ΑΡΓΟΛΙΔΑ TV – ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΡΙΤΣΑΣ
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΙΛΜΠΕΡΗΣ: Απο την ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ στην PUNJAB FC της ινδίας για την ερχόμενη σεζόν

Η ομάδα της Ινδικής Super League (ISL) Punjab FC διόρισε το Σάββατο τον Παναγιώτη Ντιλμπέρη ως προπονητή για την επερχόμενη σεζόν ISL 2024-25. Ο Κωνσταντίνος Κατσαράς θα είναι μαζί του ως βοηθός προπονητή και ο Παπαϊωάννου Ιωάννης ως προπονητής δύναμης και προετοιμασίας.

Πριν ενταχθεί στο PFC, ο Ντιλμπέρης διετέλεσε προπονητής της ΑΕ. Ερμιονίδας την προηγούμενη σεζόν. Η εκτεταμένη 15χρονη προπονητική του καριέρα περιλαμβάνει θητείες σε Ηρακλή Λάρισας, Rochester NY FC, Panserraikos FC, μεταξύ άλλων αξιόλογων ομάδων.

Πριν από την προπονητική του προσπάθεια, ο Ντιλμπέρης απολάμβανε μια ξεχωριστή καριέρα 17 ετών ως τερματοφύλακας, εκπροσωπώντας συλλόγους όπως ο Ηρακλής και ο Αγροτικός Αστέρας, μαζί με αρκετούς άλλους. Η πλούσια εμπειρία του σε όλη την αγωνιστική και προπονητική του καριέρα θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην ηγεσία της Punjab FC την ερχόμενη σεζόν.

Ο βοηθός προπονητής Κωνσταντίνος Κατσαράς έχει προπονήσει σε πολλούς συλλόγους στην Ελλάδα στην προπονητική του καριέρα που εκτείνεται σε περισσότερα από 20 χρόνια. Από την άλλη, ο Papaionnuu φέρνει πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας ως προπονητής δύναμης και προετοιμασίας για την ενίσχυση της ομάδας.

Μιλώντας για τη νέα του αποστολή, ο Dilmperis είπε, «Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που ξεκινάω ένα νέο ταξίδι στην Ινδία με την Punjab FC. Είναι μια μεγάλη πρόκληση και ανυπομονώ να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Είμαι απόλυτα ευθυγραμμισμένος με το όραμα του συλλόγου και ανυπομονώ να ξεκινήσω τη νέα σεζόν στη νέα χώρα.”

Καλωσορίζοντας τον Ντιλμπέρη και την ομάδα του στον σύλλογο, ο Νικόλαος Τοπολιάτης, Διευθυντής Ποδοσφαίρου, Punjab FC, δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε τον Ντιλμπέρη ως επικεφαλής προπονητή του συλλόγου. Είμαστε σίγουροι για τις ικανότητές του να βοηθήσει την ομάδα να ανταγωνιστεί και για τα τρία τρόπαια και να αναπτύξει τους νεαρούς παίκτες μας για να τους βοηθήσουμε να επιτύχουν τις μέγιστες δυνατότητές τους».

https://www.indiansuperleague.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

 Βασίλης Γ. Σιδέρης : Παρευρέθηκα στα Κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας

AGGELOS DRITSAS

Ακόμα ένα πετυχημένο μίνι Τουρνουά της Γυμναστικής Ένωσης Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

Στις 10 Σεπτεμβρίου ο 6ος Δρόμος Κάστρου Άργους

AGGELOS DRITSAS

Σημαντική νίκη για τα κορίτσια του Φείδωνα Άργους στα Γιάννινα

AGGELOS DRITSAS

 Γ.Σ.Νικη Ναυπλίου 

AGGELOS DRITSAS

Περισσότερα από 2000 άτομα υποδέχθηκαν στο Ναύπλιο την Ολυμπιακή Φλόγα στο Ναύπλιο ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Διενοριακο Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου

AGGELOS DRITSAS

Δημήτρης Κρίγγος: Κολυμβητήριο, ένα στοίχημα γενεών το κέρδισε η δική μας

AGGELOS DRITSAS

Σπουδαία επιτυχία για την ιστορική ομάδα του Παναργειακού

AGGELOS DRITSAS

Στον τελικό του κυπέλλου κορασίδων Πελοποννήσου η ομάδα της Γ.Ε. Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

Αργολίδα: Τα αποτελέσματα των ερασιτεχνικών ομάδων ποδοσφαίρου

AGGELOS DRITSAS

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο αποκριάτικος χορός του Ερμή Κιβερίου

AGGELOS DRITSAS