ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΔΗΜΟΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Διαγωνισμός για την αναβάθμιση και του Κέντρου Υγείας Κρανιδίου στην Αργολίδα

Σε δημοπράτηση βγήκε το έργο «Ενεργειακή και Λειτουργική Αναβάθμιση και Ανακαίνιση Κέντρων Υγείας (ΚΥ) Ανδρίτσαινας, Κρεστένων, Φιλιατρών, Κρανιδίου» που βρίσκεται εντός των διοικητικών ορίων της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Αναθέτουσα αρχή είναι η Διοίκηση 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων, Ηπείρου και Δυτικής Ελλάδας.

Το ΤΑΙΠΕΔ είναι η διενεργούσα αρχή και ενεργεί κατ’ εντολή, για λογαριασμό και στο όνομα του δικαιούχου του Προγράμματος «Διοίκησης της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας», εκτελώντας όλες τις απαιτούμενες και προβλεπόμενες ενέργειες της αρμοδιότητας της αναθέτουσας αρχής στο όνομα και για λογαριασμό της μέχρι και την κατακύρωση της σύμβασης.

Το κόστος με Φ.Π.Α. είναι 6.908.972,42 ευρώ (αξία χωρίς Φ.Π.Α. 5.571.751,95 ευρώ). Η δημοπράτηση θα πραγματοποιηθεί στις 6 Φεβρουαρίου 2024 και η αποσφράγιση των προσφορών είναι προγραμματισμένη για τις 7 Φεβρουαρίου 2024.

Η διάρκεια του έργου έχει εκτιμηθεί σε 12 ημέρες από την υπογραφή της σχετικής σύμβασης. Το έργο χρηματοδοτείται με πόρους που προέρχονται από το Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης – NextGenerationEU.
Το αντικείμενο του έργου

Αντικείμενο του έργου είναι η αναβάθμιση των κτιριακών υποδομών και εγκαταστάσεων των Κέντρων Υγείας, που θα συνεισφέρει στην ποιοτική βελτίωση των υπηρεσιών υγειονομικής περίθαλψης.

Τα κτίρια στα οποία στεγάζονται τα Κέντρα Υγείας έχουν κατασκευαστεί κατά κύριο λόγο τις δεκαετίες του 1980, 1990 και έχουν επιφάνεια που κυμαίνεται μεταξύ 300 τ.μ. και 1.400 τ.μ. περίπου και περιλαμβάνουν ένα ή δύο επίπεδα.

Η ανακαίνιση των Κέντρων Υγείας στοχεύει στην ενεργειακή και λειτουργική αναβάθμιση των κτιρίων, ήτοι στην αναβάθμιση της θερμομόνωσης, του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού και δικτύων τους και γενικότερα της κατάστασης των κτιριακών υποδομών τους (τοιχοποιίες, δάπεδα, οροφές, μονώσεις, στέγες κ.λπ.).

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν στα Κέντρα Υγείας Ανδρίτσαινας, Κρεστένων, Φιλιατρών και Κρανιδίου, που εδρεύουν αντίστοιχα στους Νομούς Ηλείας, Μεσσηνίας και Αργολίδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Άρια Ναυπλίου γιόρτασαν την Κοίμηση της Θεοτόκου

AGGELOS DRITSAS

Ηλεία- Σεισμός: Η ανακοίνωση για τα σχολεία στη Ζαχάρω

AGGELOS DRITSAS

Σπείρα Γεωργιανών δρούσε και στο Ναύπλιο – Διαρρήξεις, εκβιασμοί, αρπαγές και τοκογλυφία

AGGELOS DRITSAS

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΓΑΝΩΣΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

AGGELOS DRITSAS

Zεστή μουσική βραδιά στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Θεατρικού Ομίλου Ερμιονίδας

AGGELOS DRITSAS

Μεγάλη επιτυχία στην 12η Γιορτή Ελιάς & Ελαιολάδου ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Ζητείται κυρία για απογευματινή φύλαξη δυο παιδιών στο Άργος

AGGELOS DRITSAS

Σοκ στη Γλυφάδα με 4 νεκρούς: Ένοπλος εισέβαλε σε ναυτιλιακή εταιρεία

AGGELOS DRITSAS

”Νέα Πελοπόννησος”: Εγκαίνια εκλογικού κέντρου στο Άργος την Πέμπτη 28/9

AGGELOS DRITSAS

Βαλτιμόρη: Τι γνωρίζουμε για το πλοίο που προσέκρουσε στη γέφυρα Key Bridge

AGGELOS DRITSAS

Μαρτάκι: Τι συμβολίζει και γιατί το φοράμε

AGGELOS DRITSAS

Για να παίρνουμε ιδέες: Μόδα στην Αμερική η γιόγκα με μια γίδα στην πλάτη !

AGGELOS DRITSAS