ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Με την βοήθεια του Θεού, το συσσίτιο της αγάπης του Ιερού Ναού Ευαγγελίστριας Ναυπλίου, αποτελεί μια ζωντανή έκφραση της χριστιανικής αγάπης και αλληλεγγύης. Με αυτή την πρωτοβουλία, η ενορία μας στέκεται δίπλα σε κάθε άνθρωπο που δοκιμάζεται από τις δυσκολίες της ζωής.

Κάθε γεύμα που προσφέρεται είναι μια χειρονομία φροντίδας και συμπαράστασης, μια μαρτυρία ότι, μέσα από την αγάπη του Χριστού, μπορούμε να κάνουμε τον κόσμο μας λίγο καλύτερο. Στον κάθε άνθρωπο που έρχεται στην αγκαλιά της Εκκλησίας μας, δεν βλέπουμε μόνο την ανάγκη, αλλά και την ευκαιρία να μοιραστούμε τη Χάρη του Θεού.

Η δύναμη αυτής της προσπάθειας πηγάζει από τη συλλογική μας αγάπη και προσφορά, από κάθε χέρι που βοηθά, από κάθε καρδιά που συγκινείται. Με την αρωγή των εθελοντών και των δωρητών μας, το συσσίτιο της αγάπης αποτελεί μια καθημερινή πράξη ελπίδας, που φανερώνει ό,τι, όσο υπάρχει αγάπη, υπάρχει και φως.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Ήττα με 0-3 ο Πανναυπλιακός από την ΑΕ Μυκόνου

AGGELOS DRITSAS

Σεισμός 4,8 Ρίχτερ κοντά στο Λεωνίδιο – Κλειστά τα σχολεία στον Δ. Ν. Κυνουρίας

AGGELOS DRITSAS

Συνέντευξη Προέδρου ΔΕΥΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

ΕΝΔΗΕΡ: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ

AGGELOS DRITSAS

Διακοπή ρεύματος της ΔΕΗ άφησε το Ανυφί χωρίς νερό

AGGELOS DRITSAS

Η Εκκλησία γιορτάζει τη σύναξη των Παμμέγιστων Αρχαγγέλων Μιχαήλ και Γαβριήλ

AGGELOS DRITSAS

ΙΝΑΧΟΣ : Ολοκληρώθηκε η διαδικασία για την εγκατάσταση και δωρεάν διάθεση WiFi Internet ( 5g Νεολαία Ίναχου )

AGGELOS DRITSAS

Στα σκουπίδια …: Πόσες ιστορίες μπορεί να κρύβει μια φωτογραφία;

AGGELOS DRITSAS

Την ίδρυση αστυνομικού τμήματος στη Νέα Κίο ανακοίνωσε σήμερα ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη

AGGELOS DRITSAS

Υπάλληλοι του Σωφρονιστικού Καταστήματος Ναυπλίου έκοψαν την βασιλόπιτα του 2024

AGGELOS DRITSAS

Μεγάλη Παρασκευή στον Άγιο Αθανάσιο και ετοιμασία του Επιταφίου.

AGGELOS DRITSAS

Χειροπέδες σε 22χρονο που κυκλοφορούσε με σουγιά στο Ναύπλιο

AGGELOS DRITSAS