ΑΡΓΟΛΙΔΑ TV – ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΡΙΤΣΑΣ

Στις 9 Νοεμβρίου 2023 το Πολυμελές Πρωτοδικείο Ναυπλίου με την υπ. αριθμ. 999/2023 απόφασή του την οποία μπορείτε να δείτε εδώ, επικύρωσε τα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου 2023 και ανακήρυξε ως εκλεγέντα Δήμαρχο Ερμιονίδας τον κ. Γιάννη Γεωργόπουλο και ως επιτυχόντα συνδυασμό την “Δυνατή Ερμιονίδα”.

Επίσης ανακήρυξε τους εκλεγέντες Δημοτικούς Συμβούλους Ερμιονίδας, τους εκλεγέντες Προέδρους και Συμβούλους των Δημοτικών Κοινοτήτων του Δήμου Ερμιονίδας και τους επιλαχόντες συνδυασμούς.

Η εν λόγω απόφαση ανακήρυξης, η οποία ελήφθη σύμφωνα με την 223/2023 Πράξη της Προέδρου του Πρωτοδικείου Ναυπλίου όπως αυτή επικυρώθηκε και αναρτήθηκε στις 11 Οκτωβρίου 2023 και μπορείτε να την δείτε εδώ, αποτύπωσε την βούληση των Δημοτών της Ερμιονίδας, η οποία δεν νοθεύεται και δεν φαλκιδεύεται.

Σημειωτέον ότι την Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2023 στο Πρωτοδικείο Ναυπλίου έγινε επανακαταμέτρηση όλων των ψηφοδελτίων των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου 2023 στον Δήμο Ερμιονίδας, κατόπιν σχετικών αιτημάτων των συνδυασμών “Δυνατή Ερμιονίδα” και “Ερμιονίδα Βήμα στο αύριο”.

Μετά την ολοκλήρωση της επανακαταμέτρησης δεν έγινε καμία αλλαγή στο αρχικό αποτέλεσμα των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου 2023 και οι ψήφοι που έλαβαν οι 4 υποψήφιοι συνδυασμοί παρέμειναν ακριβώς οι ίδιοι.

Συγκεκριμένα πλειοψήφησε η “Δυνατή Ερμιονίδα” με 3.890 ψήφους και επανεξελέγη Δήμαρχος ο κ. Γιάννης Γεωργόπουλος, ακολούθησε η “Ερμιονίδα Βήμα στο αύριο” του κ. Γιάννη Μαργέτα με 3.836 ψήφους, έπειτα η “Ενότητα Δημιουργίας για την Ερμιονίδα” του κ. Τάσου Λάμπρου με 420 ψήφους και τέλος η “Λαϊκή Συσπείρωση Ερμιονίδας” του κ. Βασίλη Σαράντου με 239 ψήφους.

Κλείνοντας προσκαλούμε τους Δημότες της Ερμιονίδας στην τελετή ορκωμοσίας του Δημάρχου Ερμιονίδας κ. Γιάννη Γεωργόπουλου, των εκλεγέντων Δημοτικών και Κοινοτικών Συμβούλων και των Προέδρων των Δημοτικών Κοινοτήτων, η οποία θα λάβει χώρα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γενικού Λυκείου Κρανιδίου την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 18:30 και θα σηματοδοτήσει το έναυσμα για μια νέα πενταετία δημιουργίας, προόδου και ανάπτυξης στον Δήμο Ερμιονίδας.

Γραφείο Δημάρχου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Οι Δαναοί Άργους χρειάζονται την στήριξη των φιλάθλων απέναντι στον Προμηθέα

admin

Το πρόγραμμα των αγώνων του 22ου Δρόμου Αργολικού Κόλπου

admin

Η εορτή του Αγίου Δημητρίου στους Μύλους Αργολίδας

diktio

ΕΝΦΙΑ: Εξόφληση σε περισσότερες δόσεις και έκπτωση 10%

diktio

Ορκίστηκαν οι νέοι υπουργοί και υφυπουργοί

admin

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 2021-2027

admin

Ματσάρα Διομήδης Άργους – ΑΕΚ για την 2η αγωνιστική της Handball Premier

diktio

Απατεώνες… τεχνητής νοημοσύνης εμφάνιζαν τον Μητσοτάκη να μοιράζει τριχίλιαρα!

admin

Επίδομα ΔΥΠΑ: Μονογονεϊκές οικογένειες και θύματα έμφυλης βίας μεταξύ των δικαιούχων

diktio

Τι είπαν οι Ευρωπαίοι ηγέτες για τους αγρότες

admin

ΝΑΥΠΛΙΟ ΤΩΡΑ : Εκρηκτικό κοκτέιλ αφρικανικής σκόνης με λασποβροχές ΒΙΝΤΕΟ DRONE

AGGELOS DRITSAS

Το Μητρώο των Αγροτών θα αναλάβουν τα Επιμελητήρια;

diktio