Πε. Οκτ 21st, 2021

ΑΡΓΟΛΙΔΑ TV

ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΡΙΤΣΑΣ

Το επίσημο τρέιλερ του Ντοκυμαντέρ ”Μαντώ Μαυρογένη Οδοιπορικό Ελευθερίας μιας Ανταριασμένης Ψυχής”

Οδοιπορικό Ελευθερίας μιας Ανταριασμένης Ψυχής σε 14 πόλεις με τη συμμετοχή της Κάτιας Δανδουλάκη που την είχε υποδυθεί και τηλεοπτικά. Δείτε το εντυπωσιακό τρέιλερ.
E-mail: info@argolidatv.gr & maxtelev@gmail.com

Το επίσημο τρέιλερ του Ντοκυμαντέρ ”Μαντώ Μαυρογένη Οδοιπορικό Ελευθερίας μιας Ανταριασμένης Ψυχής” της Γεωργίας Μπιτάκου. Η σύνθεση ”Οι Ήρωες κάνουν γιορτή” είναι του κορυφαίου συνθέτη Σταμάτη Σπανουδάκη.

Με ένα εντυπωσιακό τρέιλερ υπό τους ήχους της συγκλονιστικής μουσικής του κορυφαίου σύνθετη Σταμάτη Σπανουδάκη, παρουσιάζεται στο κοινό το πρώτο ιστορικό ντοκιμαντέρ για τη μεγάλη ηρωίδα Μαντώ Μαυρογένους. Τα γυρίσματα έγιναν μέσα στο Φεβρουάριο και Μάρτιο σε Τεργέστη, Αθήνα, Πάρο, Μύκονο, Τήνο, Σύρο, Πόρο, Τροιζήνα, Χίο, Κάρυστο, Αίγινα, Άργος, Ναύπλιο, Μεσολόγγι και σε λίγες εβδομάδες ολοκληρώνεται το επόμενο στάδιο, του μοντάζ.

Μετά από πολύμηνη έρευνα η δημοσιογράφος και νομικός Γεωργία Μπιτάκου, ταξίδεψε σε 14 πόλεις και νησιά, καθώς και στην Ιταλία ακολουθώντας τα χνάρια της θρυλικής ηρωίδας της Επανάστασης του 1821 όπου έζησε και πολέμησε.

Συμμετέχουν για πρώτη φορά οι απόγονοι της Μαυρογένους, όπως ο πρέσβης ετ Μίκης Καμπάνης, ιστορικοί, ιερωμένοι, καθώς και η μεγάλη μας ηθοποιός Κάτια Δανδουλάκη που την είχε υποδυθεί τηλεοπτικά. Ο σπουδαίος συνθέτης Σταμάτης Σπανουδάκης “ντύνει” μουσικά όλες τις ενότητες που αφορούν τη ζωή και το έργο της Μαντώς αλλά θα ακουστούν και μουσικοί αυτοσχεδιασμοί, που έγραψαν ειδικά για το ντοκιμαντέρ, οι κορυφαίοι σολίστες Θανάσης Βασιλόπουλος (κλαρίνο) και Νίκος Χατζόπουλος (βιολί). Πολλά είναι και τα νέα ιστορικά δεδομένα που προέκυψαν από την έρευνα στην Τεργέστη.

Ήδη το τρέιλερ είχε θετική απήχηση και αναμφίβολα αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον η ιστορία της πιο ανατρεπτικής και Ανταριασμένης, όπως λέει και ο τίτλος Ψυχής του Αγώνα! Μαντώ Μαυρογένη «Οδοιπορικό Ελευθερίας μιας Ανταριασμένης Ψυχής».

Έρευνα – Παρουσίαση – Παραγωγή: Γεωργία Μπιτάκου
Μουσική Επιμέλεια – Σύνθεση: Σταμάτης Σπανουδάκης (στο τρέιλερ ακούγεται «Οι Ήρωες κάνουν Γιορτή»)
Μοντάζ τρέιλερ: Domenica Productions

Ακολουθήστε μας
#ARGOLIDA TV GOOGLE NEWS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | ΡΟΗ