ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Οι σπουδάστριες της ειδικότητας ΒΟΗΘΟΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΩΝ ΠΡΩΙΜΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ με την εκπαιδεύτριά τους κα Κόρδαρη Αναστασία, επισκέφθηκαν την Τετάρτη 22/1/2025 τον 2ο Παιδικό Σταθμό Άργους, στο πλαίσιο εκπαιδευτικής δραστηριότητας στα μαθήματα Κουκλοθέατρο-Θέατρο Σκιών και Εικαστικά (Γ΄εξαμήνου) .

Η προϊσταμένη κα Αλεξοπούλου, οι δασκάλες και όλο το προσωπικό μας υποδέχτηκαν με πολύ φιλική και υποστηρικτική διάθεση. Μετά την ξενάγηση στις εγκαταστάσεις του Σταθμού, οι σπουδάστριες χωρίστηκαν σε τρεις ομάδες όπου, σε κάθε τάξη, παρουσίασαν στα παιδιά τις δραστηριότητες εικαστικών και τις ιστορίες κουκλοθέατρου που είχαν ετοιμάσει στο πλαίσιο της κατάρτισης.

Μέσα από αυτή την επίσκεψη οι σπουδάστριες είχαν την ευκαιρία να εφαρμόσουν, σε πραγματικές συνθήκες και σε περιβάλλον παιδικού, όσα μαθαίνουν στη θεωρία, δίνονταν επιπλέον νόημα στην εκπαιδευτική διαδικασία.

Ήταν μια πολύ σημαντική και θετική εμπειρία στο τέλος του εξαμήνου. Ευχαριστούμε θερμά την κα Κουργιαλά Μάρθα, προϊσταμένη Δ/νσης Παιδικών Σταθμών Δήμου Άργους – Μυκηνών, για τη συνεργασία της στην επιτυχή υλοποίηση της δραστηριότητας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Έβαλε φωτιά και έκαψε ιστορική εκκλησία 156 ετών

AGGELOS DRITSAS

ΚΑΜΠΟΣΟΣ: ΡΕ ΜΗ ΜΕ ΦΟΒΆΣΤΕ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΩ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΊΚΗΣΗ !!!!!!!!!

AGGELOS DRITSAS

ΤΟ ΑΝΑΠΛΙ ΕΜΠΡΟΣ ! & ΠΙΣΩ .. Έχουμε επίσημα τα βάθη Το έργο απέτυχε Εκατομμύρια χάθηκαν Οι ευθύνες είναι τεράστιες …

AGGELOS DRITSAS

Σειρά συναντήσεων του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με Δημάρχους για έργα ΟΧΕ και ΒΑΑ

AGGELOS DRITSAS

Είπε μόνο 6 λέξεις: Ανατριχιάζουν τα λόγια του Βασίλη Καρρά, λίγο πριν τον θάνατό του – Η τραγική ειρωνεία

AGGELOS DRITSAS

Ο Εμπορικός Σύλλογος Άργους για τη λειτουργία των καταστημάτων την τελευταία Κυριακή του Νοεμβρίου

AGGELOS DRITSAS

ΝΑΥΠΛΙΟ : Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Γιάννης Τζαρίμας μας ενημέρωσε

AGGELOS DRITSAS

Γ΄Εθνική: Ήττα για τον Παναργειακό στη Ρόδο

AGGELOS DRITSAS

Δεκτό επί της αρχής το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια

AGGELOS DRITSAS

Πρόθυμη η Περιφέρεια Πελοποννήσου να συνδράμει με κάθε τρόπο τους Δήμους της Αργολίδας που επλήγησαν από την θεομηνία

AGGELOS DRITSAS

Με τον Πέτρο Τατούλη και το Σχέδιο της Νέας Πελοποννήσου αξιοποιούμε στοχευμένα τα ανταποδοτικά οφέλη

AGGELOS DRITSAS

ο Γραμματέας και υποψ. ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Σπυρόπουλος θα επισκεφθεί την Αργολίδα 

AGGELOS DRITSAS