ΑΡΓΟΛΙΔΑ TV

Τσικνοπέμπτη σήμερα και σε Τολό, Νέα Τίρυνθα, Αγία Παρασκευή – Τσέλο, Ασίνη, Πουλακίδα και φυσικά στο Ναύπλιο διοργανώνονται εκδηλώσεις με κύριο “συστατικό” το τσίκνισμα και το αποκριάτικα γλέντια. 

Αναλυτικά:

Τολό, ώρα 12:00 

Ο Δήμος Ναυπλιέων , η Δημοτική Κοινότητα Τολού σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Τολού , τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Τολού και τον Σύλλογο Επαγγελματιών Τολού θα πραγματοποιήσουν αποκριάτικο γλέντι στο κέντρο του Τολού με dj, μουσική και τσικνίσματα. 

Ναύπλιο  Από ώρα 13:00 έως 18:00

 Ο Δήμος Ναυπλιέων σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εστίασης «Το Ανάπλι» διοργανώνει αποκριάτικο γλέντι Τσικνοπέμπτης με ζωντανή μουσική και τσικνίσματα στις οδούς Άργους και Αιγίου . 

Νέα Τίρυνθα, ώρα 17:00 

Η Δημοτική Κοινότητα , ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νέας Τίρυνθας και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Νέας Τίρυνθας πραγματοποιούν παραδοσιακό γλέντι στην πλατεία του χωριού με φωτιές ,μουσική, dj και πολύ… πολύ κέφι! 

Αγία Παρασκευή –- Τσέλο , ώρα 17:30 

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Παρασκευής – Τσέλο διοργανώνει αποκριάτικο παραδοσιακό γλέντι στην πλατεία του χωριού με φωτιές , μουσική , χορό και πολύ κέφι!

Ασίνη , ώρα 18:00 

Ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Εξωραϊστικός Σύλλογος Ασίνης πραγματοποιεί στην Κόντρα – Άγιος Τρύφωνας βραδιά γλεντιού με το αποκριάτικο άναμμα της φωτιάς , μουσική, χορό και … αερόστατα! Συνοικία 

ΠΡΟΝΟΙΑ Πλατεία Εθνοσυνελεύσεως , ώρα 19:30 

Φέτος η Πρόνοια θα ξαναζήσει το παραδοσιακό γλέντι της Τσικνοπέμπτης όπως παλιά , δηλαδή θα έχουμε ένα προνοιώτικο ξεφάντωμα . 

Ο Δήμος Ναυπλιέων συνεργάζεται με τους πιο ειδικούς στη χαρά … τα παιδιά της πόλης που θα αναλάβουν να γεμίσουν με κέφι και γιορ τινή διάθεση την αγαπημένη γειτονιά του Ναυπλίου . » 

Οι μαθητές και οι μαθήτριες του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου αναλαμβάνουν δράση στην πλατεία του σχολείου τους. Οι μαθητές και οι μαθήτριες του 1ουΔημοτικού Σχολείου Ναυπλίου και του ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ Αργολίδας έρχονται να χαρίσουν τη δική τους πινελιά στη δράση . 

• Τα Μουσικά Σχολεία της Αργολίδας , της Καστοριάς και της Δράμας συνεργάζονται για μια βραδιά γεμάτη μουσική , χορό , τραγούδι ,παράδοση, κέφι και χαμόγελα πολλά . Πουλακίδα, ώρα 20:00 

Ο Μορφωτικός Σύλλογος Πουλακίδας πραγματοποιεί , στην κεντρική πλατεία του χωριού , βραδιά γλεντιού με το αποκριάτικο άναμμα της φωτιάς, μουσική και χορό .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Κόλπος του Ομάν: Κατάληψη πλοίου ελληνικών συμφερόντων από ενόπλους- Έλληνας δόκιμος ανάμεσα στο πλήρωμα

admin

Με μεγάλη επιτυχία το 52ο Ατομικό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αθλητικής Υποβρύχιας Αλιείας στο Πόρτο Χέλι

diktio

Δήμος Επιδαύρου: Ο Γιάννης Παρασκευόπουλος με τον Τάσο Χρόνη και με τη “Δύναμη Προοπτικής”

diktio

Κτηματολόγιο: Στην Αργολίδα τα περισσότερα «αγνώστου ιδιοκτήτη» ακίνητα

diktio

Το Λύκειο Κρανιδίου συμμετείχε σε Μαθητικό Διαγωνισμό για τη Βιοηθική & την Τεχνοηθική

diktio

50χρονος αλλοδαπός στο Άργος έκλεψε μηχανή αλλά δεν την χάρηκε

diktio

Δήμος Ερμιονίδας: Το Επιμελητήριο Αργολίδας στο Κρανίδι επισκέφτηκε ο Τάσος Λάμπρου

diktio

Στη μάχη του πρωταθλήματος η ομάδα Προ Μίνι Παίδων του Ν.Ο. Ναυπλίου

admin

ΑΡΓΟΛΙΔΑ : Διακομιδή ποδοσφαιριστή με αθενοφόρο στο νοσοκομείο ΒΙΝΤΕΟ

admin

Βραβεύσεις μαθητών και μαθητριών από την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία Αργολίδας

diktio

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στα εγκαίνια των υποδομών ΣΔΙΤ απορριμμάτων της Περιφέρειας Πελοποννήσου

diktio

Πάρα πολύ καλή εμφάνιση από τους αθλητές του ΣΔΥ Αργολίδας στην 2η φάση του σχολικού πρωταθλήματος στίβου.

AGGELOS DRITSAS