ΑΡΓΟΛΙΔΑ TV – ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΡΙΤΣΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνεχίζει να προκαλεί ο πρώην δήμαρχος Δημήτρης Κωστούρος στην προσπάθειά του να παραμείνει στην επικαιρότητα, θεωρώντας ίσως του Δημότες Ναυπλιέων και χωρίς μνήμη και χωρίς κρίση.
Με την αλαζονική και αυταρχική συμπεριφορά που εξακολουθεί να τον διακατέχει, προφανώς και δεν διδάχτηκε τίποτα από το αποτέλεσμα των εκλογών και την πολιτική του καταδίκη, προβάλει αυτά που νομίζει ότι τον συμφέρουν και κρύβει την πραγματικότητα, ακόμα και για το ευαίσθητο ζήτημα της προστασίας των ακτών και των λουομένων με ναυαγοσωστική κάλυψη.
Γνωρίζει πολύ καλά ότι η Δημαρχία Ορφανού, εξαντλεί όλα τα περιθώρια για να καλύψει τις δικές του παραλήψεις, τα χρέη, τις υποσχέσεις, τις αδιαφανείς διαδικασίες, τις δυσλειτουργίες που άφησε πίσω του και αντί να συμμετέχει ή να σιωπά, προκαλεί με διαγγέλματα στο Facebook και στα φιλικά του sites για ανικανότητα τη Δημοτική Αρχή και ψεύδεται χωρίς ντροπή, για τις διαδικασίες που νόμιμα προβλέπονται και ακολουθούνται.
Αλλά η υποκρισία του ξεπερνά κάθε όριο, όταν συνεχώς απουσιάζει επιδεκτικά από τις συνεδριάσεις της Δημοτικής Επιτροπής εκεί που συζητούνται τα θέματα και παίρνονται οι αποφάσεις, αποφεύγοντας να πάρει υπεύθυνη θέση και να ψηφίζει, γιατί δεν θέλει να “εκτεθεί” και να αντιμετωπίσει την κριτική και τα ερωτήματα για τις δικές του ευθύνες, πόσω μάλλον να ψηφίσει θετικά στις προτάσεις Ορφανού.
Αν λοιπόν επιθυμεί πραγματικό και δημιουργικό διάλογο, χωρίς ύβρεις και προκλήσεις, ας συνηθίσει στην ιδέα να έρχεται στα υπεύθυνα αρμόδια δημοτικά όργανα και ας σταματήσει να παραπληροφορεί τους συνδημότες μας, γιατί το μόνο που πετυχαίνει είναι να λιγοστεύουν επικίνδυνα, για τον ίδιο, και οι ελάχιστοι εναπομείναντες οπαδοί του.
Και επειδή εμείς μιλάμε με αποδείξεις, δείτε από τις αναρτήσεις στη Διαύγεια, την απουσία του -όπως και του κυρίου Καχριμάνη- από τη Δημοτική Επιτροπή και την απόφαση για τη “διακήρυξη του διεθνούς ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού” όπως προβλέπει ο Νόμος και την οποία απέκρυψε στην τελευταία ανακοίνωση του ο πρώην δήμαρχος, θέλοντας να συκοφαντήσει τη Δημοτική Αρχή Ορφανού.
Αυτονόητο είναι ότι επιστρέφονται οι απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί στον αποστολέα τους, οι οποίοι μάλλον χαρακτηρίζουν τον ίδιο.
ΟΡΑΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Γ΄Εθνική: Παναργειακός και Ερμιονίδα δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη

AGGELOS DRITSAS

ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣ # Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΟΥΡΝΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟ – ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΡΑΘΩΝΑ  ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Τον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών επισκέφθηκε ο Βασίλης Κοντοζαμάνης

AGGELOS DRITSAS

24h Swim For Good: Μια ξεχωριστή πρωτοβουλία αγάπης στο Άργος για τα παιδιά που μας έχουν ανάγκη

AGGELOS DRITSAS

Κατάθεση αναφοράς στη βουλή από τον Γ. Γαβρήλο: Άμεση η ανάγκη για ενίσχυση των κτηνοτρόφων εξαιτίας των καταστροφικών πυρκαγιών

AGGELOS DRITSAS

Συναντήθηκα με τον Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας, Γιάννη Μαντζούνη.

AGGELOS DRITSAS

Ένας τόνος ζωοτροφές για τα αδέσποτα Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

Δυο συλλήψεις σε χωριό του Άργους για διάρρηξη οχήματος και κλοπή

AGGELOS DRITSAS

“Μια απέραντη αγάπη”: Η ιστορία του Ιταλού στρατιώτη που αγάπησε την μοδιστρούλα από το Άργος

AGGELOS DRITSAS

Πέτρος Τατούλης στον Αntenna: Η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα είναι καλύτερη όταν θα συνθέτει όλα τα χρώματα

AGGELOS DRITSAS

Φοβήθηκαν μετά τη γυναικοκτονία των Αγίων Αναργύρων και τηλεφωνούν στην ΕΛ.ΑΣ. για να καταγγείλουν

AGGELOS DRITSAS

ΝΕΑ ΚΙΟΣ : Ένας μαχητής της ζωής, ένας άνθρωπος της θάλασσας, ένα δικό μας παιδί έφυγε στο μεγάλο ταξίδι.

AGGELOS DRITSAS