ΑΡΓΟΛΙΔΑ TV

(με αφορμή την απόλυση της Διευθύντριας του ΚΔΑΠ-ΑμεΑ Πυργέλλας)
Χρυσούλα Δημαρέση,
Φοιτήτρια του Τμήματος Παραστατικών και Ψηφιακών Τεχνών,
Σχολή Καλών Τεχνών,
Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου

Προς έκπληξή μας στις 23/12, λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα, πληροφορηθήκαμε την απόλυση της κυρίας Σοφίας Τζανέτου , διευθύντριας του Κ.Δ.Απ. ΑμεΑ Πυργέλλας. 

Το γεγονός αυτό μας λυπεί ιδιαίτερα. Αφ’ ενός γιατί ένας άνθρωπος χάνει τη δουλειά του λίγο πριν τις γιορτές, αφ’ εταίρου, επειδή γνωρίζουμε προσωπικά την κυρία Τζανέτου, την εξαιρετική δουλειά της και την αφοσίωσή της στο Κέντρο και στους ωφελουμένους του. 

Για να γίνω ποιο συγκεκριμένη, στο πλαίσιο του μαθήματος “Επιτέλεση και κοινωνικές εφαρμογές ΙΙΙ : Κοινωνικό θέατρο” με διδάσκουσα την Αθηνά Στούρνα, φοιτητές και φοιτήτριες του Τμήματος Παραστατικών και Ψηφιακών Τεχνών είχαμε την ευκαιρία να συνεργαστούμε με το Κ.Δ.Απ. ΑμεΑ Πυργέλλας με σκοπό μια συνεργατική δημιουργία την οποία παρουσιάσαμε στο χριστουγεννιάτικο μπαζάρ του Δήμου Ναυπλιέων και του ΔΟΠΠΑΤ, στις 18 Δεκεμβρίου 2023. 

Συνολικά, ήταν μια υπέροχη εμπειρία. Χρωστάμε ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στους εργαζομένους που μας δέχτηκαν με τόση χαρά και ήταν πρόθυμοι τόσο στην συνεργασία μαζί μας, αλλά και στο να μας βοηθήσουν σε ό,τι χρειαζόμασταν για την δράση μας. 

Παράλληλα, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε και τα άτομα που φιλοξενεί η δομή τα οποία μας αγκάλιασαν τόσο θερμά καθ’ όλη τη διάρκεια των επισκέψεων/μαθημάτων μας που έλαβαν χώρα στο Κέντρο. Επιπρόσθετα, από την αρχή διαπιστώσαμε ότι όλοι οι εργαζόμενοι του ΚΔΑΠ εργάζονται σκληρά για να επιτελούν το σημαντικό και δύσκολο έργο τους. 

Έτσι και εμείς ως φοιτητές του εν λόγω μαθήματος, βλέποντας όλη αυτή την αφοσίωση όλων των εργαζομένων του Κ.Δ.Απ. ΑμεΑ Πυργέλλας και της διευθύντριας κυρίας Τζανέτου τασσόμαστε ενάντια στην απόλυσή της και ζητάμε να επιστρέψει στη θέση της ώστε να συνεχίσει το σπουδαίο έργο της.

Χρυσούλα Δημαρέση

Το κείμενο συνυπογράφουν οι φοιτητές και οι φοιτήτριες του μαθήματος Επιτέλεση και κοινωνικές εφαρμογές ΙΙΙ – Κοινωνικό θέατρο: Γιώργος Γεωργίου, Αγγελική Παναγιωτακοπούλου, Χρήστος Σταθόπουλος, Σοφία Στυλιανού, Ζωή Φιροπούλου, Άννα Φρεγγίδου, Έφη Σκόνδρα, Γεωργία Κουτβάλα, Ναταλία Μαγδαληνού και η διδάσκουσα Αθηνά Στούρνα

Η Διευθύντρια του ΚΔΑΠ-ΑμεΑ Πυργέλλας, κ. Σοφία Τζανέτου με νέους της δομής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Ξεκινούν τα τμήματα Μετεκπαίδευσης στον Τουρισμό σε Ναύπλιο, Λουτράκι και Καλαμάτα

diktio

Γ. Γαβρήλος: Το Νοσοκομείο Αργολίδας λειτουργεί σε οριακή κατάσταση – Σειρά συναντήσεων με εργαζομένους

diktio

Άργος: Σε απόσταση 3 βαθμών από την κορυφή η ομάδα του Παναργειακού

diktio

Συνεχίζεται η προεκλογική δράση του Συνδυασμού ΕΝΔΗΕΡ

diktio

Κτηματολόγιο: Στην Αργολίδα τα περισσότερα «αγνώστου ιδιοκτήτη» ακίνητα

diktio

Πώς να λάβετε το μερίδιό σας από τον διακανονισμό της Apple ύψους $25 εκατομμυρίων για την Οικογενειακή κοινή χρήση

diktio

Δημόσιο: Αυτές είναι οι μόνιμες προσλήψεις του 2024

admin

Άνοιξε η ψηφιακή πλατφόρμα μείωσης ΕΝΦΙΑ για ασφαλισμένες κατοικίες

admin

Ακόμα ένας τελικός για την ΓΕ ΝΑΥΠΛΙΟΥ!!!

admin

91 συμμετοχές στην «Ανάβαση Αχλαδόκαμπου 2023»

diktio

ΑΝΑΚΟΜΙΔΗ ΙΕΡΩΝ ΛΕΙΨΑΝΩΝ ΑΓΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΑΡΓΟΥΣ ΒΙΝΤΕΟ

admin

Ναύπλιο: Τι αναφέρει η Αστυνομία για το επεισόδιο και τις συλλήψεις ανηλίκων για οπαδική βία

diktio