Κυ. Νοέ 28th, 2021

ΑΡΓΟΛΙΔΑ TV

ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΡΙΤΣΑΣ

Το προφίλ των δραστών του ειδεχθούς εγκλήματος στα Γλυκά Νερά

xgchf-1024x462
E-mail: info@argolidatv.gr & maxtelev@gmail.com

«Βίαιοι, βάρβαροι και αδίστακτοι». Με αυτά τα λόγια αναφέρεται η εγκληματολόγος Δέσποινα Σβουρδάκου στους δράστες του ειδεχθούς εγκλήματος στα Γλυκά Νερά το οποίο συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Η ελληνίδα επιστήμονας η οποία έχει εκπονήσει έρευνες και είναι εξειδικευμένη στην ανάλυση του προφίλ δραστών, μιλά στο zougla.gr για το προφίλ των συγκεκριμένων κακοποιών υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων πως «ήταν έτοιμοι για όλα, ακόμα και να επιτεθούν σε αστυνομικούς στην περίπτωση που γινόντουσαν αντιληπτοί».

«Όπως εμείς φτιάχνουμε το προφίλ των δραστών, έτσι και οι δράστες φτιάχνουν το προφίλ των θυμάτων. Παρακολουθούν και ζυγίζουν την κατάσταση πριν επιτεθούν. Η συγκεκριμένη ομάδα είχε εξετάσει με κάθε λεπτομέρεια τα θύματά της, την ζωή τους, τις κινήσεις τους, τον χώρο τους», προσθέτει.

Όσον αφορά στην ανθρωποκτονία, τονίζει πως «η ληστεία δεν ξέρουμε ποτέ πώς θα καταλήξει, διότι συμβαίνουν διάφορα περιστατικά την ώρα που οι δράστες μπαίνουν στο σπίτι. Παίζει ρόλο και το πώς θα αντιδράσουν τα θύματα. Σίγουρα όμως το γεγονός ότι σκότωσαν και τον σκύλο της οικογένειας  δείχνει πως οι συγκεκριμένοι ζουν από τη βαρβαρότητα, είναι εξαρτημένοι από αυτήν».

Συνέντευξη: Χρήστος Μαζάνης

Δείτε αναλυτικά όλα όσα αποκαλύπτει η εγκληματολόγος:

Ακολουθήστε μας
#ARGOLIDA TV GOOGLE NEWS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | ΡΟΗ