ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Χαρούμενες γιορτές αλλά όχι για όλους

(με αφορμή την απόλυση της Διευθύντριας του ΚΔΑΠ-ΑμεΑ Πυργέλλας)
Χρυσούλα Δημαρέση,
Φοιτήτρια του Τμήματος Παραστατικών και Ψηφιακών Τεχνών,
Σχολή Καλών Τεχνών,
Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου

Προς έκπληξή μας στις 23/12, λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα, πληροφορηθήκαμε την απόλυση της κυρίας Σοφίας Τζανέτου , διευθύντριας του Κ.Δ.Απ. ΑμεΑ Πυργέλλας. 

Το γεγονός αυτό μας λυπεί ιδιαίτερα. Αφ’ ενός γιατί ένας άνθρωπος χάνει τη δουλειά του λίγο πριν τις γιορτές, αφ’ εταίρου, επειδή γνωρίζουμε προσωπικά την κυρία Τζανέτου, την εξαιρετική δουλειά της και την αφοσίωσή της στο Κέντρο και στους ωφελουμένους του. 

Για να γίνω ποιο συγκεκριμένη, στο πλαίσιο του μαθήματος “Επιτέλεση και κοινωνικές εφαρμογές ΙΙΙ : Κοινωνικό θέατρο” με διδάσκουσα την Αθηνά Στούρνα, φοιτητές και φοιτήτριες του Τμήματος Παραστατικών και Ψηφιακών Τεχνών είχαμε την ευκαιρία να συνεργαστούμε με το Κ.Δ.Απ. ΑμεΑ Πυργέλλας με σκοπό μια συνεργατική δημιουργία την οποία παρουσιάσαμε στο χριστουγεννιάτικο μπαζάρ του Δήμου Ναυπλιέων και του ΔΟΠΠΑΤ, στις 18 Δεκεμβρίου 2023. 

Συνολικά, ήταν μια υπέροχη εμπειρία. Χρωστάμε ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στους εργαζομένους που μας δέχτηκαν με τόση χαρά και ήταν πρόθυμοι τόσο στην συνεργασία μαζί μας, αλλά και στο να μας βοηθήσουν σε ό,τι χρειαζόμασταν για την δράση μας. 

Παράλληλα, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε και τα άτομα που φιλοξενεί η δομή τα οποία μας αγκάλιασαν τόσο θερμά καθ’ όλη τη διάρκεια των επισκέψεων/μαθημάτων μας που έλαβαν χώρα στο Κέντρο. Επιπρόσθετα, από την αρχή διαπιστώσαμε ότι όλοι οι εργαζόμενοι του ΚΔΑΠ εργάζονται σκληρά για να επιτελούν το σημαντικό και δύσκολο έργο τους. 

Έτσι και εμείς ως φοιτητές του εν λόγω μαθήματος, βλέποντας όλη αυτή την αφοσίωση όλων των εργαζομένων του Κ.Δ.Απ. ΑμεΑ Πυργέλλας και της διευθύντριας κυρίας Τζανέτου τασσόμαστε ενάντια στην απόλυσή της και ζητάμε να επιστρέψει στη θέση της ώστε να συνεχίσει το σπουδαίο έργο της.

Χρυσούλα Δημαρέση

Το κείμενο συνυπογράφουν οι φοιτητές και οι φοιτήτριες του μαθήματος Επιτέλεση και κοινωνικές εφαρμογές ΙΙΙ – Κοινωνικό θέατρο: Γιώργος Γεωργίου, Αγγελική Παναγιωτακοπούλου, Χρήστος Σταθόπουλος, Σοφία Στυλιανού, Ζωή Φιροπούλου, Άννα Φρεγγίδου, Έφη Σκόνδρα, Γεωργία Κουτβάλα, Ναταλία Μαγδαληνού και η διδάσκουσα Αθηνά Στούρνα

Η Διευθύντρια του ΚΔΑΠ-ΑμεΑ Πυργέλλας, κ. Σοφία Τζανέτου με νέους της δομής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας της Δημοτικής Κοινότητας Κρανιδίου.

AGGELOS DRITSAS

Γιώργος Διδασκάλου: Ένα ακόμα έργο του ΥΠΠΟ στην «Πολιτιστική Φαρέτρα» της Αργολίδας

AGGELOS DRITSAS

Επίσκεψη του Καλλιτεχνικού Γυμνασίου Αργολίδας στις πολύχρυσες Μυκήνες

AGGELOS DRITSAS

Εταιρεία τροφίμων στο Ναύπλιο ζητάει Εργάτη Παραγωγής για εποχιακή ή μόνιμη απασχόληση

AGGELOS DRITSAS

Πραγματοποιήσαμε αυτοψία με στελέχη του ΥΠΠΟ

AGGELOS DRITSAS

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 2021-2027

AGGELOS DRITSAS

Σήμερα επισκέφτηκε τον ΤΟΕΒ Κουτσοποδιου ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ

AGGELOS DRITSAS

Δημοτική Ενότητα Ιρίων

AGGELOS DRITSAS

Τραγωδία στα Χανιά: Δίχρονο κοριτσάκι πνίγηκε από φαγητό

AGGELOS DRITSAS

Συνάντηση της Δημάρχου Σπετσών κ. Ευγενίας Φραγγιά με τον Γενικό Γραμματέα Διαχείρισης Αποβλήτων, κ. Μανώλη Γραφάκο

AGGELOS DRITSAS

Παραμονή της εορτής του Αγίου Γεωργίου στον φερώνυμο Ιερό Ναό στην Ήρα του Δήμου Άργους – Μυκηνών,

AGGELOS DRITSAS

Δήμος Άργους-Μυκηνών : H απαιτούμενη έγκριση από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου για το προϋπολογισμό του 2024.

AGGELOS DRITSAS