ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Σε κλίμα αισιοδοξίας και πίστης για μία καλύτερη χρονιά, το Επιμελητήριο Αργολίδας έκοψε την Δευτέρα  29 Ιανουαρίου την πρωτοχρονιάτικη πίτα πριν την έναρξη της πρώτης συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου.

Η κοπή της πίτας πραγματοποιήθηκε από τον Πρόεδρο κ. Δαμούλο Φώτιο, παρουσία των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και του προσωπικού του Επιμελητηρίου Αργολίδας.

Ο Πρόεδρος κ. Δαμούλος Φώτιος αφού απηύθυνε ένα σύντομο χαιρετισμό, αναφέρθηκε στη σημασία της έννοιας της συνεργασίας μεταξύ των αρμόδιων φορέων με απώτερο σκοπό την υποστήριξη της επιχειρηματικότητας σε τοπικό επίπεδο. Κλείνοντας την ομιλία του, ευχήθηκε σε όλους υγεία, ευτυχία και επιτυχία σε επαγγελματικό και σε προσωπικό επίπεδο, εκφράζοντας την ελπίδα πώς το 2024 θα είναι μια χρονιά ανάπτυξης για το επιχειρείν.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και απηύθυναν χαιρετισμό ο Βουλευτής Αργολίδας κ. Πουλάς Ανδρέας, ο Δήμαρχος του Δήμου Άργους-Μυκηνών κ. Μαλτέζος Ιωάννης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου ως  εκπρόσωπος του Δήμου Επιδαύρου κ. Κωστούρος Γεώργιος, ο Πρόεδρος της ΟΕΒΕ Άργους κ. Γαβρίλος Θεόδωρος και η Πρόεδρος του Εμπορικού & Επιχειρηματικού Συλλόγου Ναυπλίου κα Παπαδοπούλου Πετρούλα.

Στην εκδήλωση παρέστησαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Άργους-Μυκηνών κα Αργυροπούλου Αναστασία, κ. Αλεξανδρόπουλος Γεώργιος, κ. Λιόλιος Αντώνιος, κα Ζουλούμη Μαρία, ο Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Άργους κ. Χαλέπας Αναστάσιος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Άργους-Μυκηνών κ. Βαρδάκας Αντώνιος, κα Ξηνταροπούλου Φαίδρα, κ. Παπαδημητρίου Αθανάσιος, ο Αντιπρόεδρος του Εμπορικού & Επιχειρηματικού Συλλόγου Ναυπλίου κ. Ανδρής Κωνσταντίνος  και μέλη του Επιμελητηρίου.

Ο Πρόεδρος

Φώτιος Δαμούλος

Δείτε εδώ το Δελτίο Τύπου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Η ‘Γουρουνοπαρέα Ληστής’ με τον Κυνηγετικό Σύλλογο Ναυπλίου προσέφεραν 50 κιλά αγριογούρουνουστον Οίκο Ευγηρίας “Μαρίας Ράδου”

AGGELOS DRITSAS

Πόσες φορές δεν στάθηκα μπροστά στην εικόνα

AGGELOS DRITSAS

Ναύπλιο: Πυρκαγιά κατέστρεψε σπίτι στον Αγ. Αδριανό

AGGELOS DRITSAS

«Γεύσεις και Όψεις» της Αργολίδας για 5 ημέρες στο λιμάνι Πορτοχελίου

AGGELOS DRITSAS

Το Επιμελητήριο Αργολίδας στην 88η ΔΕΘ

AGGELOS DRITSAS

Ενημερώνουμε τους κατοίκους των τοπικών κοινοτήτων Μαλανδρενίου και Στέρνας

AGGELOS DRITSAS

Δεκτός από τον δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Ορφανό έγινε λίγο νωρίτερα ένας Ναυπλιώτης που διαπρέπει στο εξωτερικό.

AGGELOS DRITSAS

ΤΑΣΟΣ ΤΟΚΑΣ: ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΤΟΥ ΧΘΕΣ

AGGELOS DRITSAS

Το Ναύπλιο τιμά σήμερα τον Πολιούχο του, Άγιο Αναστάσιο. BINTEO

AGGELOS DRITSAS

Τη Διοικήτρια του Νοσοκομείου Αργολίδας συνάντησε ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών

AGGELOS DRITSAS

Επιτροπή Παρακολούθησης του Προγράμματος «Πελοπόννησος» 2021-2027

AGGELOS DRITSAS

Κοπή πίτας της ΕΣΣΠΕΠ παρουσία σύσσωμου του ΔΣ της Ένωσης σκακιστών και φίλων

AGGELOS DRITSAS