ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Ενημερώνουμε τους δημότες μας, αλλά και όλους όσοι θέλουν να προσέλθουν στην αποψινή περιφορά εικόνας και τη λειτουργία για τον εορτασμό του Προφήτη Ηλία, ότι η προσέλευση προς τον λόφο της Ασπίδας μπορεί να γίνει με δύο τρόπους:

🚌 Με μετακίνηση με λεωφορείο, από την είσοδο του λόφου προς το εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία και αντίστροφα.

🚶🚶‍♀️ Περπατώντας, από την είσοδο του λόφου προς το εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία.

Και στις δύο περιπτώσεις, δεν επιτρέπεται η είσοδος οχημάτων Ι.Χ. στο λόφο της Ασπίδας, γι’ αυτόν το λόγο παρακαλούνται οι επισκέπτες να παρκάρουν τα αυτοκίνητά τους στον δρόμο πριν την είσοδο προς τον λόφο.

Απόψε Σάββατο 19 Ιουλίου, από τις 19:00 θα υπάρχουν διαθέσιμα δύο λεωφορεία στην είσοδο του λόφου, προκειμένου να εξυπηρετήσουν δωρεάν τους πολίτες, για τη μετάβαση προς και την επιστροφή τους από το εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία.

Αύριο Κυριακή 20 Ιουλίου, θα υπάρχει διαθέσιμο ένα λεωφορείο, για τον ίδιο σκοπό, από τις 09:00 στο ίδιο σημείο.

Ο Δήμος Άργους – Μυκηνών εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς την ΚΤΕΛ Αργολιδας Α. Ε. για την άμεση ανταπόκριση και τη συνδρομή της στη διευκόλυνση της μετακίνησης των συμπολιτών μας στον λόφο της Ασπίδας, για τον εορτασμό του Προφήτη Ηλία.

Με την ευγενική διάθεση των λεωφορείων δίνεται η δυνατότητα σε περισσότερους δημότες και επισκέπτες να συμμετάσχουν με ασφάλεια και άνεση στις θρησκευτικές και εορταστικές εκδηλώσεις.

Η συνεργασία αυτή αναδεικνύει έμπρακτα το πνεύμα κοινωνικής ευθύνης και τη διαρκή στήριξη της ΚΤΕΛ Α.Ε. στις πρωτοβουλίες του Δήμου και της τοπικής κοινωνίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Αδιανόητο περιστατικό στην Κέρκυρα: Ο Μητροπολίτης έδωσε εντολή να διώξουν ΑμεΑ που ήθελε την ευχή του (video)

AGGELOS DRITSAS

Στο 14ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού θα συμμετέχει η Περιφέρεια Πελοποννήσου

AGGELOS DRITSAS

«Taygetos Challenge» στις 23 και 24 Μαρτίου

AGGELOS DRITSAS

50 επιχειρήσεις από τη Πελοπόννησο, η Περιφέρεια και τα Επιμελητήρια στη FOOD EXPO 2024

AGGELOS DRITSAS

Συζητήσαμε αναλυτικά την πρόοδο του έργου της Νεοκλασικής Αγοράς Άργους, που έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα “ΔΙΑΤΗΡΩ”.

AGGELOS DRITSAS

Συνεχίζουμε δυναμικά, για να είναι η Επόμενη Μέρα ακόμα καλύτερη!!!

AGGELOS DRITSAS

Σεβασμός στη Δημοτική Περιουσία ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Η ημέρα λειτουργίας της λαϊκής αγοράς της ΔΚ Ναυπλίου μεταφέρεται την Παρασκευή 31/01/2025

AGGELOS DRITSAS

Για κάποιους ήταν σκουπίδια……

AGGELOS DRITSAS

Με την βοήθεια του Θεού, το συσσίτιο της αγάπης του Ιερού Ναού Ευαγγελίστριας Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

Μαρίνα Σάττι: Σταμάτησε τη συναυλία της γιατί πετούσαν αβγά στη σκηνή

AGGELOS DRITSAS

Παγκόσμια Ημέρα Braille

AGGELOS DRITSAS