ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΔΗΜΟΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το Λύκειο Κρανιδίου συμμετείχε σε Μαθητικό Διαγωνισμό για τη Βιοηθική & την Τεχνοηθική

Το Γενικό Λύκειο Κρανιδίου την Πέμπτη 14/12/2023 συμμετείχε στον 2ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό για τη Βιοηθική & την Τεχνοηθική με θέμα «Αναζητώντας την Ηθική Τεχνο-Επιστήμη», που διοργάνωσε η Εθνική Επιτροπή Βιοηθικής & Τεχνοηθικής.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υβριδικά στο Συνεδριακό Κέντρο ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος και εξ αποστάσεως στο zoom.

Η ομάδα μας διακρίθηκε αποσπώντας το δεύτερο βραβείο με την εργασία της: «Εξερευνώντας τονβιοηθικό λαβύρινθο: Βλαστοκύτταρα» που περιλάμβανε μια επιστημονική προσέγγιση στη θεματική, ένα εικαστικό τμήμα απεικόνισης των ηθικών προβληματισμών καθώς και ένα ερευνητικό μέρος.

Οι μαθητές ΜαριάνΦλωρίν , Μαρία και Κατερίνα Νικολαΐδη με συντονίστρια την εκπαιδευτικό Αλεξανδρή Ελευθερία, φιλόλογο απέσπασαν πολύ θετικά σχόλια από τη κριτική επιτροπή για την πρωτοτυπία της προσέγγισης του θέματος.

Μία εξαιρετική ανταμοιβή για την προσπάθεια τους που ίσως σταθεί ένα εφαλτήριο για να ακολουθήσουν μια καριέρα καθηγητή- ερευνητή, στη Βιολογία ή ακόμα και στις Κοινωνικές – Ανθρωπιστικές Επιστήμες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Η αρχή της νέας χρονιάς, περιέχει την υπόσχεση για ελπίδα και την αισιοδοξία για ένα καλύτερο αύριο.

AGGELOS DRITSAS

31χρονος συνελήφθη στο Άργος με ποσότητα κάνναβης

AGGELOS DRITSAS

Υπεγράφη η σύμβαση για την ΕΟ Ναυπλίου – Λυγουριού | Έργο 1.000.000 ευρώ

AGGELOS DRITSAS

Είμαι βαθιά ευγνώμων στον Πρόεδρο και το ΔΣ του ΔΑΝΑΟΥ για την τιμή που μου επεφύλαξαν,

AGGELOS DRITSAS

Ναύπλιο: Εξαφάνιση ηλικιωμένου – Έκκληση σε όποιον μπορεί να τον είδε

AGGELOS DRITSAS

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Δημήτρης Δήμου Πρόεδρος του συλλόγου Γεωπόνων Αργολίδας Γεωπόνος

AGGELOS DRITSAS

Πυρκαγιά σε οικία στο Ναύπλιο

AGGELOS DRITSAS

Ελαιόλαδο: Η τιμή του τενεκέ για το 2024 «κλειδώνει» σε υψηλά επίπεδα

AGGELOS DRITSAS

Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Άργους Μυκηνών ο Κώστας Αναγνωστόπουλος

AGGELOS DRITSAS

Παγκόσμια Ημέρα Φιλιού 2024: Τι γιορτάζουμε σήμερα 6 Ιουλίου

AGGELOS DRITSAS

Τάσος Λάμπρου (Ενότητα Δημιουργίας)

AGGELOS DRITSAS

Η ΕΤΑΙΡΙΑ EASY MAIL ΖΗΤΑ ΔΙΑΝΟΜΕΑ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ – ΝΑΥΠΛΙΟΥ 32

AGGELOS DRITSAS