ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Η Δημοτική Αρχή συνεχίζοντας την πορεία προς την ανάπτυξη του τόπου, δεν αφήνει ανεκμετάλλευτο κανένα πρόγραμμα και καμία χρηματοδότηση που προκύπτει, ανταποκρινόμενη στην πρόσκληση του Υπουργείου Τουρισμού για την εκδήλωση ενδιαφέροντος και την υποβολή αίτησης ενίσχυσης για το πρόγραμμα κρατικής ενίσχυσης με τίτλο ‘’ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ ΚΑΤΑΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ’’, το οποίο χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.

Το συνολικό ποσό της ενίσχυσης αγγίζει το ποσό των 300.000 ευρώ και αφορά στην δημιουργία Καταδυτικού Πάρκου στη θαλάσσια περιοχή της Ερμιονίδας και η κατάθεση του φακέλου προκειμένου να εξασφαλισθεί η χρηματοδότηση, έχει ολοκληρωθεί.

Ως Καταδυτικό Πάρκο νοείται η χαρακτηρισμένη περιοχή, στην οποία πραγματοποιούνται κατ’ αποκλειστικότητα καθοδηγούμενες καταδύσεις αναψυχής, καθώς και συναφείς υποβρύχιες δραστηριότητες, όπως η υποβρύχια φωτογράφιση, η υποβρύχια κινηματογράφηση και η περιβαλλοντική εκπαίδευση. Η επιστημονική έρευνα εντός του Πάρκου επιτρέπεται υπό τους όρους του προεδρικού διατάγματος [ΠΔ] 67/1981 ((ΦΕΚ 23/Α/1981) και (ΦΕΚ 43/Α/1981)) και των λοιπών οικείων διατάξεων.

Το παραπάνω πρόγραμμα του Υπουργείου Τουρισμού καλύπτει:

1. Δαπάνες για μελέτες που προκύπτουν μετά την διαδικασία χαρακτηρισμού οριοθέτησης του καταδυτικού πάρκου, σύμφωνα με το άρθρο 13 του Ν. 3409/2005. (10%)

2. Δαπάνες για κατασκευή, επέκταση, εκσυγχρονισμό υποβρύχιων εγκαταστάσεων και προμήθειας εξοπλισμού. (100%)

3. Δαπάνες προβολής προώθησης και άλλα. (10%)

Είμαστε ευτυχείς που συμμετέχουμε σε προγράμματα χρηματοδότησης, τα οποία ενισχύουν τις τουριστικές υποδομές του τόπου μας, με σκοπό την αύξηση της επισκεψιμότητας

και την ανάδειξη του τουριστικού προορισμού Ερμιονίδα.

Αγγελική Λούμη – Γιαννικοπούλου

Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Δημοσίων Σχέσεων & Επικοινωνίας

Υπεύθυνη Προγραμματισμού και οργάνωσης μελετών και έργων για την ένταξη τους σε Περιφερειακά, Εθνικά και Ευρωπαϊκά Χρηματοδοτικά Προγράμματα

#angelikiloumi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Φορολογική ενημερότητα – express για χρέη σε εφορία και δήμους 

AGGELOS DRITSAS

Δράση πρόληψης και ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού από την Κινητή Ομάδα Υγείας του Ε.Ε.Σ. στην πόλη του Άργους .

AGGELOS DRITSAS

Αλλαγές στη νομοθεσία για τα ελαιόλαδα και πυρηνέλαια

AGGELOS DRITSAS

”Αλλαγή Πορείας – Δημήτρης Καμπόσος”: Πρόσκληση στην κεντρική ομιλία και παρουσίαση του Συνδυασμού την Τετάρτη 27/9

AGGELOS DRITSAS

Χρόνια πολλά ,να έχουμε την ευλογία των Τριών ιεραρχών

AGGELOS DRITSAS

Αποκριάτικος χορός του Συλλόγου ΑμεΑ Αργολίδας “Οδύσσεια”

AGGELOS DRITSAS

“Έφυγε” ο δεξιοτέχνης του κλαρίνου, Γιώργος Ροζής – Την Τρίτη η κηδεία του

AGGELOS DRITSAS

Διεθνολογικές Συναντήσεις Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

Τραγωδία : Απανθρακώθηκε οδηγός μετά από σύγκρουση δύο οχημάτων ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Κακοκαιρία Daniel: 372 εκατ. ευρώ οι αποζημιώσεις των ασφαλιστικών σε Θεσσαλία, Φθιώτιδα, Αργολίδα και Αττική

AGGELOS DRITSAS

ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΣΤΟ HELLAS LIBERTY

AGGELOS DRITSAS

ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ BRAILLE

AGGELOS DRITSAS