ΑΡΓΟΛΙΔΑ TV – ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΡΙΤΣΑΣ

Με κατάπληξη πληροφορήθηκα τη θυροκολλημένη από δικαστική επιμελήτρια έγγραφη πρόσκληση προς εμένα, της δημοτικής παράταξης “ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ”, με την οποία καλούμαι να παρευρεθώ σε συνεδρίαση που θα πραγματοποιήσει αύριο ή μεθαύριο σε ώρες που μου καθορίζονται στην εν λόγω πρόσκληση στο γραφείο του επικεφαλής αυτής.

Στο κείμενο αυτό καλούμαι να εκφράσω τις “αιτιάσεις, απόψεις και ισχυρισμούς” μου σχετικά με τον τρόπο που αποφασίζω και ψηφίζω στο δημοτικό συμβούλιο και ότι “ψηφίζω αντίθετα και δεν ταυτίζομαι με την άποψη της παράταξης”.

Το κείμενο αυτό είναι ένα κείμενο βαθιά προσβλητικό προς εμένα, την προσωπικότητα και τη μέχρι τώρα πολιτική μου διαδρομή στην τοπική αυτοδιοίκηση και το μαχόμενο αγροτικό συνδικαλισμό.

Σαράντα χρόνια δε φοβήθηκα ποτέ, δεν κρύφτηκα και δε μετείχα σε υπόγειες συμφωνίες και συναλλαγές. Είμαι από τους ιδρυτές της παράταξης, με επικεφαλής τον Παναγιώτη Παπαιωάννου, πιστεύοντας στην πολιτική ηθική και ακεραιότητά του στην οποία ακόμη πιστεύω και την οποία τιμώ, όπως και άλλων συνιδρυτών και συνυποψηφίων μου, πολλών που μάχονται ακόμα και σήμερα για το καλό του Δήμου, την αλλαγή σελίδας στην πολιτική ηθική και πρακτική στο Δήμο μας.

Δυστυχώς όμως κάποιοι και κάποιες δεν εγκλιματίστηκαν ποτέ στην παράταξη, τη χρησιμοποίησαν πρόσκαιρα γιατί έτσι τους συνέφερε τότε αλλά τώρα είναι έτοιμοι “να γυρίσουν στο μαντρί” από το οποίο ποτέ ουσιαστικά δεν έφυγαν και να κατηγορήσουν εμένα για ενδοτισμό.

Κάθε μέρα βρίσκονται όλοι μαζί, εκείνα τα μέλη μας που κατηγορούσαν την προηγούμενη Δημοτική αρχή στις εκλογές, μαζί με τους ηττημένους που έστειλε ο λαός στα σπίτια τους. Όλοι αυτοί σχεδιάζουν να εγκλωβίσουν τον επικεφαλής της “ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ” Παναγιώτη Παπαιωάννου, με σκοπό να αλώσουν την παράταξη και να με εξοντώσουν πολιτικά τόσο εμένα όσο και πολλά άλλα στελέχη που εξακολουθούμε να πιστεύουμε στα ιδανικά και τις εξαγγελίες της ίδρυσης της παράταξης και για το λόγο αυτό στελέχη όπως εγώ αλλά και άλλοι τους στεκόμαστε εμπόδιο.

Σε λίγο καιρό θα πέσουν και οι τελευταίες μάσκες τους και θα είναι πάλι μέλη στο πολιτικό καρναβάλι στο οποίο ανήκαν.

Πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι με κλήσεις σε απολογία και πολιτικούς τραμπουκισμούς δε φοβάμαι και δε φιμώνομαι. ΔΗΛΩΝΩ λοιπόν ότι ανεξαρτητοποιούμαι από την παράταξη ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, παραμένω Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Άργους Μυκηνών, προασπίζοντας όλα όσα με έκαναν μαζί με πολλούς άλλους να ιδρύσουμε την παράταξη το τέλος του 2022. Θα συνεχίσω να δίνω τον καλό αγώνα για τους συνδημότες μου, όπως έκανα όλα αυτά τα χρόνια από το 2002 μέχρι και σήμερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-ΛΥΚΕΙΟ ΑΡΓΟΥΣ «ΑΥΤΕΝΕΡΓΩ» 3-1-Δεύτερη θέση στην Ελλάδα τα κορίτσια από την Αργολίδα

AGGELOS DRITSAS

  Ευρωεκλογές 2024: Με Βέφα, Βατίδου, Ηλιάδη και Καμπούρη το ευρωψηφοδέλτιο του ΛΑΟΣ

AGGELOS DRITSAS

4 Απριλίου: Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων

AGGELOS DRITSAS

Γ. Γαβρήλος στην ΕΡΤ: Ο ΣΥΡΙΖΑ προχωρά στο συνέδριό του μαζί με την κοινωνία

AGGELOS DRITSAS

Στον Αρχαιολογικό χώρο των Μυκηνών βρέθηκε σήμερα η Ολυμπιακή Φλόγα.. BINTEO REPORTAZ DRONE

AGGELOS DRITSAS

Γηροκομείο Άργους : ΕΟΡΤΗ ΑΓ. ΙΩΑΝΝΟΥ ΤΟΥ ΡΩΣΣΟΥ

AGGELOS DRITSAS

Ναύπλιο: Συνεδριάζει το νέο Δημοτικό Συμβούλιο για εκλογή προεδρείου και Δημοτικής Επιτροπής

AGGELOS DRITSAS

Μαντζούνης – Γεωργόπουλος συζήτησαν για την Ερμιονίδα

AGGELOS DRITSAS

ΕΝΔΗΕΡ: ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ

AGGELOS DRITSAS

Χειροπέδες σε 36χρονο στο Ναύπλιο για κατοχή ηρωίνης

AGGELOS DRITSAS

Ασθενής κυνηγούσε με ψαλίδι γιατρούς και νοσηλευτές σε νοσοκομείο

AGGELOS DRITSAS

Γεωργόπουλος: Παραμονή των Θεοφανείων σήμερα και η μέρα ξεκίνησε με κάλαντα από τα παιδιά!

AGGELOS DRITSAS