ΑΡΓΟΛΙΔΑ TV – ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΡΙΤΣΑΣ

Η ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ 6-12 ΙΟΥΛΙΟΥ

Με τις εξαιρετικές εντυπώσεις όλων που συμμετείχαν, την άρτια οργάνωση και το όπως πάντα ιδιαίτερα φιλικό κλίμα, επιστρέψαμε χθές απ΄την προγραμματισμένη 6-12/7 εκδρομή του Συλλόγου μας στην Κρήτη.

Οι επισκέψεις μας στις κύριες πόλεις Αγ.Νικόλαο, Ηράκλειο,Ρέθυμνο, Χανιά ,στους βασικούς αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία του νησιού (Μάλια, Σπιναλόγκα, Κνωσσό, Ελεύθερνα, Γόρτυνα, Φαιστό, Ηράκλειο, Χανιά) στις ιστορικές μονές (Αρκάδι, Παναγία Γκουβερνιώτισα, Αγ.Τριάδα Τζαγκαρόλων) , σε εκκλησίες (Αγ.Γεωργίου Σεληνάρι, Αγ.Μηνά, Αγ.Τίτο ) , στα ιστορικά και λαογραφικά ενδιαφέροντα σημεία (Αρχάνες, Μαργαρίτες, Μεσσαρά, τάφοι Καζαντζακη, Βενιζέλων, οικία/μουσείο Ελ.Βενιζέλου) και πολλά ακόμη, μας γέμισαν γνώσεις ανάμικτες με ψυχαγωγία αλλα και ξεκούραση.

Είχαμε την ιδιαίτερη χαρά αλλα και την τιμή να ξεναγηθούμε και να ενημερωθούμε καταπληκτικά για όλα τα σημαντικά και ιδίως στα αρχαιολογικά ενδιαφέροντα σημεία, απο φίλους του Συλλόγου/ άριστους αρχαιολόγους που προσφέρθηκαν , όπως τον κρητικό κ. Κωνσταντίνο Τζιαμπάση αρχαιολόγο / ερευνητή στο Πανεπιστήμιο της Napoli, που μας χάρισε πολύτιμο χρόνο των διακοπών του εκεί, τον δικό μας αρχαιολόγο Χρήστο Πιτερό που συμμετείχε στην εκδρομή μας και τον κ. Αντώνη Βασιλάκη , πρ.προιστάμενο εφορείας αρχαιοτήτων και καθηγητή της σχολής ξεναγών, που μας συνάντησε εκεί και μας ξενάγησε επι διήμερο στους χώρους της περιοχής του Ηρακλείου.

Οι θερμές ευχαριστίες μας σε όλους τους είναι μια ελάχιστη ανταπόδοση των όσων μας πρόσφεραν όλες αυτές τις μέρες , αφού μαζί τους γνωρίσαμε πραγματικά την ιστορία της Κρήτης. Ευχαριστίες για την οργάνωση του προγράμματος , των μετακινήσεων αλλα και της διαμονής, στο γραφείο τουρισμού του Δημ.Σχίζα αλλα και στον οδηγό Βασίλη Τόμπρα που όπως πάντα έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για όλα .Την αποστολή συνόδευσαν απ το ΔΣ ο πρόεδρος Σ.Κωτσοβός , ο ταμίας Πετ.Κωτσόπουλος και το μέλος κ. Αγγ. Σταμέλου.

Τέλος ευχαριστούμε τα μέλη και τους φίλους του Δαναού , όχι μόνον γιατι ακόμη μια φορά εμπιστεύτηκαν ένα σημαντικό χρόνο των διακοπών τους στις επιλογές μας, αλλα και για την ομαδική τους άψογη συμπεριφορά, την συνέπεια και το ευχάριστο κλίμα που δημιούργησαν σε όλο το 7ήμερο ταξίδι μας.

Καλό καλοκαίρι! Και του χρόνου !

ΑΠΟ ΤΟ ΔΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι εξετάσεις για ζώνες της TEAM G.VLACHOPOULOS και της TEAM JIM PAPAVASILEIOY

AGGELOS DRITSAS

Αναβίωσε στο χωριό Λίμνες της Αργολίδας το έθιμο με τα πατίνια (βίντεο)

AGGELOS DRITSAS

Σήμερα τα μέλη και οι υποψήφιοι της ΕΝΔΗΕΡ επισκέπτονται την Ερμιόνη

AGGELOS DRITSAS

Μια ακόμα συνάντηση εργασίας για την Ο.Χ.Ε. Επιδαύρου Ερμιονίδας Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

Ο Δημήτρης Κασσάνος από το Άργος θα είναι υποψήφιος με την “Αλλαγή Πορείας”

AGGELOS DRITSAS

Tι αλλάζει στις σχολικές εκδρομές – παραδείγματα όταν μεσολαβεί τμήμα θαλάσσιας ή εναέριας μετακίνησης

AGGELOS DRITSAS

Οργώνει την Κορινθία ο Πέτρος Τατούλης: Επισκέφθηκε και τις περιοχές που επλήγησαν

AGGELOS DRITSAS

Αποχαιρετισμός στον Μιχάλη Μαντά – συγγραφέα ηλεκτρονικών βιβλίων ψαρέματος ,Ο Μιχάλης Μαντάς γεννήθηκε στο Ναύπλιο το 1948.

AGGELOS DRITSAS

Ξεκινούν οι υποχρεώσεις των ομάδων της Αργολίδας για Πρωταθλήματα Κ14 και Κ16

AGGELOS DRITSAS

Έρχεται ο πρώτος καύσωνας της χρονιάς – Μέχρι και 39 βαθμούς οι θερμοκρασίες

AGGELOS DRITSAS

«Αποβάλλονται» τα κινητά από τα σχολεία

Tv

Αυτοί είναι οι κορυφαίοι εργοδότες στην Ελλάδα για το 2024

AGGELOS DRITSAS