ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΟΣΜΟΣ

Ανακοίνωση της Επιτροπής Ειρήνης Αργολίδας για την αποστολή ελληνικής φρεγάτας στην Ερυθρά Θάλασσα

Η Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ) καταδικάζει την απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης να στείλει ελληνική φρεγάτα στην Ερυθρά Θάλασσα, με το πρόσχημα της ασφάλειας της ναυσιπλοΐας και της προστασίας των εμπορικών πλοίων.
Πρόκειται για μια πολύ επικίνδυνη απόφαση, που αποτελεί έναν ακόμη κρίκο στη μακρά αλυσίδα της εμπλοκής της Ελλάδας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς των ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – ΕΕ, βάζοντας τον ελληνικό λαό σε μεγάλες περιπέτειες. Ιδιαίτερα σε αυτές τις συνθήκες που κλιμακώνονται η δολοφονική επίθεση και οι σχεδιασμοί του κράτους – δολοφόνου του Ισραήλ κατά του Παλαιστινιακού λαού και των άλλων λαών της Μέσης Ανατολής, η συγκεκριμένη απόφαση αποτελεί ακόμη ένα κομμάτι στο παζλ της στήριξης της δολοφονικής πολιτικής του κράτους του Ισραήλ.

Η «καραμέλα» του λεγόμενου εθνικού συμφέροντος που αναμασά η κυβέρνηση της ΝΔ δεν έχει καμιά απολύτως σχέση με τα πραγματικά συμφέροντα και τις ανάγκες του ελληνικού λαού και των λαών της περιοχής. Αντίθετα, φανερώνεται ότι τα συμφέροντα για τα οποία μιλά είναι εκείνα των εφοπλιστών, των επιχειρηματικών ομίλων και των ΗΠΑ – ΝΑΤΟ -ΕΕ. Σε αυτά τα συμφέροντα «πίνουν νερό» ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ και τα άλλα αστικά κόμματα, που τόσο ως κυβερνήσεις, όσο και ως αντιπολίτευση υπηρέτησαν και υπηρετούν με τον ζήλο του καλού μαθητή.

Αποκαλύπτεται για πολλοστή φορά και με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο ότι οι υπέρογκες δαπάνες της Ελλάδας στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ και οι δεκάδες στρατιωτικές αποστολές εκτός συνόρων, στις οποίες συμμετέχει η χώρα μας, δεν έχουν καμιά απολύτως σχέση με την ασφάλεια και την άμυνα της Ελλάδας.

Απαιτούμε να σταματήσει άμεσα κάθε εμπλοκή!

Να επιστρέψουν τώρα τα ελληνικά πλοία ή άλλες στρατιωτικές μονάδες από αποστολές που δεν έχουν καμία σχέση με την άμυνα της χώρας και την προστασία των συνόρων της!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Αύξηση αφορολόγητου ορίου με την είσοδο του 2024 – Ποιοι βγαίνουν κερδισμένοι

AGGELOS DRITSAS

Πρόσκληση ορκωμοσίας του νεοεκλεγέντα Δήμαρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Ορφανού

AGGELOS DRITSAS

Το νερό στην Τ.Κ. Μυκηνών είναι ακατάλληλο για πόση

AGGELOS DRITSAS

Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αργολίδας

AGGELOS DRITSAS

  Ευρωεκλογές 2024: Με Βέφα, Βατίδου, Ηλιάδη και Καμπούρη το ευρωψηφοδέλτιο του ΛΑΟΣ

AGGELOS DRITSAS

Χειρουργήθηκε το 2 ετών αγοράκι που τραυματίστηκε σε τροχαίο

AGGELOS DRITSAS

Αργολίδα: Μπαίνει εργολάβος σε αρδευτικό έργο από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

AGGELOS DRITSAS

Πωλείται αγροτεμάχιο 7,2 στρ στην Ξηρόβρυση Άργους

AGGELOS DRITSAS

Τάσος Χρόνης Δήμαρχος Επιδαύρου: Yπάρχουν άνθρωποι που πονάνε περισσότερο – Είναι αυτοί που έπαθαν ζημιές

AGGELOS DRITSAS

Πάσχα: Κλειστά τα σούπερ μάρκετ για τρεις ημέρες

AGGELOS DRITSAS

Ναύπλιο: Πανηγυρίζει το ιστορικό εκκλησάκι του Αγίου Ανδρέα στο Παλαμήδι

AGGELOS DRITSAS

Συλλυπητήρια ανακοίνωση του Δημάρχου Ναυπλιέων για τον θάνατο του Β. Σωτηρόπουλου

AGGELOS DRITSAS