ΑΡΓΟΛΙΔΑ TV – ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΡΙΤΣΑΣ

Δεκτή την παραίτηση του προέδρου του ΟΠΕΚΕΠΕ, Ευάγγελου Σημανδράκου έκανε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Λευτέρης Αυγενάκης, μετά το μπάχαλο με τις επιδοτήσεις.

Με αφορμή την παραίτηση του προέδρου του  Οργανισμού, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης δήλωσε: «Μια καινούργια ημέρα ξεκινάει για τον ΟΠΕΚΕΠΕ. Η απόσταση που είχε δημιουργηθεί και η έλλειψη εμπιστοσύνης μεταξύ των ανθρώπων του πρωτογενούς τομέα και του Οργανισμού αποτελεί παρελθόν. Έχω δεσμευτεί ότι θα υπάρξουν οι απαραίτητοι έλεγχοι, ώστε να αποκατασταθεί πλήρως η εμπιστοσύνη, η δικαιοσύνη και η διαφάνεια και να διορθωθούν τα λάθη στο μέτρο του δυνατού. Στόχος μας είναι να χτίσουμε άμεσα έναν Οργανισμό που θα λειτουργεί σωστά, οργανωμένα, σύγχρονα κι εναρμονισμένα με τις υποδείξεις της κοινότητας, με έναν και μοναδικό σκοπό, την εξυπηρέτηση των αγροτών!

Είμαστε αποφασισμένοι να βάλουμε τάξη, να υπάρξει νοικοκυροσύνη και διαφάνεια!».

Ο υπουργός, σε συνέντευξή του στο thessalia tv, είχε αναφερθεί στα προβλήματα που υπήρξαν στις πληρωμές, χαρακτηρίζοντας αναξιόπιστη και αναποτελεσματική την προεδρία του κ. Σημανδράκου, για τον οποίο είπε ότι έχει ταμπουρωθεί πίσω από τον διορισμό του από τον ΑΣΕΠ. Δήλωσε ότι είναι αποφασισμένος να «σπάσει αυγά» και να λειτουργήσει ο Οργανισμός με διαφάνεια, τηρώντας τις υποχρεώσεις του προς την Ε.Ε. και κυρίως προς τους Έλληνες αγρότες. Χαρακτήρισε θετικό βήμα την προχθεσινή απόφαση για αλλαγή διευθυντών για την ανασυγκρότηση και εκσυγχρονισμό του ΟΠΕΚΕΠΕ, ώστε να λειτουργήσει με διαφάνεια, αποκλειστικά προς όφελος των αγροτών.

Επίσκεψη Στρατάκου στα γραφεία του Οργανισμού

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την επίσκεψή του στα κεντρικά γραφεία του Οργανισμού, ο γενικός γραμματέας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιώργος Στρατάκος, εξέφρασε την πεποίθησή του ότι ο «ΟΠΕΚΕΠΕ σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, θα μπορέσει και πάλι να ανακτήσει τον πρωταγωνιστικό του ρόλο μέσα στο οικοσύστημα της αγροτικής ανάπτυξης». Η επίσκεψη του κ. Στρατάκου, που είναι η πρώτη επίσκεψη μέλους της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου ύστερα από την ανάληψη των καθηκόντων τους μετά τις εκλογές, πραγματοποιήθηκε μία ημέρα μετά από την απόφαση του Δ.Σ για τον ορισμό νέων διευθυντών του Οργανισμού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Προσθήκη αιθουσών στο Δημοτικό σχολείο Αγίας Τριάδας.

AGGELOS DRITSAS

Μεγάλη συμμετοχή στον 22ο Δρόμο Αργολικού Κόλπου με τερματισμό το Ναύπλιο

AGGELOS DRITSAS

Ιωάννης Μαλτέζος : Συνάντηση είχα σήμερα με τους Διευθυντές των σχολείων

AGGELOS DRITSAS

Το Φεστιβάλ Σοκολάτας για ένα διήμερο στο Ναύπλιο ΒΙΝΤΕΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

AGGELOS DRITSAS

Seabourn Encore: 6 φορές θα επισκεφθεί το Ναύπλιο το 2024

AGGELOS DRITSAS

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι εορταστικές εκδηλώσεις του 30 ημερου από την “Ενωση καταλυμάτων Ανατολικής Κυνουρίας”

AGGELOS DRITSAS

Ελεύθεροι οι ανήλικοι που συνελήφθησαν στο Ναύπλιο για οπαδική βία

AGGELOS DRITSAS

Ευχαριστήρια επιστολή Δημάρχου Ναυπλιέων Δημητρίου Ορφανού

AGGELOS DRITSAS

Η συνεχής προσπάθεια του τέως δημάρχου να ‘’σώσει οτιδήποτε αν σώζεται’’

AGGELOS DRITSAS

ΠΑΣΟΚ Αργολίδας: 12 προτάσεις για την Παιδεία

AGGELOS DRITSAS

Σε υψηλό 11ετίας η έλλειψη ταλέντων στην Ελλάδα

AGGELOS DRITSAS

Έκλεισαν οι κάλπες για τις αυτοδιοικητικές εκλογές – Ψήφισαν περίπου 4,5 εκατ. άτομα

AGGELOS DRITSAS