ΑΡΓΟΛΙΔΑ TV – ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΡΙΤΣΑΣ

Εντατικοί έλεγχοι γίνονται στην Περιφέρεια Κρήτης, μετά από εντολή της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, για τη νομιμότητα διάθεσης αλκοολούχων ποτών με στόχο την καταπολέμηση παραγωγής, διακίνησης και διάθεσης μη κανονικών – νοθευμένων αλκοολούχων ποτών.

Τους ελέγχους κάνει το Τμήμα Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης σε συνεργασία με την Γενική Διεύθυνση ΣΔΟΕ/ Επιχειρησιακή Διεύθυνση Αττικής και τη συνδρομή του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου, καθώς κατά την περίοδο από 10.06.2024 έως 15.06.2024 συστήθηκαν μεικτές ομάδες ελέγχων.

Έγιναν ακόμη έλεγχοι σε επιχειρήσεις – αποστακτήρια – ποτοποιίες, επιχειρήσεις διακίνησης αλκοολούχων ποτών (κάβες) και καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος (μπαρ) σε τουριστικές περιοχές των Νομών Ηρακλείου και Λασιθίου, στη διάρκεια των οποίων εντοπίστηκε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο οικίας, παράνομο αποστακτήριο παραγωγής αλκοολούχων ποτών στο Ηράκλειο.

Εκεί συνελήφθησαν δύο ημεδαποί, ενώ επιπλέον, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε δώδεκα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, σε κατάστημα ποτοποιίας – οινοποιίας και σε αποστακτήριο και λήφθηκαν δείγματα αλκοολούχων προϊόντων τα οποία απεστάλησαν προς ανάλυση στην Χημική Υπηρεσία Ηρακλείου ώστε να προσδιοριστεί η χημική τους σύσταση.

Οι έλεγχοι αυτοί θα συνεχιστούν και σε άλλες περιοχές της Περιφέρειας Κρήτης με αμείωτη ένταση και θα συμβάλλουν ώστε να αποτραπεί, κατά την επίμαχη περίοδο, η διάθεση στην κατανάλωση και διακίνηση λαθραίας αλκοόλης και νοθευμένων αλκοολούχων ποτών. Η προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Agemar, ένα κτήριο κόσμημα, που όμοιό του δεν υπάρχει!

AGGELOS DRITSAS

“Όλοι μαζί για τον συνάνθρωπο”: Δύο πολιτιστικοί σύλλογοι της Αργολίδας συγκεντρώνουν βοήθεια για τους πλημμυροπαθείς

AGGELOS DRITSAS

Θρίλερ : Πτώμα άνδρα βρέθηκε μέσα σε σακούλα σκουπιδιών

AGGELOS DRITSAS

Τάσος Χρόνης-Δήμος Επιδαύρου: ”Εδώ μιλάμε με πράγματα χειροπιαστά”

AGGELOS DRITSAS

Αργολίδα: Σε 20 συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία

AGGELOS DRITSAS

Δράση στο Ναύπλιο για την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Παχυσαρκίας

AGGELOS DRITSAS

 Κώστας Καράπαυλος

AGGELOS DRITSAS

Πέτρος Τατούλης στο Κontra: Τον αντίπαλο μου τον επέβαλαν σκοτεινά επιχειρηματικά συμφέροντα

AGGELOS DRITSAS

Πλατφόρμα για την αμφισβήτηση του τεκμαρτού

AGGELOS DRITSAS

Σήμερα ξαναγεννήθηκε μετά από 32 χρόνια η Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρία με την επωνυμία ΠΑΕ ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ.

AGGELOS DRITSAS

Πτώση κτιρίου σε κεντρικό σημείο του Κρανιδίου

AGGELOS DRITSAS

 Ο Ανδρέας Νικολακόπουλος νέος υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη

AGGELOS DRITSAS