ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Χαρούμενες γιορτές αλλά όχι για όλους

(με αφορμή την απόλυση της Διευθύντριας του ΚΔΑΠ-ΑμεΑ Πυργέλλας)
Χρυσούλα Δημαρέση,
Φοιτήτρια του Τμήματος Παραστατικών και Ψηφιακών Τεχνών,
Σχολή Καλών Τεχνών,
Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου

Προς έκπληξή μας στις 23/12, λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα, πληροφορηθήκαμε την απόλυση της κυρίας Σοφίας Τζανέτου , διευθύντριας του Κ.Δ.Απ. ΑμεΑ Πυργέλλας. 

Το γεγονός αυτό μας λυπεί ιδιαίτερα. Αφ’ ενός γιατί ένας άνθρωπος χάνει τη δουλειά του λίγο πριν τις γιορτές, αφ’ εταίρου, επειδή γνωρίζουμε προσωπικά την κυρία Τζανέτου, την εξαιρετική δουλειά της και την αφοσίωσή της στο Κέντρο και στους ωφελουμένους του. 

Για να γίνω ποιο συγκεκριμένη, στο πλαίσιο του μαθήματος “Επιτέλεση και κοινωνικές εφαρμογές ΙΙΙ : Κοινωνικό θέατρο” με διδάσκουσα την Αθηνά Στούρνα, φοιτητές και φοιτήτριες του Τμήματος Παραστατικών και Ψηφιακών Τεχνών είχαμε την ευκαιρία να συνεργαστούμε με το Κ.Δ.Απ. ΑμεΑ Πυργέλλας με σκοπό μια συνεργατική δημιουργία την οποία παρουσιάσαμε στο χριστουγεννιάτικο μπαζάρ του Δήμου Ναυπλιέων και του ΔΟΠΠΑΤ, στις 18 Δεκεμβρίου 2023. 

Συνολικά, ήταν μια υπέροχη εμπειρία. Χρωστάμε ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στους εργαζομένους που μας δέχτηκαν με τόση χαρά και ήταν πρόθυμοι τόσο στην συνεργασία μαζί μας, αλλά και στο να μας βοηθήσουν σε ό,τι χρειαζόμασταν για την δράση μας. 

Παράλληλα, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε και τα άτομα που φιλοξενεί η δομή τα οποία μας αγκάλιασαν τόσο θερμά καθ’ όλη τη διάρκεια των επισκέψεων/μαθημάτων μας που έλαβαν χώρα στο Κέντρο. Επιπρόσθετα, από την αρχή διαπιστώσαμε ότι όλοι οι εργαζόμενοι του ΚΔΑΠ εργάζονται σκληρά για να επιτελούν το σημαντικό και δύσκολο έργο τους. 

Έτσι και εμείς ως φοιτητές του εν λόγω μαθήματος, βλέποντας όλη αυτή την αφοσίωση όλων των εργαζομένων του Κ.Δ.Απ. ΑμεΑ Πυργέλλας και της διευθύντριας κυρίας Τζανέτου τασσόμαστε ενάντια στην απόλυσή της και ζητάμε να επιστρέψει στη θέση της ώστε να συνεχίσει το σπουδαίο έργο της.

Χρυσούλα Δημαρέση

Το κείμενο συνυπογράφουν οι φοιτητές και οι φοιτήτριες του μαθήματος Επιτέλεση και κοινωνικές εφαρμογές ΙΙΙ – Κοινωνικό θέατρο: Γιώργος Γεωργίου, Αγγελική Παναγιωτακοπούλου, Χρήστος Σταθόπουλος, Σοφία Στυλιανού, Ζωή Φιροπούλου, Άννα Φρεγγίδου, Έφη Σκόνδρα, Γεωργία Κουτβάλα, Ναταλία Μαγδαληνού και η διδάσκουσα Αθηνά Στούρνα

Η Διευθύντρια του ΚΔΑΠ-ΑμεΑ Πυργέλλας, κ. Σοφία Τζανέτου με νέους της δομής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Συγκινεί το βίντεο από το reunion συμμαθητών του 3ου Δημοτικού Σχολείου Άργους.

AGGELOS DRITSAS

16 ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ

AGGELOS DRITSAS

Τάσος Χρόνης: Στην κάλπη με τον 99χρονο παππού του

AGGELOS DRITSAS

 Κωνσταντίνα Νικολάκου 

AGGELOS DRITSAS

Ηλεκτροπληξία γυναίκας – Μπλέχτηκε ο χαρταετός της σε καλώδια της ΔΕΗ

AGGELOS DRITSAS

Αγροτικός Συνεταιρισμός “Θερμασία Δήμητρα”

AGGELOS DRITSAS

Χαμός στο twitter με την ατάκα του Δ.Κουτσούμπα για φοιτήτριες και «sugar daddies» – αντέδρασαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ

AGGELOS DRITSAS

Τα Άγια Θεοφάνιαστο Δήμο Άργους – Μυκηνών.

AGGELOS DRITSAS

Συλλυπητήρια ανακοίνωση των εργαζομένων του Νοσοκομείου Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

Τέλος στο επίδομα ανεργίας όπως το ξέραμε – Τι αλλάζει εντός 2024

AGGELOS DRITSAS

ΤΑΣΟΣ ΤΟΚΑΣ: ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΤΟΥ ΧΘΕΣ

AGGELOS DRITSAS

Πρωταπριλιά του 1947: Πεθαίνει ο βασιλιάς Γεώργιος και δεν το πιστεύει κανείς…

AGGELOS DRITSAS