ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Χαρούμενες γιορτές αλλά όχι για όλους

(με αφορμή την απόλυση της Διευθύντριας του ΚΔΑΠ-ΑμεΑ Πυργέλλας)
Χρυσούλα Δημαρέση,
Φοιτήτρια του Τμήματος Παραστατικών και Ψηφιακών Τεχνών,
Σχολή Καλών Τεχνών,
Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου

Προς έκπληξή μας στις 23/12, λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα, πληροφορηθήκαμε την απόλυση της κυρίας Σοφίας Τζανέτου , διευθύντριας του Κ.Δ.Απ. ΑμεΑ Πυργέλλας. 

Το γεγονός αυτό μας λυπεί ιδιαίτερα. Αφ’ ενός γιατί ένας άνθρωπος χάνει τη δουλειά του λίγο πριν τις γιορτές, αφ’ εταίρου, επειδή γνωρίζουμε προσωπικά την κυρία Τζανέτου, την εξαιρετική δουλειά της και την αφοσίωσή της στο Κέντρο και στους ωφελουμένους του. 

Για να γίνω ποιο συγκεκριμένη, στο πλαίσιο του μαθήματος “Επιτέλεση και κοινωνικές εφαρμογές ΙΙΙ : Κοινωνικό θέατρο” με διδάσκουσα την Αθηνά Στούρνα, φοιτητές και φοιτήτριες του Τμήματος Παραστατικών και Ψηφιακών Τεχνών είχαμε την ευκαιρία να συνεργαστούμε με το Κ.Δ.Απ. ΑμεΑ Πυργέλλας με σκοπό μια συνεργατική δημιουργία την οποία παρουσιάσαμε στο χριστουγεννιάτικο μπαζάρ του Δήμου Ναυπλιέων και του ΔΟΠΠΑΤ, στις 18 Δεκεμβρίου 2023. 

Συνολικά, ήταν μια υπέροχη εμπειρία. Χρωστάμε ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στους εργαζομένους που μας δέχτηκαν με τόση χαρά και ήταν πρόθυμοι τόσο στην συνεργασία μαζί μας, αλλά και στο να μας βοηθήσουν σε ό,τι χρειαζόμασταν για την δράση μας. 

Παράλληλα, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε και τα άτομα που φιλοξενεί η δομή τα οποία μας αγκάλιασαν τόσο θερμά καθ’ όλη τη διάρκεια των επισκέψεων/μαθημάτων μας που έλαβαν χώρα στο Κέντρο. Επιπρόσθετα, από την αρχή διαπιστώσαμε ότι όλοι οι εργαζόμενοι του ΚΔΑΠ εργάζονται σκληρά για να επιτελούν το σημαντικό και δύσκολο έργο τους. 

Έτσι και εμείς ως φοιτητές του εν λόγω μαθήματος, βλέποντας όλη αυτή την αφοσίωση όλων των εργαζομένων του Κ.Δ.Απ. ΑμεΑ Πυργέλλας και της διευθύντριας κυρίας Τζανέτου τασσόμαστε ενάντια στην απόλυσή της και ζητάμε να επιστρέψει στη θέση της ώστε να συνεχίσει το σπουδαίο έργο της.

Χρυσούλα Δημαρέση

Το κείμενο συνυπογράφουν οι φοιτητές και οι φοιτήτριες του μαθήματος Επιτέλεση και κοινωνικές εφαρμογές ΙΙΙ – Κοινωνικό θέατρο: Γιώργος Γεωργίου, Αγγελική Παναγιωτακοπούλου, Χρήστος Σταθόπουλος, Σοφία Στυλιανού, Ζωή Φιροπούλου, Άννα Φρεγγίδου, Έφη Σκόνδρα, Γεωργία Κουτβάλα, Ναταλία Μαγδαληνού και η διδάσκουσα Αθηνά Στούρνα

Η Διευθύντρια του ΚΔΑΠ-ΑμεΑ Πυργέλλας, κ. Σοφία Τζανέτου με νέους της δομής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Εβδομάδα ενημέρωσης & ειδικών μαθημάτων των σπουδαστών του ΙΕΚ Τουρισμού Άργους

AGGELOS DRITSAS

Ναύπλιο: Συνεδριάζει το νέο Δημοτικό Συμβούλιο για εκλογή προεδρείου και Δημοτικής Επιτροπής

AGGELOS DRITSAS

ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΒΟΛΕΙ Κ18

AGGELOS DRITSAS

ΠΡΟΣΟΧΗ !!! ΠΡΟΣΟΧΗ !!! Χάκερ ζητούν χρήματα μέσω Facebook 

AGGELOS DRITSAS

Ιερέας Ελευθέριος Μίχος

AGGELOS DRITSAS

ΚΕΔΕ: Διαφωνεί με τις νέες ρυθμίσεις εκμίσθωσης παραλιών και το τέλος παρεπιδημούντων

AGGELOS DRITSAS

Ανδρέας Πουλάς – Βουλευτής Αργολίδας

AGGELOS DRITSAS

Οι εργασίες πυροπροστασίας (διάνοιξη δασικών δρόμων, καθαρισμοί κλπ) στον Δήμο Άργους Μυκηνών

AGGELOS DRITSAS

Αργολίδα: 45χρονος αυτοπυρπολήθηκε

AGGELOS DRITSAS

Πυρκαγιά σε οικία στο Ναύπλιο

AGGELOS DRITSAS

Με μεγάλες αλήθειες το συνέδριο της Κ.Ε.Δ.Ε και επιτέλους “ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ& ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗ” 

AGGELOS DRITSAS

ΤΣΟΥΡΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ : Ευρωπαϊκές εκλογές 2024

AGGELOS DRITSAS