ΑΡΓΟΛΙΔΑ TV – ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΡΙΤΣΑΣ
ΑΠΟΨΕΙΣ - ΣΧΟΛΙΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βουλευτής Αργολίδας Γ. Γαβρήλος: Εμπαιγμός των Συνταξιούχων από τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Πολλές είναι οι ενώσεις συνταξιούχων, πανελλαδικά, όπου λίγα μόνο εικοσιτετράωρα μετά την εκφώνηση από τον Πρωθυπουργό στην ΔΕΘ, των δήθεν μέτρων στήριξης, ακόμη αναρωτιούνται ποιος δουλεύει ποιόν.

Ο κ. Μητσοτάκης κοίταξε λοιπόν τους συνταξιούχους στα μάτια και τους είπε ότι έρχονται αυξήσεις…το 2025! Αλλά δεν είπε ότι πρόκειται για την ίδια εξαγγελία που κάνει κάθε χρόνο, μιας και αυτή η πρόβλεψη είναι ήδη ψηφισμένη από το 2017. Ούτε φυσικά είπε ότι με βάση το γεγονός πως ο πληθωρισμός για το νέο έτος αναμένεται να κυμανθεί γύρω στο 2,5%- 3%, σημαίνει πως το πορτοφόλι των συνταξιούχων θα παραμείνει άδειο, αφού η μεγάλη τρύπα της ακρίβειας και του αυξημένου κόστους ζωής θα «καταπιεί» κάθε υποψία αύξησης.

Ο κ. Μητσοτάκης, δεν είπε τίποτα για την κατάργηση της Εισφοράς Αλληλεγγύης που επιβάλλεται από το πρώτο ευρώ και πετσοκόβει ακόμη περισσότερο τις πενιχρές συντάξεις.

Ούτε φυσικά είπε τίποτα για την επαναφορά της 13ης Σύνταξης- νομοθέτημα της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ, ή για γενναίες αυξήσεις στις συντάξεις, αναγνωρίζοντας όχι μόνο την κρίση ανατιμήσεων που έχει βουλιάξει την χώρα αλλά και την αύξηση της ιατροφαρμακευτικής δαπάνης. Απογευματινά χειρουργεία επί πληρωμή, τρελές αυξήσεις στα φάρμακα, αλλά για τις συντάξεις ούτε καν ψίχουλα.

Ο κ. Μητσοτάκης δεν είπε τίποτα για το μεγάλο κοινωνικό πρόβλημα που έχει δημιουργήσει η δική του Κυβέρνηση με τις συντάξεις χηρείας, αφήνοντας χρόνια ολόκληρα τις/τους συζύγους των αποθανόντων σε αβεβαιότητα και με την δαμόκλειο σπάθη της επιστροφής αναδρομικών να κρέμεται πάνω από το κεφάλι τους, δημιουργώντας τους επιπλέον άγχος για την επιβίωσή τους.

Η Κυβέρνηση αγνοεί επιδεικτικά τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για το επίπεδο ζωής των Ελλήνων και σίγουρα δεν ενδιαφέρεται ούτε στο ελάχιστο για την ανέχεια στην οποία σπρώχνει τους συνταξιούχους αυτής της χώρας, στερώντας τους την δυνατότητα για αξιοπρέπεια και επιβίωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Ξεκινά σήμερα η χρονιά για βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς: Στις 11 Σεπτεμβρίου το πρώτο κουδούνι στα σχολεία

Tv

Τιμή και χαρά μας να συνεργαζόμαστε με τα μέλη του Πολιτιστικού Ομίλου Φιχτίων

AGGELOS DRITSAS

Ζητείται delivery από το coffeelab Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

ΦΑΝΤΑΣΜΑΓΟΡΙΚΟ ΘΕΑΜΑ ΣΤΗΝ “ΑΡΜΑΤΑ 2024” ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

«Βραβεία Αριστείας» και 1.000 ευρώ σε αριστούχους φοιτητές ΑΕΙ

AGGELOS DRITSAS

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι εξετάσεις για ζώνες της TEAM G.VLACHOPOULOS και της TEAM JIM PAPAVASILEIOY

AGGELOS DRITSAS

Το Λύκειο Λυγουριού τίμησε την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940

AGGELOS DRITSAS

Δημήτρης Πτωχός: «Είμαστε έτοιμοι να συνταχθούμε στην εθνική προσπάθεια για μια καθαρότερη και πιο βιώσιμη ενεργειακή πολιτική»

Tv

Το πρόγραμμα των αποκριάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Άργους Μυκηνών

AGGELOS DRITSAS

Παγκόσμια ημέρα ποίησης σήμερα

AGGELOS DRITSAS

Την πίτα του έκοψε το Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

Ανδρέας Πουλάς επιστολή των αγροτών των Κοινοτικών Διαμερισμάτων Αλέας, Σκοτεινής και Εξοχής του Δήμου Άργους Μυκηνών

Tv