Τυφλός σκύλος που εγκατέλειψαν οι ιδιοκτήτες του, βρήκε νέα οικογένεια την παραμονή Πρωτοχρονιάς

2 εβδομάδες ago
1366 Views

Τυφλός σκύλος που εγκατέλειψαν οι ιδιοκτήτες του, βρήκε νέα οικογένεια την παραμονή Πρωτοχρονιάς

Ευτυχώς για αυτόν, βρέθηκε από κάποιους ανθρώπους που ενδιαφέρθηκαν και τον μετέφεραν στο καταφύγιο προστασίας για αδέσποτα Ντόμπρι Ντβορ στο Κεμέροβο της Ρωσίας.

Η ιδιοκτήτρια του καταφυγίου Βαλεντίνα Τσάρεβα ανησυχούσε ότι λόγω του μεγάλου φόρτου εργασίας, καθώς στο κέντρο φιλοξενεί πάνω από 200 σκυλιά, δεν θα μπορούσε να αφιερώσει αρκετό χρόνο και να δώσει τη φροντίδα που χρειάζεται στον Μάρλεϊ.

Ωστόσο έκανε ότι πέρναγε από το χέρι της, όμως σύντομα βρέθηκε μία οικογένεια που ήθελαν να υιοθετήσει και να φροντίσει το λαμπραντόρ.

Ο Μάρλεϊ είχε πρόβλημα όρασης, όμως στο καταφύγιο ξεκίνησε θεραπεία για τα μάτια του. Σύμφωνα με τον κτηνίατρο της κλινικής, πλέον ο κίνδυνος να χάσει πλήρως την όρασή του μειώνεται καθώς, όπως φαίνεται από τη θεραπεία, οι ιστοί των ματιών του ζώου αποκαθίστανται σταδιακά.

Η Ιρίνα Αρουτιουνιάν, η νέα ιδιοκτήτρια του τυχερού λαμπραντόρ, λέει ότι ο Μάρλεϊ προσαρμόστηκε στις νέες συνθήκες μέσα σε λίγες μέρες.

Σύμφωνα με την ίδια, ο σκύλος μπορεί να διακρίνει μεγάλες σιλουέτες, αντιδρώντας σε ανθρώπους που περνούν, αν και σκοντάφτει πάνω σε μικρά αντικείμενα και μερικές φορές περπατά στο διαμέρισμα «κατά μήκος των τοίχων».

Πλέον ο Μάρλεϊ απολαμβάνει τη νέα του ζωή, είναι γεμάτος ενέργεια και βρήκε ένα σπίτι που πραγματικά τον αγαπούν.

sputniknews.gr

Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *