ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΑΠΟΨΕΙΣ - ΣΧΟΛΙΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βουλευτής Αργολίδας Γ. Γαβρήλος: Εμπαιγμός των Συνταξιούχων από τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Πολλές είναι οι ενώσεις συνταξιούχων, πανελλαδικά, όπου λίγα μόνο εικοσιτετράωρα μετά την εκφώνηση από τον Πρωθυπουργό στην ΔΕΘ, των δήθεν μέτρων στήριξης, ακόμη αναρωτιούνται ποιος δουλεύει ποιόν.

Ο κ. Μητσοτάκης κοίταξε λοιπόν τους συνταξιούχους στα μάτια και τους είπε ότι έρχονται αυξήσεις…το 2025! Αλλά δεν είπε ότι πρόκειται για την ίδια εξαγγελία που κάνει κάθε χρόνο, μιας και αυτή η πρόβλεψη είναι ήδη ψηφισμένη από το 2017. Ούτε φυσικά είπε ότι με βάση το γεγονός πως ο πληθωρισμός για το νέο έτος αναμένεται να κυμανθεί γύρω στο 2,5%- 3%, σημαίνει πως το πορτοφόλι των συνταξιούχων θα παραμείνει άδειο, αφού η μεγάλη τρύπα της ακρίβειας και του αυξημένου κόστους ζωής θα «καταπιεί» κάθε υποψία αύξησης.

Ο κ. Μητσοτάκης, δεν είπε τίποτα για την κατάργηση της Εισφοράς Αλληλεγγύης που επιβάλλεται από το πρώτο ευρώ και πετσοκόβει ακόμη περισσότερο τις πενιχρές συντάξεις.

Ούτε φυσικά είπε τίποτα για την επαναφορά της 13ης Σύνταξης- νομοθέτημα της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ, ή για γενναίες αυξήσεις στις συντάξεις, αναγνωρίζοντας όχι μόνο την κρίση ανατιμήσεων που έχει βουλιάξει την χώρα αλλά και την αύξηση της ιατροφαρμακευτικής δαπάνης. Απογευματινά χειρουργεία επί πληρωμή, τρελές αυξήσεις στα φάρμακα, αλλά για τις συντάξεις ούτε καν ψίχουλα.

Ο κ. Μητσοτάκης δεν είπε τίποτα για το μεγάλο κοινωνικό πρόβλημα που έχει δημιουργήσει η δική του Κυβέρνηση με τις συντάξεις χηρείας, αφήνοντας χρόνια ολόκληρα τις/τους συζύγους των αποθανόντων σε αβεβαιότητα και με την δαμόκλειο σπάθη της επιστροφής αναδρομικών να κρέμεται πάνω από το κεφάλι τους, δημιουργώντας τους επιπλέον άγχος για την επιβίωσή τους.

Η Κυβέρνηση αγνοεί επιδεικτικά τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για το επίπεδο ζωής των Ελλήνων και σίγουρα δεν ενδιαφέρεται ούτε στο ελάχιστο για την ανέχεια στην οποία σπρώχνει τους συνταξιούχους αυτής της χώρας, στερώντας τους την δυνατότητα για αξιοπρέπεια και επιβίωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Εθελοντική Αιμοδοσία διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αρχαίας Επιδαύρου

AGGELOS DRITSAS

 100 χρόνια ΤΕΕ: Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η εορταστική εκδήλωση στην Τρίπολη

AGGELOS DRITSAS

Tραγωδία στην Καλαμάτα: 59χρονη απανθρακωμένη μετά από φωτιά στο σπίτι της

AGGELOS DRITSAS

Αντιδρούν οι κτηνίατροι στο νομοσχέδιο για τα ζώα συντροφιάς – «Κινδυνεύουμε να δούμε ακόμη περισσότερα αδέσποτα»

AGGELOS DRITSAS

ΔΙΑΚΟΣΙΕΣ ΕΞΗΝΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ!!!! Επαναλαμβάνω. 260.000 ευρώ όλα με απευθείας αναθέσεις.

AGGELOS DRITSAS

Αυτοκτόνησε ο πρώην παίκτης του GNTM, Ερμής Καραγιάννης

AGGELOS DRITSAS

Σύλλογος Γονέων Δημοτικού Πορτοχελίου

AGGELOS DRITSAS

Δ.Ε.Υ.Α.ΑΡ.Μ : Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει Ανδριτσα-Βελανιδιά

AGGELOS DRITSAS

ΔΕΥΑ Ναυπλίου: Διακοπή υδροδότησης τη Τρίτη στην οδό Φωτομάρα

AGGELOS DRITSAS

Τρέμουν οι μελλοντολόγοι: μια προφητεία για το 2024 επαληθεύτηκε με το «καλημέρα»

AGGELOS DRITSAS

ΒΙΝΤΕΟ LIVE > Πλήθος κόσμου στην 11 η γιορτή ελιάς και ελαιολάδου στο Κρανίδι

AGGELOS DRITSAS

Ιωάννης Μαλτέζος: «Παραλάβαμε ένα ναρκοθετημένο προϋπολογισμό για τον Δήμο»

AGGELOS DRITSAS