ΑΡΓΟΛΙΔΑ TV – ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΡΙΤΣΑΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δήμος Τροιζηνίας-Μεθάνων ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τις απογευματινές ώρες του Σαββάτου 17 Αυγούστου εκδηλώθηκαν στη Χερσόνησο των Μεθάνων τρία μέτωπα πυρκαγιάς. Συγκεκριμένα στους Αγίους Θεοδώρους, στην Κουνουπίτσα και κοντά στον Άγιο Κωνσταντίνο.

Στο σημείο επιχείρησαν αμέσως 11 οχήματα, 55 πυροσβέστες, 10 εναέρια μέσα, 1 υδροφόρα του Δήμου και 2 υδροφόρες ιδιωτών και τα μέτωπα τέθηκαν σε πλήρη έλεγχο.

Ο Δήμαρχος Τροιζηνίας Μεθάνων, κος Τάσος Μούγιος, ο Αντιδήμαρχος Μεθάνων, υπεύθυνος για θέματα Πολιτικής Προστασίας, κος Βασίλης Παντελής, ο Πρόεδρος της Κουνουπίτσας, κος Κώστας Μαργαρώνης, ο Πρόεδρος της Κυψέλης, κος Ιωσήφ Παυλής και ο Πρόεδρος της Λουτρόπολης, κος Δημήτρης Λάμπρου βρέθηκαν άμεσα στο σημείο και συνέβαλαν.

Ευχαριστούμε θερμά τον Υπουργό Πολιτικής Προστασίας και Κλιματικής Κρίσης, κο Βασίλη Κικίλια, για την άμεση αποστολή 10 εναέριων μέσων, τον Βουλευτή Α Πειραιώς και Νήσων κο Κώστα Κατσαφάδο για τον συντονισμό, τον Υποδιοικητή Πελοποννήσου Πύραρχο κο Ανδρέα Καπουράλο, τον Διοικητή Ν. Αργολίδος Πύραρχο κο Παναγιώτη Παπακωνσταντίνου, τον Διοικητή Π.Υ. Ναυπλίου Αντιπύραρχο κο Βασίλη Γεωργόπουλο, τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Γαλατά κο Ηλία Μπαλτά, τον Προϊστάμενο Κλιμακίου Τροιζηνίας Ανθυποπυραγό κο Ιωάννη Κωστόπουλο, την ομάδα ΕΜΟΔΕ από την Τρίπολη, το πεζοπόρο τμήμα πυροσβεστών Αργολίδος τους πυροσβέστες του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Τροιζηνίας, οι οποίοι υπερέβησαν εαυτούς και προσέγγισαν δύσβατα σημεία, όλους τους εθελοντές που με αυταπάρνηση και ανιδιοτέλεια συνέδραμαν στην κατάσβεση και τους υπαλλήλους του Δήμου, οι οποίοι πέρα από ωράρια και με αγάπη για τον τόπο τους παρέμειναν στο σημείο και συνέδραμαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

33η εθελοντική αιμοδοσία της στο Δημαρχείο Κουτσοποδίου στις 22 Οκτωβρίου

AGGELOS DRITSAS

Άργος: Σε ποιες οδούς δεν επιτρέπεται το παρκινγκ την Παρασκευή 25/8 λόγω ασφαλτόστρωσης

AGGELOS DRITSAS

«Υδατοκαλλιέργειες στις ελληνικές ακτές: Κατάληψη χωρίς όρια;»

AGGELOS DRITSAS

«Κινούμαι Ηλεκτρικά ΙΙ»: Μέχρι πότε υποβάλλονται οι αιτήσεις

AGGELOS DRITSAS

Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

Το 3% των πυρκαγιών ευθύνονται φέτος για το 80% των καμένων δασικών εκτάσεων

AGGELOS DRITSAS

Δ. Ορφανός: Προχωρούμε με προσεκτικά βήματα μέχρι την πλήρη ανάληψη των καθηκόντων μας

AGGELOS DRITSAS

Μάθε που ψηφίζεις

AGGELOS DRITSAS

Ερμιονίδα – Βήμα στο Αύριο – Γιάννης Μαργέτας

AGGELOS DRITSAS

Ατρόμητος Παναριτίου – Φοίνικας Νέας Επιδαύρου 0-4 ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Πρόστιμο 100.000 ευρώ και λουκέτο σε beach bar σε παραλία

Tv

23χρονος και 15χρονη νεκροί σε τροχαίο το βράδυ της Δευτέρας

AGGELOS DRITSAS