ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γιάννης Ανδριανός Παρέμβαση στη Βουλή για τη φημολογία λειτουργίας τζαμιού στην Αγία Τριάδα Ναυπλίου.

Παρέμβασή μου στη Βουλή για τη φημολογία λειτουργίας τζαμιού στην Αγία Τριάδα Ναυπλίου–

Με Ερώτηση που κατέθεσα στη Βουλή προς τους Υπουργούς Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Κ. Πιερρακάκη και Εσωτερικών Θ. Λιβάνιο υπογραμμίζω την ανάγκη να ξεκαθαριστεί ότι δεν υπάρχει η πρόθεση από πλευράς των αρμοδίων αρχών για αδειοδότηση λειτουργίας μουσουλμανικού τεμένους, ενώ θα αντιμετωπιστεί συννόμως κάθε προσπάθεια παράνομων ευκτηρίων οίκων.

Στο κείμενο της Ερώτησης μεταξύ άλλων αναφέρω τα εξής:

“Δημοσιεύματα στον Τύπο που μιλούν για επικείμενη λειτουργία μουσουλμανικού τεμένους στην Αγία Τριάδα Ναυπλίου έχουν προκαλέσει έντονη ανησυχία στους κατοίκους της περιοχής.

Αφενός, πέραν από εποχικούς εργαζόμενους στην περιοχή δεν υπάρχει μουσουλμανικός πληθυσμός και αφετέρου για τη λειτουργία του τεμένους δεν ζητήθηκε η γνώμη, ούτε έχει ενημερωθεί αρμοδίως σχετικά η τοπική κοινωνία.

Δεδομένου του εύλογου προβληματισμού των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής, είναι επιτακτικό να ξεκαθαριστεί ότι δεν υπάρχει η πρόθεση από πλευράς των αρμοδίων αρχών για αδειοδότηση λειτουργίας μουσουλμανικού τεμένους, ενώ θα αντιμετωπιστεί συννόμως κάθε προσπάθεια παράνομων ευκτηρίων οίκων.

Κατόπιν αυτών,

ΕΡΩΤΩΝΤΑΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ:

1. Αν υπάρχει από πλευράς των αρμοδίων αρχών η πρόθεση για αδειοδότηση λειτουργίας μουσουλμανικού τεμένους στην Αγία Τριάδα Ναυπλίου.

2. Πώς θα αντιμετωπιστεί συννόμως κάθε προσπάθεια λειτουργίας παράνομων ευκτηρίων οίκων στην ευρύτερη περιοχή της Αργολίδας”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

“Ελάτε σκότωσα τον πατέρα μου”

AGGELOS DRITSAS

Επιμελητήριο Αργολίδας

AGGELOS DRITSAS

ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ : νίκη με 3-0 απέναντι στο Κερατσίνι BINTEO DRONE TA 3 ΓΚΟΛ !!!

AGGELOS DRITSAS

Ελένη Γκαμίλη Πρόεδρος του Δ.Σ. Δήμου Ερμιονίδας: “Καμία ανοχή στον υποβιβασμό του Δημοτικού Συμβουλίου”

AGGELOS DRITSAS

 Γιώργος Μπελίτσης : «Στην μέση στα Καλάβρυτα» ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Η Νάνα Μούσχουρη θα ερμηνεύσει τους Εθνικούς Ύμνους στην Τελετή Παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας

AGGELOS DRITSAS

Ο Πρόεδρος Λευτέρης Παπαδάκης και το Διοικητικό συμβούλιο, είναι συντετριμμένοι

AGGELOS DRITSAS

Ευχαριστήρια επιστολή Δημάρχου Ναυπλιέων Δημητρίου Ορφανού

AGGELOS DRITSAS

Η περιοδεία του Δημάρχου Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσου ξεκίνησε σε κλίμα νίκης

AGGELOS DRITSAS

Στη διάθεση του κοινού βρίσκονται από σήμερα τα εισιτήρια διαρκείας του Diomidis Handball Club,

AGGELOS DRITSAS

Ιωάννης Μαλτέζος : Συνάντηση είχα σήμερα με τους Διευθυντές των σχολείων

AGGELOS DRITSAS

Σωκράτης Δωρής : ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΑΣ !!!

AGGELOS DRITSAS