ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝΣΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ

Τσουνάμι επισκεπτών στο Ναύπλιο αμέσως μετά τα Χριστούγεννα

Η κοντινή απόσταση από την Αθήνα, το χαμηλό κόστος μετακίνησης και ο καλός καιρός ήταν μερικοί από τους λόγους που αρκετός κόσμος επέλεξε να περάσει στην Αργολική πρωτεύουσα τις γιορτινές μέρες

Βόλτες με ποδήλατα, περπάτημα στην παλιά πόλη και όμορφες μελωδίες απόλαυσε το… τσουνάμι επισκεπτών στο Ναύπλιο αμέσως μετά τα Χριστούγεννα. Η κοντινή απόσταση από την Αθήνα, το χαμηλό κόστος μετακίνησης και ο καλός καιρός ήταν μερικοί από τους λόγους που αρκετός κόσμος επέλεξε να περάσει στην Αργολική πρωτεύουσα τις γιορτινές μέρες.

Η πόλη κατακλύστηκε από κόσμο τις μέρες των Χριστουγέννων και δεν έπεφτε καρφίτσα. Αυξημένη ήταν η κίνηση ανήμερα των Χριστουγέννων αλλά ακόμα μεγαλύτερη ήταν τη Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου, αμέσως μετά το γιορτινό οικογενειακό τραπέζι.

Η πληρότητα στα καταλύματα μπορεί να μην έφθασε στο πικ της, λόγω της προτίμησης των ταξιδιωτών του τριημέρου σε ορεινότερους προορισμούς. Όμως ο ηλιόλουστος καιρός οδήγησε σε αρκετές μονοήμερες εξορμήσεις. Η ακρίβεια δεν κράτησε τον κόσμο στα σπίτια αλλά τον οδήγησε σε σχετικά οικονομικές επιλογές με εγγύτητα στο κλεινόν άστυ.

Έτσι λοιπόν υπήρξε κοσμοσυρροή σε κοντινούς στην Αθήνα προορισμούς, όπως το Ναύπλιο όπου δημιουργήθηκαν ακόμα και ουρές έξω από καταστήματα εστίασης τις ώρες αιχμής.

What's your reaction?

Related Posts

1 of 726