ΑΡΓΟΛΙΔΑ TV – ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΡΙΤΣΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝΟΙΚΟΝΟΜΙΑΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Το Μάιο του 2025 επιστρέφει στο Ναυπλίου το Mediterranean Yacht Show για τη 10η διοργάνωσή του

Το 2025 η μεγαλύτερη έκθεση επαγγελματικών επανδρωμένων σκαφών αναψυχής διεθνώς θα διεξαχθεί από τις 3 έως τις 7 Μαΐου 2025, στρέφοντας στην Ελλάδα τα βλέμματα του παγκόσμιου yachting

Έπειτα από μια ιδιαιτέρως επιτυχημένη διοργάνωση την άνοιξη του 2024, η οποία σηματοδότησε τα 10 χρόνια από την ίδρυσή του και διατηρώντας σταθερά τον τίτλο της μεγαλύτερης έκθεσης επαγγελματικών επανδρωμένων σκαφών αναψυχής παγκοσμίως, το Mediterranean Yacht Show (MEDYS) επιστρέφει το 2025 για ακόμα μια φορά στο λιμάνι του Ναυπλίου από τις 3 έως τις 7 Μαΐου.

To MEDYS το οποίο συνδιοργανώνεται από τον Ελληνικό Σύνδεσμο Θαλάσσιου Τουρισμού και τον Δήμο Ναυπλιέων επιστρέφει το 2025 για τη 10η διοργάνωσή του, η οποία αναμένεται να είναι πιο επιτυχημένη από ποτέ. Κατέχοντας ηγετικό ρόλο στην παγκόσμια ατζέντα του yachting και συμβάλλοντας σημαντικά στην προώθηση του θαλάσσιου τουρισμού στην Ελλάδα και την Ανατολική Μεσόγειο ήδη από την πρώτη χρονιά της διοργάνωσής της, η έκθεση έχει καταφέρει να θέσει τη χώρα στο επίκεντρο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος για τους επαγγελματίες του yachting κατά τις 5 ημέρες της διεξαγωγής της.

Το MEDYS 2024 επιβεβαίωσε για μια ακόμα φορά την κυριαρχία του στον κλάδο, ξεπερνώντας σε αριθμό σκαφών αντίστοιχες εκθέσεις του εξωτερικού και συγκέντρωσε την αφρόκρεμα των σκαφών που λειτουργούν με ελληνική επαγγελματική άδεια, εκατοντάδες επαγγελματίες του κλάδου από όλο τον κόσμο, καθώς και δεκάδες εκθέτες με προϊόντα και υπηρεσίες που σχετίζονται με το yachting.

H 9η διοργάνωση σημείωσε ρεκόρ με 102 σκάφη συνολικού αθροιστικού μήκους 3,9 χιλιομέτρων να κατοχυρώνουν συμμετοχή μέσα σε λίγα μόλις 24ωρα από την έναρξη των εγγραφών, δημιουργώντας μια εκτενή λίστα αναμονής, ενώ ναύλοι της τελευταίας στιγμής δεν επέτρεψαν την παρουσία κάποιων εξ αυτών. Τη φετινή έκθεση επισκέφθηκαν 760 επαγγελματίες του κλάδου από 30 χώρες του κόσμου. Αξίζει να σημειωθεί ότι δικαίωμα συμμετοχής στο Show, το οποίο απευθύνεται αποκλειστικά στο luxury yachting, έχουν σκάφη με μήκος μεγαλύτερο των 24 μέτρων.

Το πλήθος και η ποιότητα των συμμετεχόντων σκαφών, το εξαιρετικά υψηλό επίπεδο υπηρεσιών, η μοναδική τοποθεσία στην οποία διεξάγεται το Mediterranean Yacht Show καθώς και η αυθεντική ελληνική φιλοξενία αναδεικνύουν την έκθεση στην κυρίαρχη του είδους της σε διεθνές επίπεδο. Παράλληλα, η διασύνδεση μεταξύ central agents, brokers και επαγγελματιών που σχετίζονται με υπηρεσίες και προϊόντα γύρω από τον θαλάσσιο τουρισμό αποτελεί ακόμα ένα από τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της έκθεσης διαχρονικά.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και το Mediterranean Yacht Show 2025 αναμένεται να ξεπεράσει κάθε προσδοκία υποδεχόμενο εκατοντάδες επισκεπτών στο Ναύπλιο οι οποίοι εκτός από την έκθεση θα απολαύσουν ένα εύρος κοινωνικών εκδηλώσεων, ενώ αναπόσπαστο μέρος της έκθεσης είναι και ο πολυαναμενόμενος διαγωνισμός Chefs’ Competition με τους ταλαντούχους chefs των σκαφών να διαγωνίζονται μπροστά σε μια κριτική επιτροπή που όπως κάθε χρόνο απαρτίζεται από καταξιωμένους και διεθνώς βραβευμένους Chefs.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Εκφράζουμε τον σεβασμό μας προς τον Σεβασμιότατο

AGGELOS DRITSAS

Αερόστατα, παραδοσιακή μουσική και εδέσματα από την κοινότητα Ινάχου του Δήμου Άργους – Μυκηνών ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Διακοπή υδροδότησης σε περιοχές του Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

Πρωτοποριακά βήματα στο κτίριο της Διεύθυνσης Καθαριότητας, Περιβάλλοντος και Πρασίνου Ναυπλίου BINTEO

AGGELOS DRITSAS

Εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνει το Δ.ΙΕΚ Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

Μυστήριο με τα παιδιά των «παλαιοχριστιανών» – Κατεπείγουσα εισαγγελική έρευνα

AGGELOS DRITSAS

Στην ΠΡΑΞΗ ΑΓΑΠΗΣ όλοι έχουν την ευκαιρία για μία καλύτερη ζωή. ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου ο Εμπορικός Συλλογος Ναυπλίου σας καλεί στην Λευκή Νύχτα

AGGELOS DRITSAS

Δήμος Ναυπλιέων:Καύσωνας Προστατεύουμε τον Εαυτό μας και τους Αγαπημένους μας

Tv

Νέοι χώροι στάθμευσης τα Σάββατα στο Άργος

AGGELOS DRITSAS

Παρουσιάστηκε το πρόγραμμα του αγώνα Run Greece στο Ναύπλιο

AGGELOS DRITSAS

 ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης από το Άργος BINTEO REPORTAZ

AGGELOS DRITSAS