ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Ο Δήμος Άργους – Μυκηνών, σε συνεργασία με το EUROPE DIRECT Πελοποννήσου, την Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία Πελοποννήσου “ΠΟΜΑμεΑΠΕΛ” και το Σύλλογο Ατόμων με Αναπηρία Ν. Αργολίδος, διοργανώνουν ενημερωτική δράση με τίτλο «Μετακινούμαι βιώσιμα», που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας, την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 09:30.

Η εμβληματική πανευρωπαϊκή αυτή εκστρατεία στόχο έχει να στηρίζει τις τοπικές πρωτοβουλίες ώστε οι πόλεις να γίνουν πιο ασφαλείς, πιο πράσινες, πιο συμμετοχικές και πιο προσβάσιμες για όλους με ετήσιο θέμα για το 2024 «Ο Δημόσιος Χώρος Ανήκει σε Όλους».

Το σημείο συνάντησης της δράσης και η αφετηρία του βιωματικού εργαστηρίου είναι η Λαϊκή Αγορά Άργους, όπου ύστερα από μια σύντομη ενημέρωση για την σημασία και την αξία της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας από τους διοργανωτές, θα ακολουθήσει ο βιωματικός περίπατος, περπατώντας με χρήση αμαξιδίου και λευκού μπαστουνιού, αλλά και «μαθήματα» Κυκλοφοριακής Αγωγής, με σημείο τερματισμού τον αύλειο χώρο του Παλαιού Δημαρχείου Άργους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Σύλλογος Ποντίων Αργολίδας “Παναγία Σουμελά”

AGGELOS DRITSAS

Αναβίωσε στο χωριό Λίμνες της Αργολίδας το έθιμο με τα πατίνια (βίντεο)

AGGELOS DRITSAS

Δύο μεγάλες νεκρές χελώνες

AGGELOS DRITSAS

Διεθνές φεστιβάλ Πορτοχελίου-κτήμα Μάνεση

AGGELOS DRITSAS

Όταν ψηφίζουμε στο Δημοτικό Συμβούλιο οφείλουμε να είμαστε ξεκάθαροι, τόσο στις τοποθετήσεις μας όσο και στο τι ψηφίζουμε, ώστε να γινόμαστε κατανοητοί.

AGGELOS DRITSAS

Ναύπλιο: Νέες πτυχές για τον φιλελληνισμό και την ελληνική επανάσταση

AGGELOS DRITSAS

Ιωάννης Μαντζούνης Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας

AGGELOS DRITSAS

Επιχείρηση της Αστυνομίας στην Αργολίδα με 10 συλλήψεις

AGGELOS DRITSAS

Δ.Ε.Υ.Α.ΑΡ.Μ : Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει Ανδριτσα-Βελανιδιά

AGGELOS DRITSAS

Εξαήμερη εργασία: Πότε αρχίζει η εφαρμογή της – Ποιους κλάδους αφορά

AGGELOS DRITSAS

ΒΙΝΤΕΟ : Τώρα που κατάλαβαν τι… ΡΥΠΑΝΣΗ ΑΡΓΟΛΙΚΟΥ ΚΟΛΠΟΥ

AGGELOS DRITSAS

Συντήρηση του Δημοτικού Σχολείου Νέας Επιδαύρου

AGGELOS DRITSAS