ΑΡΓΟΛΙΔΑ TV – ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΡΙΤΣΑΣ

Την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024 το σχολείο μας, το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Ναυπλίου παράρτημα Κρανιδίου πραγματοποίησε την τελευταία εκπαιδευτική δράση του,την τελευταία εκδρομή του για την σχολική χρονιά 2023-2024 επισκεφτηκαμε το σπήλαιο Φράγχθι και στην συνέχεια κλείσαμε τον περίπατο μας με ένα κέρασμα στο παραδοσιακό καφενείο της Κοινότητας των Φούρνων.

Ευχαριστούμε την καθηγήτρια Αγγλικής φιλολογίας κ Μαρία Λιωση για το περιεκτικό εκπαιδευτικό υλικό που μας έδωσε για να ενημερωθούν οι ενήλικοι μαθητές μας για την ιστορία του σπηλαίου Φράγχθι και τις συλλογικές προσπάθειες που έχουν συντελεστεί για ανάδειξη του ως ένα από τα κορυφαία αρχαιολογικά μνημεία του τόπου μας.

Η διαδρομή από την παραλία του Λαμπαγιαννα της κοινότητας των Φούρνων προς το σπήλαιο Φράγχθι μας άφησε τις καλύτερες δυνατές εντυπώσεις ,η ομορφιά του τοπίου καταπληκτική, η αίσθηση της διαφορετικότητας του χώρου και του χρόνου μας δημιούργησαν πολλαπλά έντονα συναισθήματα.

Ευχαριστώ τη συνάδελφο, καθηγήτρια μαθηματικών κ Λουίζα Κούτρα που ήρθε από το Ναύπλιο για να συνοδεύσει μαζί μου τους ενηλίκους μαθητές μας, στην τελευταία εκπαιδευτική μας δράση και φυσικά να γνωρίσει το σπήλαιο Φράγχθι για το οποίο είχε ακούσει για χρόνια πάρα πολλά .

Οι μαθητές μας έμειναν ενθουσιασμένοι με αυτόν τον περίπατο,και δώσαμε ραντεβού την άλλη Πέμπτη 27 Ιουνίου 2024 στο φιλόξενο χώρο της αίθουσας εκδηλώσεων του Γυμνασίου Κρανιδίου,στις 7.30 μμ να διοργανώσουμε όλοι μαζί την Γιορτή της λήξεως των μαθημάτων,να παραδοθούν τα απολυτήρια και οι αξιολογήσεις της φετινής χρονιάς,να διοργανωθεί μια γιορτή ευαισθητοποίησης για την αναγκαιότητα συνέχισης της λειτουργίας του σχολείου μας ,με την νέα σχολική χρονιά.

Τάσος Λάμπρου

Καθηγητής κοινωνικής εκπαίδευσης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

ΕΝΔΗΕΡ: ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ

AGGELOS DRITSAS

Άσκηση Πυροπροστασίας και δοκιμή ελέγχου λειτουργίας του πυροσβεστικού δικτύου για την πυρασφάλεια στο Άλσος “Μπίστι” της Δημοτικής Κοινότητας Ερμιόνης

Tv

Ένα οπτικό ποίημα στην πλατεία Συντάγματος στο Ναύπλιο

Tv

Full moon Party του Πολιτιστικού & Εξωραϊστικού Συλλόγου Θερμησίας

Tv

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 2024 – ΔΗΜΟΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ

Tv

Επιστρέφει από τις ΗΠΑ μινωική λάρνακα-προϊόν λαθρανασκαφής

AGGELOS DRITSAS

Δήμαρχος Ερμιονίδας, Ιωάννης Γεωργόπουλος «Προχωράμε με έργα μέσα σε χρόνο ρεκόρ »

AGGELOS DRITSAS

Εντυπωσίασε η σύμπραξη των Μουσικών Σχολείων

AGGELOS DRITSAS

Συναντήσεις με εμπορικούς επισκέπτες θα έχουν οι 8 Δήμοι της Περ. Πελοποννήσου στην 38η Philoxenia

AGGELOS DRITSAS

Ρεκόρ εγγραφών για το 9ο Mediterranean Yacht Show

AGGELOS DRITSAS

«Γεύσεις και Όψεις» της Αργολίδας για 5 ημέρες στο λιμάνι Πορτοχελίου

AGGELOS DRITSAS

ΕΝΔΗΕΡ: Η προεκλογική μας επίσκεψη στην κοινότητα των Φούρνων

AGGELOS DRITSAS