Πε. Σεπ 16th, 2021

Το Γυμνάσιο Λυγουριού συγκεντρώνει είδη για τους πυρόπληκτους

E-mail: info@argolidatv.gr & maxtelev@gmail.com

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας σε συνεργασία με το Δήμο Επιδαύρου και τον σύλλογο ”Μανα- Δράσεις Αλληλεγγύης Επιδαύρου” για την ενίσχυση των πυρόπληκτων συμπολιτών μας σε όλη την Ελλάδα ανέλαβε πρωτοβουλία συλλογής ειδών πρώτης ανάγκης όπως:

Υγειονομικό υλικό, είδη προσωπικής υγιεινής και φροντίδας για παιδιά και ενήλικες, απολυμαντικά, καθαριστικά, τρόφιμα μακράς διαρκείας, βρεφικά είδη, νερά – χυμούς, είδη ρουχισμού, σεντόνια, μαξιλάρια, κουβέρτες, ζωοτροφές για κατοικίδια κ.α.

· Tην Πέμπτη, 12 Αυγούστου και ώρες 09:00πμ έως 12:00μμ, θα συλλέγονται από το Γυμνάσιο Λυγουριού είδη πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους, στο χώρο του σχολείου.

· Την Παρασκευή, 13 Αυγούστου και ώρες 09:00πμ έως 12:00μμ, θα συλλέγονται από το Δήμο Επιδαύρου είδη πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους, στο ισόγειο του ΚΑΠΗ Λυγουριού.

Τα είδη που θα συγκεντρωθούν θα προωθηθούν σε όσους/ες τα έχουν ανάγκη στις πυρόπληκτες περιοχές της χώρας μας, μέσω της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας σε συνεργασία με το Δήμο Επιδαύρου και τον σύλλογο ”Μανα- Δράσεις Αλληλεγγύης Επιδαύρου”.

Καλούμε τη σχολική μας κοινότητα και τους δημότες του Δήμου Επιδαύρου να ανταποκριθούν σε αυτή τη δράση αλληλεγγύης.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΛΥΓΟΥΡΙΟΥ

Δεν υπάρχει τίποτε
πιο άνισο από την
ίση μεταχείριση των
ανίσων.

Αριστοτέλης

Ακολουθήστε μας
#ARGOLIDA TV GOOGLE NEWS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | ΡΟΗ