ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της κοπής πίτας του συλλόγου μας το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2024 στην ταβέρνα “Κοκορομύτης “στην Άρια Ναυπλίου. Το παρών έδωσαν πλήθος μελών και φίλων του συλλόγου .Το κέφι κρατήθηκε αμείωτο με ένα υπέροχο κρητικό γλέντι με τον Γρηγόρης Αλυσσανδράκης στην λύρα και τον Γιώργο Κωνσταντάκη στο λαούτο.

Οι χορευτικές μας ομάδες έσυραν πρώτες το χορό με τον χοροδιδάσκαλο μας κο Χρήστο Λεβέντη.Με την παρουσία τους μας τίμησαν από τη νέα δημοτική αρχή Ναυπλίου ο κος Γεώργιος Φραγκιουδάκης -Αντιδήμαρχος και μέλος του διοικητικού συμβουλίου μας, ο κος Αθανάσιος Πανουτσόπουλος -Εντεταλμένος Σύμβουλος αθλητισμού και υγείας, και από το Τοπικό Συμβούλιο Ναυπλίου η κα Ειρήνη Κόρακα,ο κος Νίκος Μαναριώτης και η κα Ελένη Καρδιασμένου επίσης μέλος του Δ.Σ.του συλλόγου μας.Με την παρουσία τους επίσης μας τίμησαν ο πρόεδρος της Ενώσεως Κρητών Αμαρουσίου κ. Κώστας Σηφάκης και ο πρόεδρος ΣΕΤ Τολού κος Κώστας Γεωργιδάκης ,μέλος της Ελεγκτικής Επιτροπής του συλλόγου μας.

Χαιρετισμό απέστειλε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσποδίας Πολιτιστικών Κρητικών Σωματείων ,κος Εμμανουήλ Πατεράκης.

Σας ευχαριστούμε όλους για την παρουσία σας και τη θετική σας ενέργεια σε αυτήν την όμορφη Κρητική βραδιά!Ευχόμαστε να ξανά- βρεθούμε σύντομα σε ανάλογες συνθήκες με όρεξη κέφι και χορό.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες για την χορηγία κρασιού στα Οινοποιία Χαλκιά – Halkias Winery και στο προσωπικό της ταβέρνας Κοκορομύτης για την υπέροχη φιλοξενία!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Δημοπράτηση της ΒΙΙ φάσης του διαγωνισμού για το έργο «Μελέτη, Κατασκευή, Χρηματοδότηση, Συντήρηση και Λειτουργία Φράγματος Μιναγιώτικου»

AGGELOS DRITSAS

Πρωτοβουλία αλληλεγγύης προς τους πλημμυροπαθείς στην Άρια Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

 Άνοιξε η γη και τους κατάπιε – Στο νοσοκομείο δύο 19χρονοι

AGGELOS DRITSAS

426 σχολικές μονάδες σε 245 Δήμους και στις 13 Περιφέρειες της χώρας

AGGELOS DRITSAS

Ναυάγιο με μετανάστες ανοιχτά του Παναμά

AGGELOS DRITSAS

Δήμος Ερμιονίδας: Παράταση στη συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας

AGGELOS DRITSAS

Η έκθεση θα είναι ανοιχτή μέχρι την Κυριακή, στο πνευματικό κέντρο του Αγίου Νικολάου.

AGGELOS DRITSAS

Το Φεστιβάλ Ακροναυπλίας έκλεισε με μια ονειρική συναυλία. (A. DRITSAS BINTEO )

AGGELOS DRITSAS

Ελλάδα: Μεταξύ των ουραγών της Ε.Ε. και στη διαφάνεια

AGGELOS DRITSAS

Γεύσεις Παράδοσης: 8η Γιορτή Πατάτας στα Δίδυμα Αργολίδας ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Στις Λίμνες στην κεντρική πλατεία, η Μαριώ

AGGELOS DRITSAS

Ορκίζεται η νέα Περιφερειακή Αρχή Πελοποννήσου

AGGELOS DRITSAS