ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΑΠΟΨΕΙΣ - ΣΧΟΛΙΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βουλευτής Αργολίδας Γ. Γαβρήλος: Εμπαιγμός των Συνταξιούχων από τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Πολλές είναι οι ενώσεις συνταξιούχων, πανελλαδικά, όπου λίγα μόνο εικοσιτετράωρα μετά την εκφώνηση από τον Πρωθυπουργό στην ΔΕΘ, των δήθεν μέτρων στήριξης, ακόμη αναρωτιούνται ποιος δουλεύει ποιόν.

Ο κ. Μητσοτάκης κοίταξε λοιπόν τους συνταξιούχους στα μάτια και τους είπε ότι έρχονται αυξήσεις…το 2025! Αλλά δεν είπε ότι πρόκειται για την ίδια εξαγγελία που κάνει κάθε χρόνο, μιας και αυτή η πρόβλεψη είναι ήδη ψηφισμένη από το 2017. Ούτε φυσικά είπε ότι με βάση το γεγονός πως ο πληθωρισμός για το νέο έτος αναμένεται να κυμανθεί γύρω στο 2,5%- 3%, σημαίνει πως το πορτοφόλι των συνταξιούχων θα παραμείνει άδειο, αφού η μεγάλη τρύπα της ακρίβειας και του αυξημένου κόστους ζωής θα «καταπιεί» κάθε υποψία αύξησης.

Ο κ. Μητσοτάκης, δεν είπε τίποτα για την κατάργηση της Εισφοράς Αλληλεγγύης που επιβάλλεται από το πρώτο ευρώ και πετσοκόβει ακόμη περισσότερο τις πενιχρές συντάξεις.

Ούτε φυσικά είπε τίποτα για την επαναφορά της 13ης Σύνταξης- νομοθέτημα της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ, ή για γενναίες αυξήσεις στις συντάξεις, αναγνωρίζοντας όχι μόνο την κρίση ανατιμήσεων που έχει βουλιάξει την χώρα αλλά και την αύξηση της ιατροφαρμακευτικής δαπάνης. Απογευματινά χειρουργεία επί πληρωμή, τρελές αυξήσεις στα φάρμακα, αλλά για τις συντάξεις ούτε καν ψίχουλα.

Ο κ. Μητσοτάκης δεν είπε τίποτα για το μεγάλο κοινωνικό πρόβλημα που έχει δημιουργήσει η δική του Κυβέρνηση με τις συντάξεις χηρείας, αφήνοντας χρόνια ολόκληρα τις/τους συζύγους των αποθανόντων σε αβεβαιότητα και με την δαμόκλειο σπάθη της επιστροφής αναδρομικών να κρέμεται πάνω από το κεφάλι τους, δημιουργώντας τους επιπλέον άγχος για την επιβίωσή τους.

Η Κυβέρνηση αγνοεί επιδεικτικά τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για το επίπεδο ζωής των Ελλήνων και σίγουρα δεν ενδιαφέρεται ούτε στο ελάχιστο για την ανέχεια στην οποία σπρώχνει τους συνταξιούχους αυτής της χώρας, στερώντας τους την δυνατότητα για αξιοπρέπεια και επιβίωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Μουσική αφήγηση μύθων στην Εθνική Πινακοθήκη Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

Ακαδημία καλαθοσφαίρισης Α.Γ.Ο. Ναυπλίου!!

AGGELOS DRITSAS

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου άνοιξε την «Ομπρέλα Πρόληψης» για όλους

AGGELOS DRITSAS

Προφυλακιστέοι οι 2 ρομά για το τροχαίο στη Νέα Κίο

AGGELOS DRITSAS

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΔΕΥΑ-ΝΑΥΠΛΙΟΥ #2024 «Τσαντίρ μαχαλάς» Εικόνες που μας ντροπιάζουν

AGGELOS DRITSAS

Ναύπλιο: Συναυλία της Γλυκερίας στο θεατράκι της Ακροναυπλίας

AGGELOS DRITSAS

Ναύπλιο: Τρεις συλλήψεις για εμπόριο ναρκωτικών

AGGELOS DRITSAS

Κορωνοϊός: Αύξηση στην θετικότητα των rapid tests – Πόσοι νοσηλεύονται στα νοσοκομεία της Αργολίδας

AGGELOS DRITSAS

Ζητούνται καμαριέρες για την στελέχωση 2 ξενοδοχείων στην παλιά πόλη του Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

Ολοκληρώθηκε η «Παρουσίαση του νέου Ταμείου Επιχειρηματικότητας ΤΕΠΙΧ ΙΙΙ» από την Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα-HDB

AGGELOS DRITSAS

Γιάννης Γεωργόπουλος Προς ενημέρωση των πολιτών μας για την η φωτιά που ξέσπασε, σήμερα

AGGELOS DRITSAS

Ο υδροβιότοπος Ναυπλίου – Νέας Κίου μετατράπηκε σε χωματερή εξαιτίας της αδιαφορίας και της απραξίας της κυβέρνησης»

AGGELOS DRITSAS