ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Καλημέρα σε όλους τους φίλους μας,

χθές 28/05/2024 είχαμε την χαρά να επισκεφτούμε το Λαογραφικό εργαστήρι του Δήμου Ερμιονίδας, εκεί η εθελοντική ομάδα μας παρουσίασε τις δράσεις της και μας ταξίδεψαν στα ήθη και στα έθιμα του τόπου μας,μας παρουσίασαν ένα παραδοσιακό Σπίτι των προηγούμενων δεκαετιών με τις δραστηριότητες του,με τις εργασίες του τις ανθρώπινες συμπεριφορές και σχέσεις και την σπουδαία Κρανιδιωτικη φιλοξενία με όλα προϊόντα ,τους καρπούς γης της Ερμιονίδας.

Μάθαμε πολλά για την αξία της οικιακής οικονομίας,ήταν ένα ταξίδι στο πολιτισμό με ιδιαίτερη έμφαση στην λαογραφία όσα τις τοπικές παραδόσεις.

Επίσης τους ενημερώσαμε για τις κοινωνικές δράσεις του σχολείου μας στο τελευταίο μήνα του εκπαιδευτικού έτους που πάντα είναι αφιερωμένος σε κοινωνικές δραστηριότητες,στην απόκτηση επιπλέον γνώσεων και εμπειριών για την τοπική μας ιστορία και παράδοση του τόπου μας.

Ευχαριστούμε πάρα πολύ την εθελοντική ομάδα Λαογραφικού εργαστηρίου για την φιλοξενία και “τις καταπληκτικές εικόνες” που μας χάρισαν ,τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στο δημιουργικό τους έργο προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.

Προσωπικά είμαι πολύ χαρούμενος που συμμετείχα ως πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου την Δημοτική περίοδο 2010-2014 στην ίδρυση και λειτουργία του Λαογραφικού εργαστηρίου του Δήμου Ερμιονίδας,μια δομή ,μια καταπληκτική εθελοντική ομάδα που προσφέρει πάρα πολλά στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας,

να είμαστε όλοι καλά, καλή συνέχεια σε όλους μας.

Τάσος Λάμπρου

Καθηγητής κοινωνικής εκπαίδευσης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Κωνσταντινος Λαγος : ΕΝΑ ΤΕΡΆΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!!

AGGELOS DRITSAS

Ανοιχτή εκδήλωση για το κτιριακό ζήτημα του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας

AGGELOS DRITSAS

Σοβαρά προβλήματα σε Facebook, Instagram και WhatsApp

AGGELOS DRITSAS

Σωματείο Εργαζομένων Τοπικής Αυτοδιοίκησης Αργολίδας: “Ένας ακόμα νεκρός στους Δήμους”

AGGELOS DRITSAS

Αρματωμένοι Μωραΐτες: Τιμητική  Εκδήλωση προς όλα τα μέλη μας ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Σεισμός 3 Ρίχτερ στην Αργολίδα

AGGELOS DRITSAS

 Αποστρατεύεται ο Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αργολίδας Ευάγγελος Πιπέρης

AGGELOS DRITSAS

Πλήθος κόσμου στον εσπερινό του Αγίου Φανουρίου στην Ευαγγελίστρια Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

Το μήνυμα του υποψ.Δημάρχου Ερμιονίδας Τάσου Λάμπρου από την Κοιλάδα Αργολίδας

AGGELOS DRITSAS

Ο Πρόεδρος, τα Μέλη και οι  εργαζόμενοι της Δ.Ε.Υ.Α.ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ εκφράζουν τα  συλλυπητήριά τους για την  απώλεια του μέλους της οικογένεια  της επιχείρησης  Αναστάσιου Μπουραζάνη .

AGGELOS DRITSAS

Παρουσίαση ποιητικής συλλογής του Ανδρέα Βεργιόπουλου

AGGELOS DRITSAS

Δήμος Ερμιονίδας: Ξεκινούν δωρεάν στειρώσεων αδέσποτων ζώων

AGGELOS DRITSAS