάνε στις παρελάσεις

AGGELOS DRITSAS

ΣΚΕΨΕΙΣ – ΑΠΟΨΕΙΣ Η ζωή ξέρει να ανταποδίδει αδικίες και συμπεριφορές, αρκεί να έχεις υπομονή!

admin

Υπερδιπλασιάστηκαν οι αιτήσεις ρύθμισης οφειλών

AGGELOS DRITSAS