Κυ. Οκτ 24th, 2021

ΑΡΓΟΛΙΔΑ TV

ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΡΙΤΣΑΣ

Χρονόπουλος με Λοβέρδο: Την επομένη της νίκης μου, θα είμαι πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

Ο Ανδρέας Χρονόπουλος μαζί με τον Ανδρέα Λοβέρδο για μια νέα Αλλαγή που φέρνει το ΠΑΣΟΚ σε πρώτο πλάνο
E-mail: info@argolidatv.gr & maxtelev@gmail.com

Ώρα ΠΑΣΟΚ! Ξεκίνησαν …

«Για πάντα ΠΑΣΟΚ», ήταν μεταξύ άλλων τα όσα δήλωσε ο Ανδρέας Λοβέρδος παρουσιάζοντας την πολιτική του διακήρυξη, ύστερα από διαβουλεύσεις τριών μηνών. Μιλώντας για το «ΠΑΣΟΚ του 21ου αιώνα», ξεκαθάρισε ότι σε περίπτωση εκλογής του, η ονομασία του ΠΑΣΟΚ θα επιστρέψει αμέσως. Μάλιστα, υπογράμμισε πως στο συνέδριο του κόμματος τον Μάρτιο θα εισηγηθεί την επιστροφή του σήματος, του συμβόλου αλλά και το πράσινου χρώματος. Σε αυστηρό τόνο, ανέφερε ότι το Κίνημα Αλλαγής, εμφανίζεται κάποιες φορές σαν να «ντρέπεται για το ΠΑΣΟΚ και να γυρίζει την πλάτη στα επιτεύγματα του κόμματος». Φάνηκε αισιόδοξος ότι το κόμμα του κέντρου και της κεντροαριστεράς μπορεί να υπερδιπλασιάσει τα ποσοστά του.

Ο πρώην υπουργός τόνισε ότι σέβεται τις προσπάθειες του Κινήματος Αλλαγής, όμως όπως είπε, «δεν μπορούμε να κρατάμε ένα όνομα που δεν είπε τίποτα στον πολύ κόσμο και δεν τον προσέλκυσε». Με αιχμή σημείωσε, πως το όνομα κρατήθηκε όταν ακόμη και οι «νονοί» του Θεοχαρόπουλος, Θεοδωράκης, Ραγκούσης έφυγαν.

Όσον αφορά, όσους έμειναν στα δύσκολα αλλά διαφωνούν με την επιστροφή του ΠΑΣΟΚ, είπε πως θα βρεθεί το σχήμα και θα καλυφθεί ο τρόπος ώστε να ικανοποιηθούν όλοι όσοι επιθυμούν και να έχουν όλοι με μια σχετική αυτονομία. «Η λειτουργία κόμματος θα έχει ομοσπονδιακά χαρακτηριστικά όπως ήταν η δημοκρατική συμπαράταξη, όλοι οι σχηματισμοί θα έχουν έκφραση σε όλα τα όργανα του κόμματος χωρίς αποκλεισμό».

Ακολουθήστε μας
#ARGOLIDA TV GOOGLE NEWS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | ΡΟΗ