ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Η Δημοτική Αρχή συνεχίζοντας την πορεία προς την ανάπτυξη του τόπου, δεν αφήνει ανεκμετάλλευτο κανένα πρόγραμμα και καμία χρηματοδότηση που προκύπτει, ανταποκρινόμενη στην πρόσκληση του Υπουργείου Τουρισμού για την εκδήλωση ενδιαφέροντος και την υποβολή αίτησης ενίσχυσης για το πρόγραμμα κρατικής ενίσχυσης με τίτλο ‘’ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ ΚΑΤΑΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ’’, το οποίο χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.

Το συνολικό ποσό της ενίσχυσης αγγίζει το ποσό των 300.000 ευρώ και αφορά στην δημιουργία Καταδυτικού Πάρκου στη θαλάσσια περιοχή της Ερμιονίδας και η κατάθεση του φακέλου προκειμένου να εξασφαλισθεί η χρηματοδότηση, έχει ολοκληρωθεί.

Ως Καταδυτικό Πάρκο νοείται η χαρακτηρισμένη περιοχή, στην οποία πραγματοποιούνται κατ’ αποκλειστικότητα καθοδηγούμενες καταδύσεις αναψυχής, καθώς και συναφείς υποβρύχιες δραστηριότητες, όπως η υποβρύχια φωτογράφιση, η υποβρύχια κινηματογράφηση και η περιβαλλοντική εκπαίδευση. Η επιστημονική έρευνα εντός του Πάρκου επιτρέπεται υπό τους όρους του προεδρικού διατάγματος [ΠΔ] 67/1981 ((ΦΕΚ 23/Α/1981) και (ΦΕΚ 43/Α/1981)) και των λοιπών οικείων διατάξεων.

Το παραπάνω πρόγραμμα του Υπουργείου Τουρισμού καλύπτει:

1. Δαπάνες για μελέτες που προκύπτουν μετά την διαδικασία χαρακτηρισμού οριοθέτησης του καταδυτικού πάρκου, σύμφωνα με το άρθρο 13 του Ν. 3409/2005. (10%)

2. Δαπάνες για κατασκευή, επέκταση, εκσυγχρονισμό υποβρύχιων εγκαταστάσεων και προμήθειας εξοπλισμού. (100%)

3. Δαπάνες προβολής προώθησης και άλλα. (10%)

Είμαστε ευτυχείς που συμμετέχουμε σε προγράμματα χρηματοδότησης, τα οποία ενισχύουν τις τουριστικές υποδομές του τόπου μας, με σκοπό την αύξηση της επισκεψιμότητας

και την ανάδειξη του τουριστικού προορισμού Ερμιονίδα.

Αγγελική Λούμη – Γιαννικοπούλου

Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Δημοσίων Σχέσεων & Επικοινωνίας

Υπεύθυνη Προγραμματισμού και οργάνωσης μελετών και έργων για την ένταξη τους σε Περιφερειακά, Εθνικά και Ευρωπαϊκά Χρηματοδοτικά Προγράμματα

#angelikiloumi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Μίνωας Ένωση Κρητών Αργολίδας

AGGELOS DRITSAS

Φιάσκο με το Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ στο Ναύπλιο

AGGELOS DRITSAS

19χρονος Γεωργιανός εισέβαλε με μαχαίρι σε γυμνάσιο – Τραυμάτισε τον διευθυντή και έναν μαθητή

AGGELOS DRITSAS

Τα πρώτα αποτελέσματα των Περιφερειακών εκλογών στην Αργολίδα

AGGELOS DRITSAS

Τουρνουά Χειροσφαίρισης Danaon Cup «Λένα Πετράκη»

AGGELOS DRITSAS

Ιωάννης Μαλτέζος: «Παραλάβαμε ένα ναρκοθετημένο προϋπολογισμό για τον Δήμο»

AGGELOS DRITSAS

Φωτιά στην Μιδεα τώρα από κεραυνό… Ας ελπίσουμε να μην κατέβει χαμηλότερα.

AGGELOS DRITSAS

Αυτός είναι ο 78χρονος που κατηγορείται ότι βίαζε την εγγονή του

AGGELOS DRITSAS

Δ.Σ. στον Απολλώνειο Πολιτιστικό Σύλλογο Λευκακίων

AGGELOS DRITSAS

Τσικνίζει σήμερα από το πρωί ο Δήμος Ναυπλιέων ΒΙΝΤΕΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

AGGELOS DRITSAS

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια

AGGELOS DRITSAS

Ίδρυμα Μαρίας Κ. Ράδου

AGGELOS DRITSAS