ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Στις 15.01.2025 ημέρα Τετάρτη και από ώρα 10:00 το πρωί, στα πλαίσια εκπαίδευσης των εργαζομένων (ιατρικού-νοσηλευτικού-διοικητικού-λοιπού προσωπικού) στην επιτυχή αντιμετώπιση εκτάκτων καταστάσεων που τυχόν προκύψουν (σεισμός-πυρκαγιά κ.λ.π.), θα διεξαχθεί άσκηση ετοιμότητας και μερικής εκκένωσης στη Νοσηλευτική Μονάδα Ναυπλίου, υπό την εποπτεία του ΕΚΑΒ – ΚΕΠΥ του Υπουργείου Υγείας, με τη συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, της Στρατιωτικής Διοίκησης του Πρώην Κέντρου Εκπαίδευσης Μηχανικού (ΚΕΜΧ)/τώρα ΥΠΥΔ ΝΑΥΠΛΙΟΥ και της ΕΛ.ΑΣ. 

Η άσκηση θα πραγματοποιηθεί σε χώρους του κτιρίου του νοσοκομείου και στον προαύλιο χώρο αυτού. 

Ενημερώνουμε τους πολίτες και κυρίως όσους χρήζουν λήψης υπηρεσιών υγείας, ότι το νοσοκομείο την ημέρα εκείνη θα λειτουργεί κανονικά, όμως από την προηγούμενη ημέρα (Τρίτη 14.01.2025) θα υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και απαγόρευση στάθμευσης στους εξωτερικούς χώρους του, οι οποίοι θα σηματοδοτηθούν κατάλληλα με ταυτόχρονη παρουσία εξουσιοδοτημένου προσωπικού. 

Τα παραπάνω μέτρα είναι απαραίτητα για την απρόσκοπτη πρόσβαση των ασθενών στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών και σε άλλα καίρια τμήματα, καθώς και για την είσοδο – έξοδο των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Ναύπλιο: Πανηγυρικός εορτασμός των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης BINTEO

AGGELOS DRITSAS

Σαν σήμερα: Παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα του Παιδιού

AGGELOS DRITSAS

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ & ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

AGGELOS DRITSAS

Απολλώνειος Πολιτιστικός Σύλλογος Λευκακίων

AGGELOS DRITSAS

Εγκαίνια για το Κέντρο Πολιτισμού Ερμιονίδας

AGGELOS DRITSAS

Ξεκινά το σεμινάριο για την Τεχνητή Νοημοσύνη στο Επιμελητήριο Αργολίδας

AGGELOS DRITSAS

Πωλείται αγροτεμάχιο 7,2 στρ στην Ξηρόβρυση Άργους

AGGELOS DRITSAS

Hercules Trail.

AGGELOS DRITSAS

Πρόγραμμα εορτής του Αγίου Φανουρίου στην Ευαγγελίστρια Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

3 θέσεις για ηλεκτροτεχνίτες εναερίων – υπογείων δικτύων στον ΔΕΔΔΗΕ Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ : ΟΧΙ σκουπίδια εκτός κάδων ή από πάνω τους!

AGGELOS DRITSAS

Δημήτρης Κρίγγος: Νέα διάσταση στο χωροταξικό σχεδιασμό του δήμου Άργους Μυκηνών

AGGELOS DRITSAS