ΑΡΓΟΛΙΔΑ TV
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΠΟΛΙΤΙΚΗ

Όλα έτοιμα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου για τις εκλογές της Κυριακής

“Είμαστε έτοιμοι ως Περιφέρεια για την διαδικασία της ψηφοφορίας στις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής 8ης Οκτωβρίου” δήλωσε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, το μεσημέρι της Πέμπτης 8 Οκτωβρίου, μιλώντας στους δημοσιογράφους, στα γραφεία της Π.Ε. Μεσσηνίας, στην Καλαμάτα.

Η διαδικασία που προβλέπει ο νόμος για την διενέργεια των εκλογών εξελίσσεται απολύτως ομαλά και χωρίς προβλήματα, στο σύνολο των Ενοτήτων της Περιφέρειας Πελοποννήσου, πρόσθεσε ο περιφερειάρχης Π. Νίκας, τονίζοντας ότι τα εκλογικά συνεργεία εργάζονται πάση δυνάμει.

Διευκρίνισε δε, ότι η κατάρτιση των εν λόγω συνεργείων έγινε από τους υπαλλήλους της Διεύθυνσης Διοικητικού – Οικονομικού, όπως προβλέπει ο νόμος, ενώ όπου προέκυψαν κενές θέσεις αυτές καταλήφθηκαν είτε μετά από κλήρωση -όπως έγινε στην Αργολίδα και τη Λακωνία, σε συνεννόηση με το σωματείο υπαλλήλων-, είτε από υπαλλήλους με μονογονεϊκές οικογένειες ή με σοβαρό χρόνιο πρόβλημα υγείας.

Παράλληλα, ο περιφερειάρχης Π. Νίκας τόνισε πως ο ίδιος από την πλευρά του παρέμεινε αυστηρά αμέτοχος και ουδέτερος όλο αυτό το διάστημα, εργαζόμενος καθημερινά στο γραφείο του, στην Τρίπολη, ενώ και οι υπάλληλοι -όπως σημείωσε- “δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους και τους ευχαριστώ ιδιαίτερα για αυτό. 

Έχουμε υποχρέωση να κάνουμε το καλύτερο δυνατό μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου αυτού του χρόνου” παρατήρησε ο Π. Νίκας, επισημαίνοντας ότι “η Περιφέρεια Πελοποννήσου προφανώς υπάρχει και λειτουργεί, δεν θα αρχίσει να λειτουργεί από την 1η Ιανουαρίου 2024”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Ναύπλιο: Οι κάρτες διαρκείας – ενίσχυσης του Οίακα

Ο Μορφωτικός Σύλλογος Νέας Κίου πάει Θέατρο

diktio

Το Ναύπλιο στους δημοφιλείς προορισμούς για την 28η Οκτωβρίου

diktio

Χριστούγεννα 2023: Τι θερμοκρασίες επικράτησαν στην Αργολίδα

diktio

Σκοπευτικος Αθλητικος Συλλογος Δ.Κουτσοποδιου

admin

Ο κορωνοϊός είναι εδώ: Θετικά το 30% των rapid test στο Άργος

diktio

Πρεμιέρα στην National League 2 για τον Αργοναύτη Νέας Κίου

diktio

Έρχονται αυξήσεις στο ρεύμα λόγω μηνιαίας καταμέτρησης

admin

Ακριβότερο έως και 11,8% το γιορτινό τραπέζι

diktio

ΕΝΔΗΕΡ: ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΔΙΔΥΜΩΝ

diktio

Με 29 θέματα συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου

diktio

Το Αρτεμίσιο Σύλλογος Καρυάς

admin