ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Θλίψη στην Αργολίδα για τον θάνατο του πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλη Σωτηρόπουλου, ενός πολιτικού με πλούσιο έργο που έθετε πάντα ως προτεραιότητα την ενασχόλησή του με τα κοινά και τον συνάνθρωπο.

Ο Βασίλης Σωτηρόπουλος, έφυγε από τη ζωή το πρωί της Τετάρτης 29 Ιανουαρίου σε ηλικία 87 ετών. Είχε αναπτύξει πλούσια πολιτική δράση, τόσο στην κεντρική πολιτική σκηνή, όσο και στην αυτοδιοίκηση, καθώς είχε εκλεγεί τέσσερις φορές βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, αλλά είχε υπηρετήσει τον τόπο του και από τη θέση του Νομάρχη.

Γεννήθηκε το 1938 στο Αργολικό Αργολίδος. Σπούδασε στην Ιατρική Σχολή της Αθήνας, εργάστηκε ως μαιευτήρας – γυναικολόγος και ακολούθησε πανεπιστημιακή καριέρα στην ιατρική.

Ανέπτυξε από μικρή ηλικία πολιτική δράση, καθώς υπήρξε μέλος της νεολαίας της ΕΡΕ, ενώ το 1979 εξελέγη στην διοικούσα επιτροπή της ΝΔ.

Την περίοδο 1984 -1985 διετέλεσε πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου.

Στις εκλογές του 1985, του 1989, του 1990 και του 1996, εκλέχτηκε βουλευτής Αργολίδας με τη Νέα Δημοκρατία.

Το 2002 και το 2007 εξελέγη Νομάρχης Αργολίδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Άργος: Βρέθηκε νεκρός άνδρας στους Στρατώνες Καποδίστρια

AGGELOS DRITSAS

Ζήτησε χρήματα για να μην καταγγείλει τον… δήθεν τραυματισμό του από δάγκωμα σκύλου

AGGELOS DRITSAS

Φεστιβάλ Ακροναυπλίας

AGGELOS DRITSAS

Σφοδρή αντιπαράθεση Βορίδη- Φάμελλου για τα Τέμπη

AGGELOS DRITSAS

Ξεκινάει το 17ο Ράλλυ Δαναών με επίκεντρο την Αργολίδα

AGGELOS DRITSAS

Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Ναυπλίου ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Ενημέρωση από το Σύνδεσμο Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Αργολίδας στην Ερμιονίδα

AGGELOS DRITSAS

”Δύναμη Προοπτικής”: Επίσκεψη σήμερα στην Νέα Επίδαυρο

AGGELOS DRITSAS

Με το… γκάζι πατημένο ο Κώστας Μάκαρης

AGGELOS DRITSAS

91 συμμετοχές στην «Ανάβαση Αχλαδόκαμπου 2023»

AGGELOS DRITSAS

Σε γιορτινό κλίμα πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της παράταξης ”Νέα Πελοπόννησος” του Πέτρου Τατούλη στη Καλαμάτα

AGGELOS DRITSAS

9 Αυγούστου 1978

AGGELOS DRITSAS