ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Ο Απολλώνειος Πολιτιστικός Σύλλογος Λευκακίων, με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και αλληλεγγύης, ύστερα από την εγγραφή του στο Εθνικό Μητρώο Αιμοδοτών διοργάνωσε τν πρώτη εθελοντική αιμοδοσία σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Αργολίδας, τμήμα αιμοδοσίας στα Λευκάκια.

Ευχαριστούμε τους φίλους αιμοδότες για την συγκινητική τους συμμετοχή οι οποίοι μεσα από τον εθελοντισμό τους έσωσαν ζωές!!

Ευχαριστούμε την κοινότητα μας, την κοινότητα των Λευκακίων και την πρόεδρο Τσίρου Μαρία αρωγό και υποστηρικτή στις δράσεις μας, όπως και τον ΕΘΕΛΟΝΤΉ αιμοδοσίας και πάντα δραστήριο πάτερ Μιχαήλ Καλαμαρά για την παραχώρηση της αίθουσας του Πνευματικού Κέντρου Λευκακίων.

Κλείνοντας τις πιο εγκάρδιες ευχαριστίες μας, προς το προσωπικό του Γ.Ν.Α, κ. Βασιλάκου Ελένη προϊσταμένη του τμήματος, Μπότσαρη Ευαγγελία, Καραφέρη Ιωάννα και τον Διευθυντή Πανουτσόπουλο Αθανάσιο οι οποίοι μας κατεύθυναν, μας στήριξαν για την εγγραφή μας στο Ε.Κ.Ε. και ανταποκρίθηκαν ταχύτατα για την πρώτη εθελοντική αιμοδοσία στο χωριό μας.

Και μην ξεχνάμε:

Η ΔΩΡΕΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Με εκτίμηση

Απολλώνειος Πολιτιστικός Σύλλογος Λευκακίων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2024 : Τι συμβαίνει με το πράσινο στο πάρκο Κολοκοτρώνη ? Το έχει παραλάβει η νέα Δημοτική Αρχή ? ΝΑΙ η ΟΧΙ ?

AGGELOS DRITSAS

Το πρώτο αποτέλεσμα των Δημοτικών Εκλογών από το Δήμο Άργους Μυκηνών

AGGELOS DRITSAS

Πρωτοποριακά βήματα στο κτίριο της Διεύθυνσης Καθαριότητας, Περιβάλλοντος και Πρασίνου Ναυπλίου BINTEO

AGGELOS DRITSAS

Ημερίδα στο Ναύπλιο για το Σχέδιο Διαχείρισης Λεκανών Απορροής Ποταμών Ανατολικής Πελοποννήσου

AGGELOS DRITSAS

Συνέντευξη του υποψήφιου περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού

AGGELOS DRITSAS

ΥΠΕΣ: Έκτακτη χρηματοδότηση στους 8 πυρόπληκτους δήμους της Αττικής

AGGELOS DRITSAS

Δολοφόνησαν επιχειρηματία έξω από την επιχείρησή του στο Ψυχικό

AGGELOS DRITSAS

Κατώτατος μισθός: Η πρόταση της ΓΣΕΕ για 908 ευρώ, η απάντηση του Υφυπουργού Εργασίας

AGGELOS DRITSAS

Δήμος Επιδαύρου: Επαναλειτουργία του βιολογικού καθαρισμού Λυγουριού μετά από μια δεκαετία

AGGELOS DRITSAS

Γιάννης Μανιάτης «Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ενωμένο, δυνατό»

AGGELOS DRITSAS

Τουρίστρια σώζει γατάκι βουτώντας στο λιμάνι στις Σπέτσες BINTEO

AGGELOS DRITSAS

«Όρνιθες» 9 και 10 Αυγούστου στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου

AGGELOS DRITSAS