ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Φίλοι Συσσιτίου Ευαγγελίστριας Ναυπλίου

Χριστός Ανέστη!

Ο Ιερός Ναός Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου προσέφερε σήμερα Κυριακή του Πάσχα , ημέρα της αγάπης και της προσφοράς, ένα γεύμα αγάπης, προς όλους τους συνανθρώπους που το έχουν ανάγκη, όπως άλλωστε κάνει κάθε μέρα σε ανθρώπους οι οποίοι είναι θύματα της οικονομικής κρίσης που διανύουμε στην χώρα μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ, στις εθελόντριες του συσσιτίου, που αυτήν την ημέρα, άφησαν τις οικογένειές τους και ετοίμασαν πασχαλινό φαγητό για τον πάσχοντα συνάνθρωπό μας.

Τέτοιες δράσεις αλληλεγγύης και καθημερινής ανιδιοτελούς προσφοράς από τους εθελοντές και τους δωρητές του Συσσιτίου της Ευαγγελίστριας Ναυπλίου, αναδεικνύουν τη διαχρονικότητα και την ουσία του μηνύματος της Ανάστασεως του Θεανθρώπου .

Ευχόμαστε σε όλους,η Ανάσταση του Χριστού, να φέρει την ανάσταση της ανθρωπιάς, να φέρει την ανάσταση της αγάπης, να φέρει την ανάσταση της αλληλεγγύης.

Να αφήσουμε να ξεχυθεί από την καρδιά μας η αγάπη, το μύρο που αναβλύζει από τον άδειο τάφο του Αναστημένου Χριστού,γιατί η αγάπη μεταξύ μας,αλλά και σε κάθε πονεμένο συνάνθρωπό μας,είναι αυτή που πραγματικά μας ελευθερώνει και μας ανασταίνει όλους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Δράση ενημέρωσης για την Οδική Ασφάλεια στο Λύκειο Κρανιδίου

AGGELOS DRITSAS

Ναύπλιο: Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου

AGGELOS DRITSAS

Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός – Hellenic Red Cross

AGGELOS DRITSAS

Με μεγάλη συμμετοχή η συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το Νερό στην Αργολίδα ΒΙΝΤΕΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

AGGELOS DRITSAS

Συνάντηση ΟΕΒΕ Άργους με τον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών

AGGELOS DRITSAS

«ΓΕΥΣΕΙΣ & ΌΨΕΙΣ 2025»

AGGELOS DRITSAS

Σπείρα «ξάφρισε» πάνω από 138.000 ευρώ από τραπεζικούς λογαριασμούς

AGGELOS DRITSAS

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΓΙΑ ΟΠΕΚΕΠΕ ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Αγγελική Παναγιωτακοπούλου πρόεδρος των Σχολικών Επιτροπών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Άργος: Μπλεγμένος με ναρκωτικά ο 34χρονος που χτύπησε με σίδερο την σύζυγό του και την περιέλουσε με χλωρίνη

AGGELOS DRITSAS

Με αφορμή την συζήτηση που έγινε σε επίπεδο Δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Ερμιονίδας

AGGELOS DRITSAS

16 εκατ. ευρώ για την προστασία των ακτών της Πελοποννήσου

AGGELOS DRITSAS