– www.Dritsas.gr
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Χρόνης, Βασιλόπουλος, Μαλτέζος οι επικρατέστεροι για την Προεδρία της ΠΕΔ Πελοποννήσου

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του in, μέχρι σήμερα έχουν «κλειδώσει» τρεις υποψηφιότητες για την επόμενη μέρα της ΠΕΔ αν δεν προκύψει κάποια αλλαγή της τελευταίας στιγμής. 

Οι δυο από τις τρεις υποψηφιότητες αφορούν δημάρχους που εξασφάλισαν στους δήμους τους την επανεκλογή τους από την πρώτη Κυριακή και ενός που εκλέχθηκε για πρώτη φορά στις επαναληπτικές εκλογές.

Ποιοι είναι οι υποψήφιοι

Η πρώτη υποψηφιότητα είναι του Τάσου Χρόνη, δημάρχου Επιδαύρου, ο οποίος επανεκλέχθηκε Δήμαρχος από τον πρώτο γύρο. Ο Τάσος Χρόνης, αστυνομικός στο επάγγελμα, επιχειρεί να γίνει και πρόεδρος της ΠΕΔ.

Η δεύτερη υποψηφιότητα έρχεται από την Νότια Πελοπόννησο και είναι ο δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος. Όπως και ο συνάδελφος του Δήμαρχος Επιδαύρου, ο Θανάσης Βασιλόπουλος εκλέχθηκε και αυτός από την πρώτη Κυριακή.

Διεκδικητής της προεδρεία της ΠΕΔ αναμένεται να είναι και ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών, Γιάννης Μαλτέζος. Αν καταφέρει και εκλεγεί Πρόεδρος, η ΠΕΔ Πελοποννήσου θα συνεχίσει να έχει στη ανώτατη διοικητική θέση δήμαρχο από το Δήμο Άργους – Μυκηνών.

Λογικά θα προκύψουν και άλλες υποψηφιότητες, ωστόσο οι πληροφορίες θέλουν τους τρεις προαναφερθέντες να είναι οι επικρατέστεροι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Τουρισμός: Τι έδειξαν τα αποτελέσματα της έρευνας για τους επισκέπτες του Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

Περιφερειακή Επιτροπή Πελοποννήσου | Αποφάσεις για έργα οδικής ασφάλειας και διεκδίκηση χρηματοδότησης ευρωπαϊκών πόρων

AGGELOS DRITSAS

Θεατρινισμοί και φαιδρότητες από τον κ. Μαργέτα

AGGELOS DRITSAS

ΤΑΣΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥ: ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΤΑ ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΑ ΕΡΓΑ

AGGELOS DRITSAS

Eurostat: Πρωταθλήτρια η Πελοπόννησος στα τροχαία δυστυχήματα

AGGELOS DRITSAS

Στους Δελφούς βρέθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών Γιάννης Μαλτέζος BINTEO

AGGELOS DRITSAS

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αργολίδας διοργανώνει τον ετήσιο χορό του

AGGELOS DRITSAS

Tο πρόγραμμα της 20ής Διεθνολογικής Συνάντησης Ναυπλίου «Απέναντι στο αύριο του κόσμου»

AGGELOS DRITSAS

Θέσεις εργασίας για συσκευαστές συσκευάστριες στην εταιρία Ι.ΠΑΝΑΓΗΣ-Β.ΣΙΑΤΕΡΛΗΣ Ο.Ε. “MIDEA FRUIT”

AGGELOS DRITSAS

Αναβάλλεται το… Φθινόπωρο: Έρχεται μίνι καλοκαίρι

AGGELOS DRITSAS

Από το δήμο Ναυπλιέων πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την Γιορτή της Μητέρας BINTEO

AGGELOS DRITSAS

Νέος κύκλος εκπαιδευτικών σεμιναρίων από το Επιμελητήριο Αργολίδας το 2024

AGGELOS DRITSAS