ΑΡΓΟΛΙΔΑ TV
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΔΗΜΟΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το Πρωτοδικείο Ναυπλίου ανακήρυξε Δήμαρχο Ερμιονίδας τον Γιάννη Γεωργόπουλο

Κοινοποίηση

Στις 9 Νοεμβρίου 2023 το Πολυμελές Πρωτοδικείο Ναυπλίου με την υπ. αριθμ. 999/2023 απόφασή του την οποία μπορείτε να δείτε εδώ, επικύρωσε τα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου 2023 και ανακήρυξε ως εκλεγέντα Δήμαρχο Ερμιονίδας τον κ. Γιάννη Γεωργόπουλο και ως επιτυχόντα συνδυασμό την “Δυνατή Ερμιονίδα”.

Επίσης ανακήρυξε τους εκλεγέντες Δημοτικούς Συμβούλους Ερμιονίδας, τους εκλεγέντες Προέδρους και Συμβούλους των Δημοτικών Κοινοτήτων του Δήμου Ερμιονίδας και τους επιλαχόντες συνδυασμούς.

Η εν λόγω απόφαση ανακήρυξης, η οποία ελήφθη σύμφωνα με την 223/2023 Πράξη της Προέδρου του Πρωτοδικείου Ναυπλίου όπως αυτή επικυρώθηκε και αναρτήθηκε στις 11 Οκτωβρίου 2023 και μπορείτε να την δείτε εδώ, αποτύπωσε την βούληση των Δημοτών της Ερμιονίδας, η οποία δεν νοθεύεται και δεν φαλκιδεύεται.

Σημειωτέον ότι την Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2023 στο Πρωτοδικείο Ναυπλίου έγινε επανακαταμέτρηση όλων των ψηφοδελτίων των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου 2023 στον Δήμο Ερμιονίδας, κατόπιν σχετικών αιτημάτων των συνδυασμών “Δυνατή Ερμιονίδα” και “Ερμιονίδα Βήμα στο αύριο”.

Μετά την ολοκλήρωση της επανακαταμέτρησης δεν έγινε καμία αλλαγή στο αρχικό αποτέλεσμα των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου 2023 και οι ψήφοι που έλαβαν οι 4 υποψήφιοι συνδυασμοί παρέμειναν ακριβώς οι ίδιοι.

Συγκεκριμένα πλειοψήφησε η “Δυνατή Ερμιονίδα” με 3.890 ψήφους και επανεξελέγη Δήμαρχος ο κ. Γιάννης Γεωργόπουλος, ακολούθησε η “Ερμιονίδα Βήμα στο αύριο” του κ. Γιάννη Μαργέτα με 3.836 ψήφους, έπειτα η “Ενότητα Δημιουργίας για την Ερμιονίδα” του κ. Τάσου Λάμπρου με 420 ψήφους και τέλος η “Λαϊκή Συσπείρωση Ερμιονίδας” του κ. Βασίλη Σαράντου με 239 ψήφους.

Κλείνοντας προσκαλούμε τους Δημότες της Ερμιονίδας στην τελετή ορκωμοσίας του Δημάρχου Ερμιονίδας κ. Γιάννη Γεωργόπουλου, των εκλεγέντων Δημοτικών και Κοινοτικών Συμβούλων και των Προέδρων των Δημοτικών Κοινοτήτων, η οποία θα λάβει χώρα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γενικού Λυκείου Κρανιδίου την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 18:30 και θα σηματοδοτήσει το έναυσμα για μια νέα πενταετία δημιουργίας, προόδου και ανάπτυξης στον Δήμο Ερμιονίδας.

Γραφείο Δημάρχου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Ναύπλιο: “10ο Περπάτημα για την ζωή” στις 25 Οκτωβρίου

diktio

Σύλληψη 20χρονου στο Άργος για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης

diktio

ΕΝΔΗΕΡ: Επίσκεψη σήμερα στην Δημοτική Κοινότητα Φούρνων

diktio

ΕΝΔΗΕΡ: Η Κοινότητα Κρανιδίου έστειλε το μήνυμα

diktio

Live Παρουσίαση Ψηφοδελτίου νίκης για τη ”Νέα Πελοπόννησο” του Π.Τατούλη σήμερα στις 19:00

diktio

Παρουσίαση του Συνδυασμού ”Ναύπλιο Επόμενη Μέρα” την Παρασκεύη 22 Σεπτεμβρίου – Δημήτρης Κωστούρος

diktio

Τάσος Λάμπρου – ΕΝΔΗΕΡ: Οι ευχές μας και το μήνυμα μας για τις δημοτικές εκλογές

diktio

Η συνέντευξη του Αντιδήμαρχου Άργους-Μυκηνών Δημήτρη Κρίγγου στον σταθμό TV SUPER

diktio

Τάσος Χρόνης: Το Λυγουριό, ο υπέροχος τόπος μας, έχει ιστορία που δεν σηκώνει παζάρια και δυνατότητες που τον κάνουν μοναδικό !

diktio

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !!!

admin

Σε ποιες οδούς στο Άργος θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή ασφαλτόστρωση

diktio

Άργος: Η “Φόνισσα” του Α. Παπαδιαμάντη με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη στο CINE VALIA

diktio