ΑΡΓΟΛΙΔΑ TV – ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΡΙΤΣΑΣ
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΔΗΜΟΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΥΔΡΑ

Ολοκληρώθηκαν οι τριήμερες εκδηλώσεις μνήμης προς τιμή της Γ’ Ελλήνων Συνέλευσις στην Τροιζήνα,

Ολοκληρώθηκαν οι τριήμερες εκδηλώσεις μνήμης προς τιμή της Γ’ Ελλήνων Συνέλευσις στην Τροιζήνα, οι οποίες διεξήχθησαν από την Παρασκευή 21 Ιουνίου έως την Κυριακή 23 Ιουνίου

Παρουσία του Βουλευτή Α’ Πειραιώς και Νήσων κου Κωνσταντίνου Κατσαφάδου, του Αντιπεριφερειάρχη Π. Εν. Νήσων Αττικής κου Ιωάννη Βουτσινά, , του Δημάρχου Πόρου κου Γεώργιου Κουτουζή, του Δημάρχου Επιδαύρου κου Αναστάσιου Χρόνη, του Δημάρχου Ύδρας κου Γεώργιου Κουκουδάκη, εκπροσώπων των Σωμάτων Ασφαλείας, του τεως Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΕΤΑΑ κου Σπύρου Σπυρίδωνα, του πρώην Αντιπεριφερειάρχη Π. Εν. Νήσων Αττικής κου Παναγιώτη Χατζηπέρου και εκπροσώπων του Πατριωτικού Ομίλου Απογόνων Αγωνιστών του 1821.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι συμμετείχαν και συνέδραμαν στο άρτιο και ουσιαστικό αποτέλεσμα. Συγκεκριμένα, την κα Πέννυ Σταύρου και την κα Ρούλα Σταύρου για την σκηνοθεσία, τα κείμενα και την επιμέλεια, το Δ.Σ. της Πολιτιστικής Κίνησης Τροιζήνας και ιδιαίτερα τον πρόεδρο κο Θοδωρή Δρίβα, τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Γαλατά, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γαλατά «Οι φίλοι της Παράδοσης» και την δασκάλα κα Γιάννα Κώνστα, τον Πολιτιστικό-Εξωραϊστικό και Περιβαλλοντικό Σύλλογο Αγίου Γεωργίου και τον πρόεδρο κο Γρηγόρη Γιαννούλη, τον Πολιτιστικό και Μορφωτικό Σύλλογο «Μεθήνη» και ιδιαίτερα την κα Βλάχου Κατερίνα και φυσικά το πλήθος φίλων και συνδημοτών μας που με θέρμη αγκάλιασαν το εγχείρημα και συμμετείχαν στις εκδηλώσεις εθελοντικά.

Τέλος, ευχαριστούμε θερμά τον καθηγητή Φιλοσοφίας Δικαίου και Θεωρίας Θεσμών κο Αριστείδη Χατζή που, ενώ δεν κατάφερε να παρευρεθεί κοντά μας για ιατρικούς λόγους, μας απέστειλε μαγνητοσκοπημένη την ομιλία, καθώς και τον συντοπίτη μας καθηγητή Ελληνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου York στο Τορόντο κο Γκέκα Σάκη που αποδέχτηκε το κάλεσμα του Δημάρχου να μιλήσει για την Γ’ Εθνοσυνέλευση την Κυριακή 23 Ιουνίου.

Ο πήχης των επόμενων εκδηλώσεων τέθηκε ψηλά και ο Δήμος Τροιζηνίας- Μεθάνων, ως διοργανωτής, θα φανεί αντάξιος στην ηθική και ιστορική δέσμευση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Κακοκαιρία σε Αργολίδα : Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στο οδικό δίκτυο

AGGELOS DRITSAS

Τάσος Λάμπρου: Έλλειψη Ιατρικού προσωπικού στο Kέντρο Υγείας Κρανιδίου

AGGELOS DRITSAS

ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ : ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΔΑΝΕΙΟ ΠΗΡΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 19-4-2024 ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Οι αρμόδιοι έδωσαν τέλος στο… θρίλερ με το ”κατασκοπευτικό” drone στην παραλία της Ανάληψης

AGGELOS DRITSAS

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Προοδευτικού Συλλόγου Λυγουριού «Ο Καββαδίας»

AGGELOS DRITSAS

Θλιβερά τα νούμερα από έρευνα της Eurostat για την βία κατά γυναικών στην Πελοπόννησο

AGGELOS DRITSAS

Εθνικός Τολού – Aσκληπιός 0-2 ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

”Νέα Πελοπόννησος”: Εγκαίνια εκλογικού κέντρου στο Άργος την Πέμπτη 28/9

AGGELOS DRITSAS

Ομόφωνο Ψήφισμα Διαμαρτυρίας του Δ.Σ. Δήμου Ερμιονίδας για τη διατήρηση του Υποθηκοφυλακείου Μάσσητος

AGGELOS DRITSAS

ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΙΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

AGGELOS DRITSAS

Χαρούμενες γιορτές αλλά όχι για όλους

AGGELOS DRITSAS

ΚΑΠΗ Δήμου Άργους Μυκηνών

AGGELOS DRITSAS