ΑΡΓΟΛΙΔΑ TV – ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΡΙΤΣΑΣ

Αντιμέτωπος με τους δύο διεκδικητές του τίτλου με το “καλημέρα”

Η τύχη δεν χαμογέλασε στους “Λύκους” αφού η χθεσινή κλήρωση τους έβαλε πολύ δύσκολα στο ξεκίνημα της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Κηφισιά, Καλαμάτα, Πανιώνιος και Χανιά θα είναι οι πρώτες δοκιμασίες για τους νεοφώτιστους στην αρχή της περιόδου.

Η ομάδα του Βαζάκα την πρώτη αγωνιστική θα φιλοξενήσει στο γήπεδο της την Κηφισιά. Ο πρώτος σκόρερ του περσινού πρωταθλήματος Μάναλης με τους Κυριόπουλο και Παντελίδη θα βάλουν δύσκολα στην εξαιρετική αμυντική γραμμή του Παναργειακού.

Όλες οι γραμμές της Κηφισιάς έχουν δώσει πολύ καλά δείγματα γραφής μέχρι τώρα, η ομάδα του Σεμπάστιαν Λέτο θεωρείται ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της SL 2 με μοναδικό ίσως μειονέκτημα για κάποιους, την απειρία του προπονητή της στην κατηγορία.
Την δεύτερη αγωνιστική ο Παναργειακός θα ταξιδέψει στην Καλαμάτα για να αντιμετωπίσει την έτερη διεκδικήτρια του πρωταθλήματος “Μαύρη Θύελλα” η οποία την πρώτη αγωνιστική θα ταξιδέψει στα Χανιά.
Εάν η Καλαμάτα επιστρέψει από την Κρήτη “λαβωμένη” η πίεση του κόσμου της θα είναι τεράστια στο παιχνίδι με τον Παναργειακό, θα είναι ένα παιχνίδι must win για την ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου.
Ούτως ή άλλως οι Καλαματιανοί στην πρώτη τους φετινή εμφάνιση μπροστά στον κόσμο τους θα “φάνε σίδερα” για την νίκη θέλοντας να περάσουν το μήνυμα στους οπαδούς τους ότι φέτος “θα είναι η χρονιά τους”.

Ο Παναργειακός “ξεμπούκωσε” βρίσκοντας δίχτυα τρεις φορές με την Νέα Αρτάκη στο αγώνα της Β’ φάσης του Κυπέλλου μετά από δύο άσφαιρα φιλικά, αλλά ακόμα έχει πολύ δρόμο μπροστά του για να παρουσιαστεί ετοιμοπόλεμος στην πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος, το στοίχημα για τον Βαζάκα θα είναι να μπουν κάποιοι βαθμοί (4-6 β) στο σακούλι του, στις τέσσερις πρώτες δύσκολες αναμετρήσεις (Πανιώνιος 3η και Χανιά 4η) του φετινού μαραθωνίου.

Κώστας Γιαννάκης/Sports Talk

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Ερμιονίδας

AGGELOS DRITSAS

Ξεκινούν τα έργα κατασκευής ομβρίων δικτύων σε Νέα Κίο και στο Νότιο τμήμα του Άργους!

AGGELOS DRITSAS

Σημαντικές Aποφάσεις ελήφθησαν από το Δημοτικό Συμβούλιο Ερμιονίδας

AGGELOS DRITSAS

Τα ξημερώματα σημειώθηκε μικροσεισμός στην Αργολίδα

AGGELOS DRITSAS

Δημόσια Διαβούλευση για τη Στρατηγική ΟΧE των Δήμων Επιδαύρου,

AGGELOS DRITSAS

”ΕΝΔΗΕΡ”: Στην Κοιλάδα Αργολίδας συνεχίζει την προεκλογική του ομιλία σήμερα ο Τάσος Λάμπρου

AGGELOS DRITSAS

Συνεχίζουν την αποχή οι δικηγόροι έως τις 19 Ιανουαρίου

AGGELOS DRITSAS

Βασιλόπιτα έκοψε ο Πολιτιστικός Εξωραϊστικός και Μορφωτικός Σύλλογος Κάντιας

AGGELOS DRITSAS

Από αύριο Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας σε μαγαζιά και βιομηχανίες

Tv

Νυχτερινός Αγώνας αλιείας με φελλό στο Ναύπλιο ΦΩΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Tv

Κοριτσάκι το πρωτο μωρο του 2024

AGGELOS DRITSAS

Η περιοδεία του Δημάρχου Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσου ξεκίνησε σε κλίμα νίκης

AGGELOS DRITSAS