ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Το mega τζακ ποτ των 19,5 εκατ. ευρώ κυνηγούν οι παίκτες του ΤΖΟΚΕΡ σε όλη την Ελλάδα και σπεύδουν να συμπληρώσουν τα δελτία τους για να συμμετάσχουν στη μεγάλη κλήρωση, που θα πραγματοποιηθεί απόψε στις 22:00.

Το αστρονομικό έπαθλο των 19,5 εκατ. ευρώ – το μεγαλύτερο στην ιστορία του παιχνιδιού – αποτελεί το νούμερο ένα θέμα συζήτησης μεταξύ των πελατών στα καταστήματα ΟΠΑΠ, όπου οι παίκτες μπορούν να καταθέτουν τα δελτία τους έως τις 21:30.

Ο Δημήτρης Σκούρας, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στο Άργος, υπογραμμίζει: «Δεχόμαστε μέχρι και τηλεφωνήματα από πελάτες μας, που ζητούν να μάθουν αν έχουμε ομαδικά δελτία για να συμμετάσχουν στην αποψινή κλήρωση, έχοντας έτσι περισσότερες έτσι περισσότερες πιθανότητες για κέρδη. Επικρατεί μια τρέλα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτριος Ορφανός παρευρέθηκε στην ημερίδα

AGGELOS DRITSAS

Καρναβαλική παρέλαση στο Τολό.

AGGELOS DRITSAS

Μετά το 2027 έρχεται η νέα αλλαγή στα όρια ηλικίας για συνταξιοδότηση

AGGELOS DRITSAS

Ομιλία του Μητροπολίτου Αργολίδος κ. Νεκταρίου στην Άρτα

AGGELOS DRITSAS

“Βασικά με λεν Θανάση”, σε σκηνοθεσία Άννας Φόνσου. Θέατρο Τριανόν, Ναύπλιο.

AGGELOS DRITSAS

“Νέα Πελοπόννησος”: Περιοδεία Πέτρου Τατούλη στη Λακωνία στις 15 Σεπτεμβρίου

AGGELOS DRITSAS

Η Δήμητρα Δομάζου με την παράταξη “Αλλαγή Πορείας” γιατί είναι ικανή να υλοποιεί έργα

AGGELOS DRITSAS

Νέα σελίδα στον ΣΥΡΙΖΑ με Σ. Φάμελλο στην ηγεσία – Τα μηνύματα και η επόμενη μέρα

AGGELOS DRITSAS

Γιόρτασαν τους Αγίους Κωνσταντίνο και Ελένη στο Τολό ΒΙΝΤΕΟ DRONE

AGGELOS DRITSAS

Παρουσίαση του βιβλίου: «Το Ναύπλιο τον 19° αιώνα – Μαρτυρίες και Μαρτυρούμενα από τα Τοπικά Έντυπα Μέσα»

AGGELOS DRITSAS

Ο ΑΟΕ επέστρεψε στις νίκες, 100-74 τον Άρατο 1893 Κιάτου

AGGELOS DRITSAS

Δήλωση Πέτρου Τατούλη, υπ. Περιφερειάρχη Πελοποννήσου για το αν είναι αντάρτης της ΝΔ

AGGELOS DRITSAS