ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Το πλαίσιο λειτουργίας των σχολικών μονάδων με το Δήμο Ναυπλιέων συζητήθηκε κατά τη διάρκεια συνάντησης του Δημάρχου Ναυπλιέων, Δημητρίου Ορφανού, η οποία πραγματοποιήθηκε αργά το μεσημέρι της Πέμπτης (05-09-2024), στην αίθουσα συνεδριάσεων της ΠΕΔ, με τους διευθυντές των σχολικών μονάδων. Στη συνάντηση συμμετείχαν και ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών, η Αντιδήμαρχος Παιδείας, η Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και οι προϊστάμενοι των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Αργολίδας.

Ειδικότερα, μεταξύ άλλων, επισημάνθηκαν:

Η διαχείριση μεγάλων παρεμβάσεων σε Σχολεία με κριτήριο τις υφιστάμενες ανάγκες οι οποίες θα καταγράφονται από το Τμήμα Παιδείας σε συνεργασία με τους διευθυντές των Σχολείων κατά το χρονικό διάστημα από Οκτώβριο έως Δεκέμβριο κάθε σχολικού έτους και θα αποστέλλονται προς διεκπεραίωση στη Τεχνική Υπηρεσία μετά από γνωμοδότηση της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας και απόφαση του Δ.Σ.

Η αντιμετώπιση θεμάτων που άπτονται της καθημερινότητας των Σχολείων (παρεμβάσεις ηλεκτρολογικές, ξυλουργικές υδραυλικές, συντηρήσεις καυστήρων, κλιματιστικών, βαψίματα κλπ.) διεκπεραιώνεται από το τμήμα παιδείας σε συνεργασία με την Τεχνική και την Οικονομική Υπηρεσία.

Η εκτέλεση μικρών τεχνικών παρεμβάσεων για τη διασφάλιση της προσβασιμότητας των μαθητών, των εκπαιδευτικών, των γονέων τους, των ΑμεΑ, τα πεζοδρόμια γύρω από σχολεία κ.α. θα πραγματοποιείται κατόπιν συνεννόησης με το τμήμα παιδείας σε συνεργασία με την Τ.Υ.Δ.Ν.

Η κάλυψη λειτουργικών αναγκών των σχολείων και οι προμήθειες σε συνεργασία με την Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου.

Η ενθάρρυνση και πρακτική υποστήριξη περιβαλλοντολογικών δράσεων των Σχολείων με φυτεύσεις δέντρων, παρεμβάσεις συντήρησης πρασίνου και δέντρων, η καθαριότητα και απολύμανση των εσωτερικών αλλά και των αύλειων σχολικών χώρων κλπ. σε συνεργασία του Τμήματος Παιδείας με τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Πρασίνου.

Ακολούθησε διαλογική συζήτηση, σε πολύ θετικό κλίμα, συνθήκη που εγγυάται την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα της συνεργασίας τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Πέτρος Τατούλης: “Είμαστε απολύτως έτοιμοι να κυβερνήσουμε με σχέδιο την Πελοπόννησο μακριά από παλαιοκομματικά συστήματα”

AGGELOS DRITSAS

Συνεργασία Ανδριανού με Χρυσοχοϊδη: Τρεις διμοιρίες ΟΠΚΕ στην Αργολίδα για την αντιμετώπιση των προβλημάτων παραβατικότητας.

AGGELOS DRITSAS

Διήμερο Φεστιβάλ Καπετάν Ρέμπελου στο Δήμο Επιδαύρου

AGGELOS DRITSAS

 ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΡΑΘΩΝΑΣ ΚΚΕ (vid)

AGGELOS DRITSAS

Θρήνος για τον Κ.Σούκουλη: Έφυγε από τη ζωή ένας από τους πιο επιδραστικούς , παγκοσμίως, Έλληνες επιστήμονες

AGGELOS DRITSAS

Ναύπλιο: Τροχαίο τα ξημερώματα με 5 τραυματίες

AGGELOS DRITSAS

Ακαδημία Δρεπάνο

AGGELOS DRITSAS

Οι ερευνητές της Apple περιγράφουν λεπτομερώς έναν νέο τρόπο εκτέλεσης της AI σε συσκευές όπως το iPhone

AGGELOS DRITSAS

ΣΟΚ στο Ναύπλιο: Πέθανε ξαφνικά ο 45χρονος φαρμακοποιός Γιώργος Χαραλαμπάκης

AGGELOS DRITSAS

Γηροκομείο Άργους : Εν όψει της Εθνικής και Θρησκευτικής Εορτής της 25ης Μαρτίου

AGGELOS DRITSAS

Γιάννης Ανδριανός Νέα σύσκεψη με τον Χρήστο Σταϊκούρα και υπηρεσιακούς παράγοντες για την πορεία των έργων του Αναβάλου

AGGELOS DRITSAS

Σοβαρό τροχαίο στο Ναύπλιο 

AGGELOS DRITSAS