ΑΡΓΟΛΙΔΑ TV – ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΡΙΤΣΑΣ

Το εργαστήριο Φιλοσοφίας & Τέχνης, Phil.Art.Lab, του Τμήματος Φιλοσοφίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, πραγματοποίησε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα με θέμα ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ – ΤΕΧΝΗ – ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ στον Δήμο Επιδαύρου Επιδαύρου και συγκεκριμένα στο Λυγουριό, με την αιγίδα του Τμήματος Φιλοσοφίας ΕΚΠΑ.
Η φετινή διοργάνωση αποτελεί το πρώτο ξεκίνημα αυτής της προσπάθειας με σκοπό να καθιερωθεί η ανά έτος επανάληψή του σε τακτό χρονικό διάστημα.
Λίγα μέτρα από τον εμβληματικό χώρο του Ασκληπιείου της Επιδαύρου ένα σύγχρονο πρόγραμμα στοχεύει να γίνει διεθνές σημείο συνάντησης από όλο τον κόσμο.
Στο πλαίσιο του προγράμματος πραγματοποιήθηκαν σεμινάρια και βιωματικά εργαστήρια καθώς και ενδιαφέρουσες ομιλίες από διακεκριμένους καθηγητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Επιπλέον, πραγματοποιήθηκαν παρουσιάσεις σε εκπαιδευτικούς και μαθητές σε σχολεία της περιοχής.
Ευχαριστούμε θερμά τον Πρύτανη του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών καθηγητή κύριο Γεράσιμο Σιάσο και τον καθηγητή κύριο Δρόσο Δημήτριο, οι οποίοι μίλησαν με θερμά λόγια για τον Δήμαρχο Επιδαύρου Τάσο Χρόνη και την προσπάθειά που γίνεται για διαρκή συνεργασία τους σε αυτό το επίπεδο.
Ευχαριστούμε επίσης την καθηγήτρια κυρία Άννα Λάζου και το εργαστήριο Φιλοσοφίας & Τέχνης, Phil.Art.Lab, που επέλεξαν το Δήμο Επιδαύρου για την υλοποίηση του προγράμματος τους.
Η διαρκής αναζήτηση συνεργασιών προκειμένου να αναδειχθεί και πάλι ο πολύπλευρος ρόλος της Επιδαύρου και του Ασκληπιείου της, είναι στρατηγικός στόχος της δημοτικής αρχής του Δήμου Επιδαύρου και είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που έχει αρχίσει και αποδίδει καρπούς τα τελευταία χρόνια.
Ευελπιστούμε να καθιερωθεί η ετήσια διοργάνωση και αυτού του εργαστηρίου του με την συμμετοχή όλων μας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Αυτές τις ημέρες κάποιοι άνθρωποι εργάζονται παραπάνω για να κρατήσουν καθαρό το Δήμο μας

AGGELOS DRITSAS

ΝΑΥΠΛΙΟ: Με λύπη μας πληροφορηθήκαμε

AGGELOS DRITSAS

Λουκέτο και στο ταχυδρομείο της Ερμιόνης

AGGELOS DRITSAS

Με επιτυχία η παρουσίαση στο Ναύπλιο του Βιβλίου του Δημήτρη Στρατούλη

AGGELOS DRITSAS

«Taygetos Challenge» στις 23 και 24 Μαρτίου

AGGELOS DRITSAS

ΝΑΥΠΛΙΟ : Τα πεύκα στο λόφο του Προφήτη Ηλία Ξεράθηκαν ΒΙΝΤΕΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

AGGELOS DRITSAS

Φαντασμαγορικό το κάψιμο του Ιούδα στην Ερμιόνη ΦΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ DRONE

AGGELOS DRITSAS

Αυτοκίνητο έπεσε σε στάση λεωφορείου, σκοτώθηκαν δύο γυναίκες!

AGGELOS DRITSAS

Αυτή την Κυριακή κολυμπάμε για καλό σκοπό !!

AGGELOS DRITSAS

AGGELOS DRITSAS

Ναύπλιο: Πτυχία σε έγκλειστούς των Αγροτικών Φυλακών Τίρυνθας

AGGELOS DRITSAS

Περίπατος ευαισθητοποίησης για τον Καρκίνο του Μαστού από το Λαογραφικό Εργαστήρι του Δήμου Ερμιονίδας

AGGELOS DRITSAS