ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η Samsung προσθέτει τα foldables της στο πρόγραμμα self service επισκευών και επεκτείνει την υπηρεσία στην Ελλάδα

Το πρόγραμμα επιτρέπει στους κατόχους Samsung Galaxy να αγοράζουν αυθεντικά ανταλλακτικά και να επισκευάζουν μόνοι τους τις συσκευές τους. Πλέον η υπηρεσία είναι διαθέσιμη και στη χώρα μας.

Η Samsung επέκτεινε σήμερα το πρόγραμμα self service επισκευών για να συμπεριλάβει για πρώτη φορά και τις αναδιπλούμενες συσκευές της.

Τα Galaxy Z Flip 5 και Z Fold 5 έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα, ενώ οι σειρές Galaxy S23, Tab S9 και Galaxy Book2 Pro αναμένεται να ενταχθούν μέχρι το τέλος του έτους.

Το πρόγραμμα δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες Galaxy με χαλασμένες συσκευές να αγοράσουν γνήσια ανταλλακτικά από τη Samsung για την επισκευή των συσκευών τους και όχι να βασίζονται σε τρίτους, τα ανταλλακτικά των οποίων δεν είναι τα ίδια με αυτά που περιλαμβάνονταν στην αρχική συσκευή.

Η Samsung αναφέρει ότι οι χρήστες τηλεφώνων Galaxy μπορούν να αγοράσουν την οθόνη, το πίσω γυαλί, τις θύρες φόρτισης, το ηχείο, το SIM tray, το πλευρικό πλήκτρο και το πλήκτρο έντασης. Οι χρήστες της σειράς Galaxy Book μπορούν να επισκευάσουν την μπροστινή και την πίσω θήκη, την οθόνη, την μπαταρία, το touchpad, το πλήκτρο λειτουργίας με τον αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων, τα λαστιχένια πόδια, τον ανεμιστήρα και τα ηχεία.

Η Samsung ξεκίνησε αρχικά το πρόγραμμα self service επικευών στις ΗΠΑ το 2022, προτού επεκτείνει το πρόγραμμα στη Νότια Κορέα, τη Βραζιλία, το Μεξικό και σε επιλεγμένες ευρωπαϊκές χώρες νωρίτερα φέτος. Τώρα επεκτείνει το πρόγραμμα σε επιπλέον 30 χώρες στην Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας.

Ακολουθεί ο πλήρης κατάλογος των προϊόντων που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα self service επικευών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Άργος: Τα 13 θέματα που θα συζητηθούν στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο

AGGELOS DRITSAS

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Κρανιδίου σε συνεργασία με την Πρόεδρο της Δημοτικής Kοινότητας Πορτοχελίου,

AGGELOS DRITSAS

Στο πρόγραμμα ‘’Ηλέκτρα’’ τρία δημοτικά σχολεία του Δήμου Άργους – Μυκηνών

AGGELOS DRITSAS

Συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες/τες του Αθλητικού συλλόγου shaolin kung fu Νότιου

AGGELOS DRITSAS

Επιστολή Γιάννη Μαργέτα στη Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ για την υδροδότηση στο Ράδο

AGGELOS DRITSAS

Φίλοι και μέλη του Συλλόγου περιηγήθηκαν χτες σε μια υπέροχη τοποθεσία στα βορειοδυτικά της Καρυάς

AGGELOS DRITSAS

Δημόσιο: Αυτές είναι οι μόνιμες προσλήψεις του 2024

AGGELOS DRITSAS

«Ελεύθερα Αργολικά Βουνά»

AGGELOS DRITSAS

Οι ελλείψεις στη διεθνή αγορά ανεβάζουν τις τιμές των πορτοκαλιών στην Αργολίδα

AGGELOS DRITSAS

Σταύρος Γαβρήλος : Καλημέρα πάμε παραλία πρωί πρωί για δουλειά

AGGELOS DRITSAS

Προγραμματισμένη συνάντηση με τον αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Θεόδωρο Λιβάνιο,

AGGELOS DRITSAS

ΕΝΔΗΕΡ: ΝΕΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΑΣ

AGGELOS DRITSAS