ΑΡΓΟΛΙΔΑ TV – ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΡΙΤΣΑΣ

Ενημερωθήκαμε σήμερα , σχετικά με την απόφαση του Διευθύνοντα Συμβούλου των ΕΛΤΑ Α.Ε. για την αναστολή της συναλλακτικής δραστηριότητας του Ταχυδρομικού Καταστήματος Ερμιόνης, γεγονός που εντείνει την υποβάθμιση όλων των υπηρεσιών των ΕΛ.ΤΑ. , παρά τις επανειλημμένες έγγραφες αναφορές μας προς τα ΕΛΤΑ και τις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου , για την υποστελέχωση και μη ικανοποιητική και εύρυθμη λειτουργία του καταστήματος Ερμιόνης του Δήμου Ερμιονίδας .

 Η διαρκής και σοβαρή υποβάθμιση των υπηρεσιών των δύο καταστημάτων ΕΛΤΑ , Κρανιδίου και Ερμιόνης του Δήμου Ερμιονίδας έχει προκαλέσει μεγάλα προβλήματα στην εξυπηρέτηση των πολιτών . 

Το Ταχυδρομικό Κατάστημα Ερμιόνης εξυπηρετεί τις ανάγκες τριών (3) Κοινοτήτων , της Ερμιόνης , του Ηλιοκάστρου και της Θερμησίας , οι οποίες έχουν αρκετή χιλιομετρική απόσταση και μεταξύ τους αλλά και από την έδρα του Δήμου , το Κρανίδι .

Ο Δήμος Ερμιονίδας , ένας κατεξοχήν τουριστικός προορισμός , με πληθυσμό 13.500 μόνιμους κατοίκους , αριθμός ο οποίος υπερδιπλασιάζεται καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους λόγω του τουρισμού αλλά και των εξοχικών κατοικιών, απέχει 75 χλμ . από το Ναύπλιο και 170 χλμ . από την Αθήνα , γεγονός που καθιστά απαραίτητη την παροχή καθολικών ταχυδρομικών υπηρεσιών υψηλής ποιότητας για τους μόνιμους κατοίκους αλλά και τους επισκέπτες της Ερμιονίδας . 

Η επιβεβαίωση της αναστολής λειτουργίας του συγκεκριμένου Καταστήματος θα επηρεάσει ανεπανόρθωτα την καθημερινότητα των κατοίκων της Ερμιονίδας ,οι οποίοι είναι ήδη θορυβημένοι με την ανωτέρω απόφαση , διαμαρτύρονται έντονα και δηλώνουν έτοιμοι για δυναμικές κινητοποιήσεις . 

Η ενδεχόμενη παύση της λειτουργίας του ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ καταστήματος ΕΛ.ΤΑ. στην Δ.Ε. Ερμιόνης , θα έχει ως αποτέλεσμα την αναγκαστική εξυπηρέτηση των πολιτών από το Ταχυδρομικό Κατάστημα Κρανιδίου , που ήδη υπολειτουργεί . 

Εκφράζουμε την έντονη διαμαρτυρία , την δυσαρέσκεια και την αντίθεση μας για το κλείσιμο του Ταχυδρομικού Καταστήματος Ερμιόνης στον Δήμο Ερμιονίδας και γενικά στη συρρίκνωση του δικτύου καταστημάτων ΕΛ.ΤΑ. στην Ελληνική Επαρχία . 

Επισημαίνουμε την αναγκαιότητα της παραμονής του καταστήματος ΕΛ.ΤΑ. Ερμιόνης στην Ερμιονίδα . Ζητούμε να ληφθούν υπόψη οι ιδιαίτερες κοινωνικές και οικονομικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή , οι ανάγκες και οι ιδιαιτερότητες των κατοίκων του Δήμου μας. 

Καλούμε τη Διοίκηση των ΕΛ.ΤΑ. να λάβει σοβαρά υπόψη το αίτημα του Δήμου μας και να ανακαλέσει την απόφασή της για αναστολή λειτουργίας του καταστήματός της στην Ερμιόνη .

Ζητούμε την παρέμβαση την συμπαράσταση και την αρωγή της Ελληνικής Κυβέρνησης, των ΕΛ.ΤΑ. και όλων των αρμοδίων , ώστε το Ταχυδρομικό Κατάστημα Ερμιόνης, να συνεχίσει απρόσκοπτα τη λειτουργία του παρέχοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας , οι οποίες απαιτούνται σε μία απομακρυσμένη τουριστική περιοχή , όπως είναι ο Δήμος Ερμιονίδας . 

Εξακολουθεί να αποτελεί πάγιο αίτημά μας, η στελέχωση των δύο Ταχυδρομικών Καταστημάτων που υπολειτουργούν στον Δήμο Ερμιονίδας , εδώ και δύο έτη . 

Εκφράζουμε την εναντίωσή μας σε κάθε κίνηση που τείνει να υποβαθμίσει τον τόπο μας και να δυσχεράνει τις συλλογικές προσπάθειες για την ανάδειξη κι ανάπτυξη του . 

Τέλος , δηλώνουμε τη βούληση και την αποφασιστικότητα ολόκληρου του Δήμου Ερμιονίδας , να στηρίξουμε κάθε προσπάθεια και δράση που προάγει κι ενώνει τον τόπο μας και τους ανθρώπους . 

Β . Η απόφαση του Δ.Σ. να κοινοποιηθεί στους αρμόδιους φορείς 

Γ. Η απόφαση του Δ.Σ. να κοινοποιηθεί στους Βουλευτές του Νομού Αργολίδας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Ο Δήμος Ερμιονίδας προμηθεύτηκε συσκευή που εντοπίζει τον αριθμό του μικροτσίπ

AGGELOS DRITSAS

ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΜΠΟΣΟΣ : Σέρφαρε Free 5g Νεολαία!!! με ταχύτητα φωτός!

admin

Ναύπλιο: Οι σημερινές εκδηλώσεις για το Αναπλιώτικο Καρναβάλι

AGGELOS DRITSAS

ΜΑΡΙΑ ΜΙΧΑΗΛΟΥ Ο πατέρας μου ήταν ένας άνθρωπος με αγάπη για τη ζωή και τους γύρω του.

admin

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις οδούς Πολυζωίδου και Σιδηράς Μεραρχίας στο Ναύπλιο

admin

Ακόμη και με ελικόπτερο στο ΝΑΥΠΛΙΟ ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Μεταφέρονται οι αφετηρίες του ΚΤΕΛ Αργολίδας στο Ναύπλιο λόγω του “Παλαμηδείου Άθλου”

diktio

Δήλωση Κωστούρου για το εκλογικό αποτέλεσμα

diktio

Oι Έλληνες «εξερευνούν» το Chat GPT αλλά παραμένουν επιφυλακτικοί

admin

Νέα Επίδαυρος: Το πρόγραμμα εορτασμού της 202ης επετείου της Α΄ Εθνοσυνέλευσης των Ελλήνων

admin

“Καταιγίδα” νέων ανατιμήσεων έρχεται σε δεκάδες προϊόντα

diktio

Τελετή ορκωμοσίας του νεοεκλεγέντα Δημάρχου Επιδαύρου Τάσου Χρόνη ΒΙΝΤΕΟ

diktio