ΑΡΓΟΛΙΔΑ TV

Σε κλίμα αισιοδοξίας και πίστης για μία καλύτερη χρονιά, το Επιμελητήριο Αργολίδας έκοψε την Δευτέρα  29 Ιανουαρίου την πρωτοχρονιάτικη πίτα πριν την έναρξη της πρώτης συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου.

Η κοπή της πίτας πραγματοποιήθηκε από τον Πρόεδρο κ. Δαμούλο Φώτιο, παρουσία των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και του προσωπικού του Επιμελητηρίου Αργολίδας.

Ο Πρόεδρος κ. Δαμούλος Φώτιος αφού απηύθυνε ένα σύντομο χαιρετισμό, αναφέρθηκε στη σημασία της έννοιας της συνεργασίας μεταξύ των αρμόδιων φορέων με απώτερο σκοπό την υποστήριξη της επιχειρηματικότητας σε τοπικό επίπεδο. Κλείνοντας την ομιλία του, ευχήθηκε σε όλους υγεία, ευτυχία και επιτυχία σε επαγγελματικό και σε προσωπικό επίπεδο, εκφράζοντας την ελπίδα πώς το 2024 θα είναι μια χρονιά ανάπτυξης για το επιχειρείν.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και απηύθυναν χαιρετισμό ο Βουλευτής Αργολίδας κ. Πουλάς Ανδρέας, ο Δήμαρχος του Δήμου Άργους-Μυκηνών κ. Μαλτέζος Ιωάννης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου ως  εκπρόσωπος του Δήμου Επιδαύρου κ. Κωστούρος Γεώργιος, ο Πρόεδρος της ΟΕΒΕ Άργους κ. Γαβρίλος Θεόδωρος και η Πρόεδρος του Εμπορικού & Επιχειρηματικού Συλλόγου Ναυπλίου κα Παπαδοπούλου Πετρούλα.

Στην εκδήλωση παρέστησαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Άργους-Μυκηνών κα Αργυροπούλου Αναστασία, κ. Αλεξανδρόπουλος Γεώργιος, κ. Λιόλιος Αντώνιος, κα Ζουλούμη Μαρία, ο Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Άργους κ. Χαλέπας Αναστάσιος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Άργους-Μυκηνών κ. Βαρδάκας Αντώνιος, κα Ξηνταροπούλου Φαίδρα, κ. Παπαδημητρίου Αθανάσιος, ο Αντιπρόεδρος του Εμπορικού & Επιχειρηματικού Συλλόγου Ναυπλίου κ. Ανδρής Κωνσταντίνος  και μέλη του Επιμελητηρίου.

Ο Πρόεδρος

Φώτιος Δαμούλος

Δείτε εδώ το Δελτίο Τύπου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Ναύπλιο: Πυρκαγιά κατέστρεψε σπίτι στον Αγ. Αδριανό

diktio

Χθες βράδυ οι Λίμνες είχαν την τιμητική τους!

admin

Κατασχέθηκαν 91,5 κιλά κοκαΐνης – Πάνω από 4 εκατ. ευρώ η αξία

diktio

Επίσκεψη στη Μεσσηνία πραγματοποίησε ο Πέτρος Τατούλης και οι συνεργάτες του

diktio

Τα Άγια Θεοφάνιαστο Δήμο Άργους – Μυκηνών.

admin

Ποιος αριθμός κερδίζει στο Πρωτοχρονιάτικο Λαχείο

diktio

Ο Χρήστος Μπολώσης αποφάσισε να συμμετάσχει στις δημοτικές εκλογές με την “Αλλαγη Πορείας”

diktio

Η Μαρία Καρυστιανού, για ακόμη μία φορά συγκλόνισε! ΒΙΝΤΕΟ

admin

Ένας Δεσμός Αγάπης στο Άργος – 182η εθελοντική αιμοδοσία

admin

Συντήρηση του δημοτικού σχολείου Αγίου Δημητρίου του Δήμου Επιδαύρου

diktio

Ευχαριστήρια επιστολή προς το ιατρικό, νοσηλευτικό και βοηθητικό προσωπικό του Nοσοκομείο Ναυπλίου

diktio

Δημοτικό Συμβούλιο με 25 θέματα στο Ναύπλιο

admin