ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η Samsung προσθέτει τα foldables της στο πρόγραμμα self service επισκευών και επεκτείνει την υπηρεσία στην Ελλάδα

Το πρόγραμμα επιτρέπει στους κατόχους Samsung Galaxy να αγοράζουν αυθεντικά ανταλλακτικά και να επισκευάζουν μόνοι τους τις συσκευές τους. Πλέον η υπηρεσία είναι διαθέσιμη και στη χώρα μας.

Η Samsung επέκτεινε σήμερα το πρόγραμμα self service επισκευών για να συμπεριλάβει για πρώτη φορά και τις αναδιπλούμενες συσκευές της.

Τα Galaxy Z Flip 5 και Z Fold 5 έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα, ενώ οι σειρές Galaxy S23, Tab S9 και Galaxy Book2 Pro αναμένεται να ενταχθούν μέχρι το τέλος του έτους.

Το πρόγραμμα δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες Galaxy με χαλασμένες συσκευές να αγοράσουν γνήσια ανταλλακτικά από τη Samsung για την επισκευή των συσκευών τους και όχι να βασίζονται σε τρίτους, τα ανταλλακτικά των οποίων δεν είναι τα ίδια με αυτά που περιλαμβάνονταν στην αρχική συσκευή.

Η Samsung αναφέρει ότι οι χρήστες τηλεφώνων Galaxy μπορούν να αγοράσουν την οθόνη, το πίσω γυαλί, τις θύρες φόρτισης, το ηχείο, το SIM tray, το πλευρικό πλήκτρο και το πλήκτρο έντασης. Οι χρήστες της σειράς Galaxy Book μπορούν να επισκευάσουν την μπροστινή και την πίσω θήκη, την οθόνη, την μπαταρία, το touchpad, το πλήκτρο λειτουργίας με τον αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων, τα λαστιχένια πόδια, τον ανεμιστήρα και τα ηχεία.

Η Samsung ξεκίνησε αρχικά το πρόγραμμα self service επικευών στις ΗΠΑ το 2022, προτού επεκτείνει το πρόγραμμα στη Νότια Κορέα, τη Βραζιλία, το Μεξικό και σε επιλεγμένες ευρωπαϊκές χώρες νωρίτερα φέτος. Τώρα επεκτείνει το πρόγραμμα σε επιπλέον 30 χώρες στην Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας.

Ακολουθεί ο πλήρης κατάλογος των προϊόντων που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα self service επικευών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Συνάντηση με τον νέο αστυνομικό Διευθυντή Αργολίδας Κωνσταντίνο Λαθούρη

AGGELOS DRITSAS

Με το καρναβάλι στο Πόρτο Χέλι κορυφώθηκαν οι αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου μας

AGGELOS DRITSAS

ΠΟΝΤΙΟΙ ΤΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ: Έναρξη της νέας χορευτικής χρονιάς!

AGGELOS DRITSAS

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

AGGELOS DRITSAS

Έκθεση για τον πολιτισμό και τα προϊόντα των ελληνικών Περιφερειών στις Βρυξέλλες – Δ. Πτωχός:

AGGELOS DRITSAS

Ο Δήμος Επιδαύρου στη διεπιστημονική Διημερίδα «Υδατοκαλλιέργειες στις ελληνικές ακτές: Κατάληψη χωρίς όρια;»

AGGELOS DRITSAS

Δήμος Άργους-Μυκηνών

AGGELOS DRITSAS

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών και Φίλων Ν. Αργολίδας ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ. “Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ”

AGGELOS DRITSAS

Τολιανό καρναβάλι για πάντα !!!

AGGELOS DRITSAS

Νεκρός ανασύρθηκε 75χρονος στο λιμάνι του Κόρφου Κορινθίας

AGGELOS DRITSAS

Παρατείνεται έως 31 Μαρτίου η υποβολή συμβάσεων συμβολαιακής γεωργίας

AGGELOS DRITSAS

Β.ΣΙΔΕΡΗΣ: Εορτασμός Κατάθεσης της Τιμίας Ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου

AGGELOS DRITSAS