ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Οι σπουδάστριες της ειδικότητας ΒΟΗΘΟΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΩΝ ΠΡΩΙΜΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ με την εκπαιδεύτριά τους κα Κόρδαρη Αναστασία, επισκέφθηκαν την Τετάρτη 22/1/2025 τον 2ο Παιδικό Σταθμό Άργους, στο πλαίσιο εκπαιδευτικής δραστηριότητας στα μαθήματα Κουκλοθέατρο-Θέατρο Σκιών και Εικαστικά (Γ΄εξαμήνου) .

Η προϊσταμένη κα Αλεξοπούλου, οι δασκάλες και όλο το προσωπικό μας υποδέχτηκαν με πολύ φιλική και υποστηρικτική διάθεση. Μετά την ξενάγηση στις εγκαταστάσεις του Σταθμού, οι σπουδάστριες χωρίστηκαν σε τρεις ομάδες όπου, σε κάθε τάξη, παρουσίασαν στα παιδιά τις δραστηριότητες εικαστικών και τις ιστορίες κουκλοθέατρου που είχαν ετοιμάσει στο πλαίσιο της κατάρτισης.

Μέσα από αυτή την επίσκεψη οι σπουδάστριες είχαν την ευκαιρία να εφαρμόσουν, σε πραγματικές συνθήκες και σε περιβάλλον παιδικού, όσα μαθαίνουν στη θεωρία, δίνονταν επιπλέον νόημα στην εκπαιδευτική διαδικασία.

Ήταν μια πολύ σημαντική και θετική εμπειρία στο τέλος του εξαμήνου. Ευχαριστούμε θερμά την κα Κουργιαλά Μάρθα, προϊσταμένη Δ/νσης Παιδικών Σταθμών Δήμου Άργους – Μυκηνών, για τη συνεργασία της στην επιτυχή υλοποίηση της δραστηριότητας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Σ.Α.Ε.Κ (ΣΧΟΛΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ)

AGGELOS DRITSAS

Εισαγγελική έρευνα για την αλλοδαπή εταιρεία του Στ. Κασσελάκη

AGGELOS DRITSAS

ΔΕΥΑ Ναυπλίου: Διακοπή υδροδότησης στον οικισμό των Ιρίων

AGGELOS DRITSAS

«Ερμιονικός Σύνδεσμος»: 28 Δεκεμβρίου η καταληκτική ημερομηνία για το Βραβείο “Απόστολος Γκάτσος”

AGGELOS DRITSAS

ΒΙΝΤΕΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ :Πολιτιστική Ναυπλιάδα 2025: Αστροπαρατήρηση από το “Σύλλογο Ερασιτεχνικής Αστρονομίας Αργολίδας”

AGGELOS DRITSAS

”Δύναμη Προοπτικής”: Σήμερα η κεντρική ομιλία στο Λυγουριό

AGGELOS DRITSAS

Ιερά Μονή Παναγίας Μαλεβής, Άγιος Πέτρος Κυνουρίας.

AGGELOS DRITSAS

Επίδομα θέρμανσης: Έως 1.000 ευρώ η ενίσχυση – Οι δικαιούχοι και οι προϋποθέσεις

AGGELOS DRITSAS

Δήμος Άργους-Μυκηνών Εθελοντική αιμοδοσία

AGGELOS DRITSAS

Συνεχίζονται τα προβλήματα στο Messenger – Τι μπορείτε να κάνετε

AGGELOS DRITSAS

Νεκρός από τραύμα στον λαιμό 28χρονος

AGGELOS DRITSAS

Αυτή είναι η διαδικασία ελέγχου του Gov.gr Wallet από την τροχαία

AGGELOS DRITSAS