Τρ. Οκτ 19th, 2021

ΑΡΓΟΛΙΔΑ TV

ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΡΙΤΣΑΣ

Χαρδαλιάς: Ανοίγουν από Δευτέρα γυμναστήρια και υπαίθρια γήπεδα (βίντεο)

E-mail: info@argolidatv.gr & maxtelev@gmail.com

Τις δραστηριότητες που επιστρέφουν από Δευτέρα, καθώς αίρονται περισσότεροι περιορισμοί λόγω κορωνοϊού, περιέγραψε κατά την ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας, ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας επιβεβαίωσε τις πληροφορίες πως η Επιτροπή για τον κορωνοϊό έδωσε το «πράσινο φως» για την επαναλειτουργία των γυμναστηρίων με αυστηρούς κανόνες, όπως και των ανοιχτών γηπέδων μπάσκετ και 5×5.

Οι ανακοινώσεις Χαρδαλιά για τη νέα πλατφόρμα και το άνοιγμα των γυμναστηρίων

Στη συνέχεια, ο Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε πως από 31/05 ενεργοποιείται ένα νέο εργαλείο στην διαχείριση της πανδημίας. Πρόκειται για το covid19.gov.gr στο οποίο θα μπορούν όλοι να παρακολουθούν 4 κρίσιμους δείκτες:

-Τον δείκτη θετικότητας

-Τον αριθμό των κρουσμάτων ανά 100.000

-Την πορεία των κρουσμάτων

-Τον εμβολιασμό του πληθυσμού ανά περιοχή

Ενώ, στη συνέχεια ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας δήλωσε: «Με όπλο τον εμβολιασμό και τα πολλά τεστ, θα διαχειριστούμε με ετοιμότητα το φετινό καλοκαίρι» και έπειτα ανακοίνωσε:

Χρήση γηπέδων 5Χ5 και γηπέδων μπάσκετ από τη Δευτέρα 31/05 σε ερασιτεχνικό επίπεδο με σελφ τεστ και τα καθιερωμένα υγειονομικά πρωτόκολλα

Αθλητικές διοργανώσεις εκτός σταδίων με προϋποθέσεις

Επαναλειτουργία των γυμναστηρίων από τη Δευτέρα 31/05 με αλλαγές στα πρωτόκολλα που θα ανακοινωθούν τις επόμενες ώρες

Εκλογές αιρετών εκπροσώπων να γίνονται διά ζώσης εφόσον τα εγκεκριμένα μέλη δεν είναι πάνω από 150.

Τέλος, ολοκληρώνοντας ο Νίκος Χαρδαλιάς ανέφερε κάποιες περιοχές που προκαλούν ανησυχία. «Αν και η συνολική επιδημιολογική εικόνα της χώρας είναι καλή, υπάρχουν περιοχές που μας προβληματίζουν». Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στους δήμους Ρόδου, Μυτιλήνης, Τροιζηνίας, Χανίων και την Περιφερειακή Ενότητα Σύρου.

Ακολουθήστε μας
#ARGOLIDA TV GOOGLE NEWS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | ΡΟΗ